• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Nasıl olacak bu iş? Her ilişkinizde adama çocuk istiyor musun? İstiyorsan eğer güle güle mi diyeceksiniz.

Vardır herhalde senin gibi düşünen ama bulabilir misin o da var yani denk gelme ihtimalini bilemedim

Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Çocuk istememekle ipsiz sapsız olmak arasında bağlantı yok. Öyle olsaydı 3 kuruş kazanan insanlar dünya kadar çocuk yapmazdı.
Size başta istemiyorum dese bile sonradan fikir değiştirebilir ya da sizin fikriniz değişir. Asla asla demeyin. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz

Çocuk istememekle ipsiz sapsız olmak arasında bağlantı yok. Öyle olsaydı 3 kuruş kazanan insanlar dünya kadar çocuk yapmazdı.
Size başta istemiyorum dese bile sonradan fikir değiştirebilir ya da sizin fikriniz değişir. Asla asla demeyin. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Yok zaten asla demedim inşallah yazmisim zaten.Ama travmalaeim var yani inşallah olmaz

Hiç ipsiz sapsız olmayan, her bakimdan donanimli, yakışıklı, sevgi dolu, çocuk istemeyen birini biliyorum. Gayet de var yani.

Tabi nerede aradiginiza da bağlı. Kültürel olarak kapali bir sehirdeyseniz zor. Metropollerde yaşayan, geleceğe dair başka hayalleri olan insan çok.

Travmaların için destek alsan?
Ya da boşanmış çocuklu bir adamla ilerde evlenebilirsin sonuçta çocuğu olduğu için seni de zorlamaz çocuk diye.

Hiç ipsiz sapsız olmayan, her bakimdan donanimli, yakışıklı, sevgi dolu, çocuk istemeyen birini biliyorum. Gayet de var yani.

Tabi nerede aradiginiza da bağlı. Kültürel olarak kapali bir sehirdeyseniz zor. Metropollerde yaşayan, geleceğe dair başka hayalleri olan insan çok.
Bana denk gelmiyor.

Allah etmesin.InşaAllah bulurum.Benim bu konuda biraz travmam var ayrica sevmiyorum inşaAllah Allahim bulurum
Travmaları halletmek lazım. 40 yaşına gelip de çocuk yapmadığınız için yaşayacağınız travma belki daha büyük olur bunu bilemeyiz. 🤷🏻‍♀️

Back
X