• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için cep telefonu

Evet hatunlar arada bir bunu düşünür oldum.
Sürekli servisleri arayıp duruyorum, çocugum bindi mi ? İndi mi ? Çocuğu aldınız mı ?
İnanın yüregim agzımda iş yerinde çalışma gayretindeyim okul açıldıgından beridir.

Sizce 9 yaşına girecek olan bir çocuk için android demiyorum eski basit tuşlu telefondan alıp vermek mantıklı mı ? Öğretmeninde dursa ve çıkışta tekrar çocuguma verse nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum

Anne ve babası dısında kimse kayıtlı olmayacak biz ararsak açacak sadece o da okul çıkışı ve etüt çıkışında bilgi almak için. (okul ve etüt ayrı yerler bir değil )

Çünkü 3 gündür servis konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım.
öğretmene vermemezlik ederse ve teneffüslerde elinde olursa sorun yaşarsınız buda var

Biz de 50 tl ye su en eski tuşlu telefonlardan aldık, kaybetse içimiz yanmaz, serviste filan gec kalsa arıyor , titreşimde duruyor zaten o isterse bizi arıyor msj atıyor, benim de içim rahat etti

Benim kızımda 9 yaşında ve gecen yıl hiç sorun yaşamadık bu konuda

Oy office bana çok lazım ya
Mesaj atabilir m i bilmem ama en azından ararsak konuşur çok sıkıntıdayım ya
valla benim kiz 8 yasinda 1 yildan fazaldr sms yazamsini biliyor sizinkide yaazar tabiki
ama telefin dogru karar mi bileemdim
android olmadikdan sonra sorun olmaz gibi sanki , içinde kontor de az olursa alo diycek kdr kimseyi arayamazda :)

Back
X