Kizlar yengem 9 aylik evli çocuk için muayeneye gitti doktor rahim agzindan patolojik bir örnek almış ve kolposkopi istemiş bir de adetin 3.gunu hormon testine çağırmış bana değişik geldi sizlere nasil bir yol çizilmişti? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen ??
yengende mantar yada benzeri bişi olabilir mi uzun süre geçmeyen mantarlarda örnek alıp sorunu bulmaya çalışıyorlar.böyle bişi olabilir mi ? hormon tahlili zaten genelde her bebek isteyene yapıyorlar .inşallah tez zamnada hayırlı bir evlat sahibi olur
Kolposkopi de yine rahim agzinin incelenmesi. Büyük ihtimalle patolojide ya da muayenede bir şey çıkmış olmali ki istemiş ama ben bu şekilde duymamistim hiç bu muayene işini
yengende mantar yada benzeri bişi olabilir mi uzun süre geçmeyen mantarlarda örnek alıp sorunu bulmaya çalışıyorlar.böyle bişi olabilir mi ? hormon tahlili zaten genelde her bebek isteyene yapıyorlar .inşallah tez zamnada hayırlı bir evlat sahibi olur
Yok sadece erken regl oluyordu ve çocuk istiyordu o yuzden gitmiş ve doktora bunu söylemiş sadece. Bir de karın bolgen cok yagli yumurtanin catlamasini engelliyor demiş bunu da ilk defa duydum. Cok kilolu degil kilomuz ayni ama gercekten de kilosunun yogun olduğu yer gobek.