• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk istemeyen erkek arkadaş

Konu biraz derin fikir değişebilir ama eğer degismezse ben çocuk istiyorum diye asla diretemezsiniz çünkü baştan söylemiş.
Yüksek ihtimalin 2 kişilik bir hayat olacağını düşünerek adim atın derim. Hakkinizda hayırlısı olsun.

3 yıllık evliyim eşim çocuk istemediğini söyledi o şekilde evlendim hala da bu konuda olumlu değil. Ben de düşünmediğim için sorun etmedim hiç ama 2 sene sonra çocuk olabilir şu anda istemiyorum diyor mesela. Çocuk istememesi gelecekteki 5 yılda çocuk istemiyorum gibi bir süreyle mi sınırlı yoksa hiç çocuğunun olmasını mı istemiyor? Bunu öğrenmeniz lazım

Merak etme evlenince ister biz eşimle en başta anlaşmıştık ilk 1-2 yıl çocuk yapmayacağız diye evlendik 1 ay sonra çocuk istiyorum diye başladı :D

Bu evlenmeyi düşünmüyorum ve yahut çocuk istemem diyen erkeklerin ciddi sorunları vardır.
Hayır gelmez.
Çocuk yoksa evlenmenin de alemi yok. Allah takdir etti ise olur.

ablamın erkek arkadası aynı bu düşüncedeydi hatta evlendıkten sonra kazara hamıle kalırsan aldırırım diyordu
ayrıldı

kocasına sinirlendiği zaman lan keşke ayrılmasaydım yer içer keyfime bakardım diyor,:KK45:

Ayrıl , 3 ay üzülürsün sonra unutursun. Evlat sahibi olmak istiyorsunuz, evlatsız kalmanın üzüntüsü bir ömür boyu sürer...Anne olmaya hakkın var, ya buna saygı duyup orta yolu bulup en azından bir çocuk yapmaya ikna olmalı ya da ayrılığı göze almalı...

Merhabalar, bugün erkek arkadaşımın çocuk istemediğini öğrendim. Inanılmaz üzüldüm. Bugüne kadar bu konuda hiç olumsuz bir düşüncesi olduğunu ima etmemişti hatta arada şakasını yapardı çocuklarımız olunca vs diye.
Ciddi düşünüyoruz evlilik planimiz var ve ben bunu öğrenince ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Çocuksuz bir evlilik kesinlikle istemiyorum. Ama birbirimizi çok seviyoruz erkek arkadaşım da benden ayrılmak istemiyor.
Tam olarak söyle söyledi "bugüne kadar çocuk konusunu hiç düşünmemiştim ve cocuk icin hevesli olduğumu söyleyemem, kesinlikle istemiyorum denemez ama benim için olmazsa olmaz değil. büyük bir sorumluluk bu. Hem çocuksuz çiftler de var. Seni seviyor olmam yeterli değil mi birlikte olmamız için vs..."

Onu çok seviyorum evet ama çocuksuz evlilik istemiyorum. Ayrılırsak kahrolurum evlenip çocuksuz kalırsam da kahrolurum. Ne düşünüyorsunuz?

Acele etmezdim bir karar vermek için. Sonuçta sadece şuanlık bir fikir. Eminim ileride çocuk isteyecektir.

Back
X