- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Beş yılın sonunda evlendik, iki yıldır evliyiz. Gel gör ki bende bebek için hiiiç istek yok. Çocukları seviyorum ama anne olmak istiyor muyum emin değilim. Pfff zor kararlar bunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok özür dileyerek konunun dışında bir cevapla başlamak istiyorum ,öncelikle biraz gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak nedir ben bunu anlayamıyorum ,evliliğin tadı hamileyken daha bir başka ,bebe doğunca hele bambaşka oluyor ,öncesi tatsız tuzsuzmuş diyorsun ,ben hamilelği hastalık gibi görmenizi istemiyorum ,ben 2 hamilelğimde de spor da yaptım ,dilediğim gibi gezdim tozdum ,tatile gittim ,bikini bile giydim ,bebeğim 20 günlükken hep gezmelerdeydim ,eşimle aramdaki bağ daha da kuvvetlendi,onun bebeğe bakması ,kucağına alması ,babacımm demesi ona daha da aşık olmamı sağladı,yani psikolojik hazırlık sa evet hazır olmak şart ,ama gezip tozucam demek bana göre ters
konuya gelirsek te ,gerçekten sorumluluk almaya hazırsanız yapın.
Simdi 27 de hamile kalsam 28 de anne olucam canim ben 35 e gelmeden bu çocuk isini bitirmek istiyorum. Bide aralarinda enaz bes yaş olsun istedigim icin şu an ideal. .
Bi yandan da gezip tozmak var offf kafam karistiiiiiii
Ya çok özür dileyerek konunun dışında bir cevapla başlamak istiyorum ,öncelikle biraz gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak nedir ben bunu anlayamıyorum ,evliliğin tadı hamileyken daha bir başka ,bebe doğunca hele bambaşka oluyor ,öncesi tatsız tuzsuzmuş diyorsun ,ben hamilelği hastalık gibi görmenizi istemiyorum ,ben 2 hamilelğimde de spor da yaptım ,dilediğim gibi gezdim tozdum ,tatile gittim ,bikini bile giydim ,bebeğim 20 günlükken hep gezmelerdeydim ,eşimle aramdaki bağ daha da kuvvetlendi,onun bebeğe bakması ,kucağına alması ,babacımm demesi ona daha da aşık olmamı sağladı,yani psikolojik hazırlık sa evet hazır olmak şart ,ama gezip tozucam demek bana göre ters
konuya gelirsek te ,gerçekten sorumluluk almaya hazırsanız yapın.