- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk istememekle ipsiz sapsız olmak arasında bağlantı yok. Öyle olsaydı 3 kuruş kazanan insanlar dünya kadar çocuk yapmazdı.Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Yok zaten asla demedim inşallah yazmisim zaten.Ama travmalaeim var yani inşallah olmazÇocuk istememekle ipsiz sapsız olmak arasında bağlantı yok. Öyle olsaydı 3 kuruş kazanan insanlar dünya kadar çocuk yapmazdı.
Size başta istemiyorum dese bile sonradan fikir değiştirebilir ya da sizin fikriniz değişir. Asla asla demeyin. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Işte onu soruyorum nasil bulurum ve buldugumu nasil anlarim diye?Nasıl olacak bu iş? Her ilişkinizde adama çocuk istiyor musun? İstiyorsan eğer güle güle mi diyeceksiniz.
IınşaAllah bulurumVardır herhalde senin gibi düşünen ama bulabilir misin o da var yani denk gelme ihtimalini bilemedim
Valla o şekil bulmanız zor ama bulunca sorarsınız ona göre yaniIşte onu soruyorum nasil bulurum ve buldugumu nasil anlarim diye?
21 yaşında i
IınşaAllah bulurum
stemezsin tabi. Hele bi büyü
Allah etmesin.InşaAllah bulurum.Benim bu konuda biraz travmam var ayrica sevmiyorum inşaAllah Allahim bulurum21 yaşında istemezsin tabi. Hele bi büyü.
Bana denk gelmiyor.Hiç ipsiz sapsız olmayan, her bakimdan donanimli, yakışıklı, sevgi dolu, çocuk istemeyen birini biliyorum. Gayet de var yani.
Tabi nerede aradiginiza da bağlı. Kültürel olarak kapali bir sehirdeyseniz zor. Metropollerde yaşayan, geleceğe dair başka hayalleri olan insan çok.
Hayir ama oyle biri evlilik hevesini almiştir kiTravmaların için destek alsan?
Ya da boşanmış çocuklu bir adamla ilerde evlenebilirsin sonuçta çocuğu olduğu için seni de zorlamaz çocuk diye.
Travmaları halletmek lazım. 40 yaşına gelip de çocuk yapmadığınız için yaşayacağınız travma belki daha büyük olur bunu bilemeyiz.Allah etmesin.InşaAllah bulurum.Benim bu konuda biraz travmam var ayrica sevmiyorum inşaAllah Allahim bulurum
Neden pişman olunur ki?Travmaları halletmek lazım. 40 yaşına gelip de çocuk yapmadığınız için yaşayacağınız travma belki daha büyük olur bunu bilemeyiz.![]()
Bi de sende istemeye başlayabilirsin hep aynı düşünmüyor insan evlilik olunca bi anaçlık annelik çökebiliyor insanın içineIınşaAllah bulurum
Evlilik bir heves değil ki?Hayir ama oyle biri evlilik hevesini almiştir ki
Travma neyle ilgili çok özel değilse. Çünkü çocuk istemese dahi her erkek cinsellik ister bunu demeye çalışmıyorsundur umarım.Yok zaten asla demedim inşallah yazmisim zaten.Ama travmalaeim var yani inşallah olmaz