Halamın düğünde çocuğuma söylediği ..

2 kere 2 kaç? Bunun cevabını ver yanıtlıcam… diyip cevabı verince “sanane” diceksin.
Biseyler sormaya devam ederse hep böyle dalga geçer gibi “maddenin 3 hali nedir cevapla bakım” diye sor. Dalga geç.

Allah vermiş basına böyle deli bi hala dalga gece gece felç kalır mis gibi.

Yok valla ben zaten esmer seviyorum genel anlamda tabi herkesin zevki farklı.Yok ya çocuğum öyle değil aksine çok tatlı yani kendi çocuğum diye demiyorum yolda bile kim görse seviyor oyuncak bebek gibi diyorlar çok güzel falan yani bunu nerdeyse 20 ayrı kişi söyledi.Alınganlıkları yapmıyorum toplum içinde kapıdan girer girmez ay bu ne diyor sanki gulyabani 🧟‍♀️😂ondan sonra da bu masadan kalkın diyor yer kaplıyormuş bende sen beni kovacak mısın diye çıkıştım duymamazlıktan geliyor.Akrba akrep hep kıskançlık😳
Bi dsha derse sana çekmiş dersin lafı ver veriştir şaka diye. Elbette güzeldir bebek nasıl çirkin olsun farenin bile yavrusu tatlı yani bebek bu beyin onu sevimli algılar algılamayanlarda sorun var

Halan=Çocuğun çirkin,kara kuru.
Sen=Evet ya yoldan geldik ya ondan öyle oldu.:KK57:
Bu haddi ona siz veriyorsunuz.Belli kalbi kötü biri halanız.İnsanin kalbinde ne varsa dili onu söyler.
Ağzını kapatmadikca o dozu artırarak devam edecek.
Not:Okumamış insanların hepsi halanız gibi değil.

Benim kardeşim cokkk tatlı bir bebekti ama esmer ve tombikti Gören çoğu cahil kadın ay hiç seline benzemiyor ben sarışınım bu arada.. keşke benzese bunu hiç yapamamışsiniz derdi annemde biz çok seviyoruz çokta beğeniyoruz deyip Güler geçerdi asla takılmayın cevap vermeye bile değmez hep karşına çıkacak böyle dandun insanlar

Bir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Iyyy nefret ediyorum böyle insanlardan. Benim oğlum da esmer sürekli şaka yapar gibi bu konunun altını ciziyolar kara oğlan bilmem ne.. esimin amcasının kızı bu kime cekmis böyle kara falan dedi çok sükür size cekmemis dedim bende. valla önüme geleni tersliyorum büyükmüs kücükmüs hic önemli değil. Cocugumu üzeni aşağılayanı ağlatırım kırarım hic acımam. Bi kac kisiyi böyle bozdum bi daha kimse cesaret edemedi.

Back
X