• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istediğimi duyan görümcem hamile

irmila

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
148
88
18
Merhaba kızlar. Konuya hemen giriş yapayım. Biz bır seneye yakın çocuk istiyoruz ama olmuyor. Geçen yaz görümcem sordu cocuk dusunuyormusunuz diye. Evet dusunmeye basladık dedım. Hemen korunmayı bırakıp hamile kalma çabalarına baslamış. Şuan hamile. Bize söylemedi dahi. Herkese soylemiş sürpriz diye. Çocugu olmayan bı akraba var ona dahi anlatmış. Hani üzülmeyelım diye soylemedi desem neyse. Kendisi 15 senelik evli bir oğlu var oda 14 yasında. Baska cocuk asla dusunmyorm diyordu. Sürekli benimle kendini kıyaslıyordu. Bu evın yenı kızı sensın artık aman kardesım bı ev ısınde bana yardım etmezdı sana neden ediyor e dogal dedım karısıyım cunku. Annem hakknda kaynanan kaynana dıye hıtap edıyor esıme alaycı esımın telefonunu alnış annemın telefonu kaynanam dıye kaydetmiş. Cok fena bozdum. Cok ıyı anlasmayız. Bir dugune gittik benı koluna takup akrabalarla tanıstırcagına esımın eskı sevgılısı ıle butun gun takıldı orada bırde utanmadan yanımıza getırdı. Sadece sabır dedım. Daha cok olay var bu hamılrlık olayı son noktamdı. Gercekten cok agladım bu yaptıgına. Cunku gecen sene boşanmak ıstedıgını bızım eve yerleşmek istedıgını soyledı. Evlendıgımız hafta afedersınız salona bı gırdım gorumcem ortada gezıyo. Şaşırmştm tavırlarına. Bı gun yine geldı esım uyuyordu afedersınız esım ıc camasırlaryla uyur. Cagırdı bızı kayınvalıdem ıkı yan evde oturuyor. Uyandıraym esımı gelıcem dedım. Yok ben uyandrcam dedı yatak odama daldı ızınsız. Biz evlıyız afedersınız esım belkı cıplaktı ? Gercekten cok kızdm. Anahtarı degıstırdık. Bu sekılde kızlar. Daha cok sey var ama Allaha havale dedım cok muhattab olmuyorum .( telefondan yazdıgım ıcın biraz bozuk yazmış olabilirim dönüp silipce butun cumleler sılınıyor) teşekkürler :))

Son düzenleme:
Canm insanlar oyle ben de anlamiyorum cocuk dusunmuyoruz diyorlar hamile kalinca da kac aydr istiyorduk biz diyorlar ne yani onceden cocuk dusunuyoruz deseler engel mi olacagiz :KK45: benm eltimde yapti aynisini hayr ben cocuk dusunmuyorm istemiyorz diyordu sonra da diyorki 6. Ayda hamile kalabildm dr a faln gittim ne yani onceden soylese sanki gidip aralarinda yatacgz ben boyle insanlara icten pazarlikli olarak bakiyorum

Sende onun gibi yap. Ayy ben erteteledim çocuk işini. Elin kolun bağlanacak ağlamalar dışarıya çıkamamalar falan de :):) kalpten gider .
Ya da hiç seviyesine inme , birazcık utanma olsa veya ince düşünse zaten yeni evli abisinin odasına pat diye giripte uyandırmaya çalışmaz. Özeli diye bişey var insanın ne ayıp...

Canm insanlar oyle ben de anlamiyorum cocuk dusunmuyoruz diyorlar hamile kalinca da kac aydr istiyorduk biz diyorlar ne yani onceden cocuk dusunuyoruz deseler engel mi olacagiz :KK45: benm eltimde yapti aynisini hayr ben cocuk dusunmuyorm istemiyorz diyordu sonra da diyorki 6. Ayda hamile kalabildm dr a faln gittim ne yani onceden soylese sanki gidip aralarinda yatacgz ben boyle insanlara icten pazarlikli olarak bakiyorum

Evet canım aynen aslında cok takılmamak lazm ama işte bizim yufka yürekler hemen üzülmeye musait. Cok uzulerek esımı de üzdüğümü farkettm ondan tepkızısızm. Ama Görümce eltı hepsi aynı bunlar yokmu bunlar sanki kumayız be :halay:

Görümceniz hamileliğini sizin öğrendiğinizi biliyor mu ?[/QUO

Bana söylemese de butun herkese soylemiş en yakın arkadaslarma hatta oturdugum mahalleme bıle yayılmış. En yakın arkadasıma soyleyp bana söylemediği iöin bende tebrık etmedım

Sende onun gibi yap. Ayy ben erteteledim çocuk işini. Elin kolun bağlanacak ağlamalar dışarıya çıkamamalar falan de :):) kalpten gider .
Ya da hiç seviyesine inme , birazcık utanma olsa veya ince düşünse zaten yeni evli abisinin odasına pat diye giripte uyandırmaya çalışmaz. Özeli diye bişey var insanın ne ayıp...

Ay buna cok guldum ıyı kı varsınız kızlar ya gercekten cok guzel motive oldum sayenizde. Bu cevap supermişşş ama 1 sene akıl hastanesınde yattı benı kabullenememiş o süre zarfın kaldı. Ben bole desem simdi sonucu dusunemyorm Aman Allah korusun cocuga bıser olur bıde. Eden kendi pisliğinde bogur ne yapayımmm :))

Ay buna cok guldum ıyı kı varsınız kızlar ya gercekten cok guzel motive oldum sayenizde. Bu cevap supermişşş ama 1 sene akıl hastanesınde yattı benı kabullenememiş o süre zarfın kaldı. Ben bole desem simdi sonucu dusunemyorm Aman Allah korusun cocuga bıser olur bıde. Eden kendi pisliğinde bogur ne yapayımmm :))
Aynen canım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Bnm grumcem 12 yasinda o bile yapmaz gorumcenin yaptiklarini cok cocukca:-)
uykusuz kalsinda az anlasin inat icin cocukmu yapi!acagini

Back
X