Merhaba arkadaşlar,
Daha önce baya uzun bir şekilde eşimin ailesiyle görüşmediğimi ve nedenlerini yazmıştım. Şimdi anne ve babasıyla görüştüğümüzü ancak evli ablalarıyla görüşmüyoruz zaten onlar da görüşmek istemiyor (sırf kıskançlıktan). Şimdi durum şu biz bu sene geçtiğimiz haziran ayı için çocuk planlamıştık ancak eşim ablalarıyla görüşmediğimiz için istemiyormuş!!!! Duyun da inanmayın... Ya bir fırsat olur görüşülür ama eşimin ablaları hem ortalığı karıştırıp hem de özür bekleyen tipler. Hem ablalarına söz geçiremiyor hem de çocuk planımız belirsiz bir tarihe atılmış durumda... Ama ben bunu hiç içime sindiremiyorum. Zaten eşime çok kızgındım ailesinin haksız tavırlarını haksız olduklarını bildiğini söylediği halde savunmasından dolayı hem de şimdi bu yaptığı... Bu arada 3 yıllık evliyiz ve ben de eşimin bu saçma düşüncesinden dolayı ondan olur da ilerde çocuk isterse çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum çünkü kendimi bu yaza çok hazırlamıştım. Kafayı yiycem sanırım...
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce baya uzun bir şekilde eşimin ailesiyle görüşmediğimi ve nedenlerini yazmıştım. Şimdi anne ve babasıyla görüştüğümüzü ancak evli ablalarıyla görüşmüyoruz zaten onlar da görüşmek istemiyor (sırf kıskançlıktan). Şimdi durum şu biz bu sene geçtiğimiz haziran ayı için çocuk planlamıştık ancak eşim ablalarıyla görüşmediğimiz için istemiyormuş!!!! Duyun da inanmayın... Ya bir fırsat olur görüşülür ama eşimin ablaları hem ortalığı karıştırıp hem de özür bekleyen tipler. Hem ablalarına söz geçiremiyor hem de çocuk planımız belirsiz bir tarihe atılmış durumda... Ama ben bunu hiç içime sindiremiyorum. Zaten eşime çok kızgındım ailesinin haksız tavırlarını haksız olduklarını bildiğini söylediği halde savunmasından dolayı hem de şimdi bu yaptığı... Bu arada 3 yıllık evliyiz ve ben de eşimin bu saçma düşüncesinden dolayı ondan olur da ilerde çocuk isterse çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum çünkü kendimi bu yaza çok hazırlamıştım. Kafayı yiycem sanırım...
Demek ki düşündüklerim doğru...Çok saolun arkadaşlar... Bir de dediğim gib görüşmeyle de bitmiyor, 5 ay sonra 10 ay sonra yine bişey çıkar görüşmezseymişiz...Yani saçmalardan seçmeler.
Birinizin de çok güzel belirttiği gibi " Erkekler ve saçmalıkları"
Ve ben bu adamla akşam konuşup artık benim de hele de ondan bir çocuk istemediğimi söyleyeceğim. Bakalım ne diycek... Gitsin ablalarıyla yalancı yalancı yalanlar içinde yaşasın.
Bu erkekler ne salaklar ya, biz birbirimizi tanıdık sevdik, gelecek planladık, ablaları saçmalıyor diye hayallerimizi hem de bana sormadan değiştirme hakkını kendinde görüyor. Kendini ne sanıyor acaba. Bir süre ayrı yaşamayı önermeyi düşünüyorum. Ama bunun bana faydası olmayacak çünkü beni öyle bir kırdı ki... Karşıma geçip konuşsa ve birlikte erteleseydik bu planımızı belki de böyle olmazdı... Lafı ben açtığımda öğrenmiş oldum istemediğini hem de belirsiz bir süreyle...
Ne zaman istiyceksin dediğimde nerdeyse onlarla ne zaman aranınız tam iyi olursa diyecek! Çünkü 10 ay sonra aranız nasıl olacak bilemiyorum ki demek o oluyor...
Hepinizin dedikleri o kadar doğru ki mesela "başkası için yaşadığı". ama bu başkası neden ben değilim işte ben bunu görmeliyim. Demek ki hayatındaki en önemli şey ben değilim. Annesi, ablaları...
Kaldı ki geçtiğimiz hafta bayramdı di mi...İkinci gün annesigile gidecektik tabi ablları hiç kocalarının tarafına ziyarete gitmedikleri için tüm bayramlarda tüm tatillerde annesigildeler. İlk gün aradı biz yarın gelicez diye - ki o ana kadar görüşmüyoruz ablalarıyla yine ben dedim hadi boşver- ablaları ne dese beğenirsiniz, biz yazlığa gidiyoruz yarın. Bizimki sinirlendi arabayı yıkattı geldi, yine ben salak olduğum için, hadi dedim akşam yemeğine yetişelim ara da... Kıyamadım yani.. Ama kıyman gereken kıymazsan sana kıyarlar. O ne dese beğenirsiniz, gayet tavırlı sinirli bir şekilde : "Onlar öğleden sonra yazlığa gitmişler" Sanki ben yolladım onları öğleden sonra yazlığa. PES! Ertesi gün de gelmiş diyo ki peşlerinden yazlığa gidelim bugün bayram.
Şöyle bayramdan bi haber insanlar da bayram bayram diye tutturup gezmeye gitmio mu...Eşim ablalarıyla görüşemedi ama onlar da eşimle görüşmedi sonuçta, yarını bekleselerdi ya da akşam gelseniz olmaz mı fln deselerdi görüşeceklerdi. Kısacası onların niyeti eşimi görmek değil, geçen bayramda olduğu gibi bizi kavga ettirmek. Çünkü geçen sefer de böyle yapıp yazlığa gitmişlerdi, eşim de beni evde bırakıp yanlarına gitmişti. Tabi bu bizde büyük bir kavga konusu oldu doğal olarak...
Yani eşimin tarafını nereden tutarsak tutalım sorun çıkarmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ama asıl sorun ben napıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?