Çocuk istemeyen eş

Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.
Böylece adam anlayamıyor delik olup olmadığı paketten çıktığı için.

Ahh kondom patlamış deyip düzmece bir kazayla hamile kalma önerisi :)
Aslında zekice.

Iyi de o spermler ufacık toplu iğne deliğinden geçmez ki. Su gibi de değil yani
Zekice ama kaçı tuttu acaba bence hiçbiri :-)

Ya cocuga bakmak vs. Gibi klasik seyler diyemeyecegim maalesef.
Herkesin rizki daha dogmadan verilmis zaten. Yazilmis.
O bebeginde rizki verilmis zaten.
Bebek nasibi ile gelir.
Bir evin ilk cocugu heleki kiz ise o eve bolluk bereketlik gelir ve daha bir cok sey.
Ha i 1-2 cocugu olmus olsa birc dert var zaten 3. Uyude yapmasın derizde...
Bilemiyorum. Rizki veren anne baba yada patron vs. Değil. ALLAH...

Zekice ama fazla kırıcı Bi yöntem. İstenmeyen bir çocuk. Büyüdüğünde Nasıl yapıldığına dair hafızadan silinmeyen bir kondom delme anısı. Çok kötü.
Kesinlikle öyle.. Çocuk istemeyene işkence.. gerçekten acımasızca.
Ancak unutmamak gerekir ki bu forumda 10 kadından 11i kazayla hamile kalıyor.. :))))

Benim eşim de istemiyor. Asla istemiyor. Vazektomi olmak istiyor.
Böyle bir adama çocuk yapmak demek hem çocuğu hem adamı cezalandırmak demek.

Kondom mu delem ben de kk kadınları gibi napam?

Oturmamış evliliğe de çocuk yapılmaz.
Merak ettimde vazektomi ne demek?

Iyi de o spermler ufacık toplu iğne deliğinden geçmez ki. Su gibi de değil yani
Zekice ama kaçı tuttu acaba bence hiçbiri :-)
Hahsahahsh, geçer mi geçmez mi bilmiyorum hiç denemedim :)
Deneyenlere soralım.

Konu sahibi yazdık ama lütfen sana yol gösterir gibi olmasın. Deneme bunu

Eşi gayet haklı ve mantıklı bir şekilde zamanı var demiş, diretmek bence çok yanlış.. Bu iki tarafında isteği ile olacak şey, çocuğuna iyi bir gelecek, refah bir hayat için az zaman diyor, çok mantıklı..

Sonra da boşanirlar... çocuga da en buyuk kotulugu annesi yapmis olur :işsiz:
En iyi şeyi yaptığını düşünür halbuki.
Adam eve bağlanacaktır ve mutlu mesut bir ömür yaşayacaklardır.
Allah'tan böyle bir saçmalığa hiiiçç bel bağlamadım.
Beni ben olduğum için sevmemiş adam bir de peşine ayak bağı olarak düşündüğü küçük bir insanı mı sevecek.
Mümkün değil
Rabbim isteyen çiftlere versin.

ablamın derdi
Yaklaşık 1 yıldır evli. K.v k.p ile büyük tartışmalar yaşandı ve görüşmüyor. Eniştem ve ablam birbirini çok seviyor ama eniştem çocuk istemiyor. En azından 3 yıl kredi borcu bitene kadar. Ablam 31 yasında ve çok istekli çok üzülüyor. Sizce enişteme karşı Nasıl Bi tavır almalı? Borçlardan ziyade evliliklerini aileler açısından oturtamadıkları için istemediğini düşünüyorum ben. Dışardan objektif yorumlar istiyoruz. Özetle ablam bu konuda enişteme ne şekilde yaklaşmalı Nasıl Bi tavır almalı?
Ablan en azından 1 yıl daha beklemeli. Çocuk eger ki ebeveynler şımarık davranmazsa öyle maddi zorluk çıkarmıyor. Ama sen gidip besiğinie dünya para verip daha yeni yürüyen bebeğe akulu araba vs alısan maddi olarak zorlar tabi.

Ama yinede 1 yıl beklesin derim. Sonra hamileliği düşündüm hamile kaldım doğurdum derken 2 sene eder. Kaldı kredinin bitmesine 1 yıl. Çocuk 1 yaşı civarındayken kredi bitmiş olur.

Tabi enisteniz kesin olarak kredi yüzünden mi evliliğini oturtmak için mi beklemek istiyor bunu da iyi düşünmek bilmek gerek.

Eşi istemiyorsa üstüne varmasın bence sonra mutlaka isteyecektir..Evlilik oturmadan istememek en mantıklısı bence işi veya mesleği varsa ona yönelsin çocuk olur ama işti meslekti bir yaştan sonra olmaz..Hayatını garanti altına alsın bence herşeyden önce..Sonra hamile kalınca kocam ilgilenmiyor hamileyken bile hiç beni düşünmüyor alınganlıklarla başlar..o yüzden eşi istemeden düşünmesin..

ben sizin yerinizde olsam ablama eniştemin haklı olduğunu göstermeye çalışırdım. evet çok üzüldüğü için sizde ablanızın istediği olsun istiyorsunuz belki ama bazen sevdiklerimizin iyiliği için onlara istediği şeyin neden olmaması gerektiğini de göstermek gerekir. oturmamış bi evliliğe üstelik borç stresi varken 9 aylık bir gebelik ve sonrasında lohusalığın yanında bir bebek bomba gibi düşer. burda okuyorsunuzdur belki gebelik Sürecinde yardımcı olmayan, uzaklaşan, yabancılaşan eşleri. 2 yıl kadar ablanız beklesin bence. sonra zaten ha deyince gebelik olmuyor olsa bile bebek Doğana kadar borçlar biter vs diyerek enişte bey ikna edilir. belki o kadar bile beklemeyecekler kim bilir..

ablamın derdi
Yaklaşık 1 yıldır evli. K.v k.p ile büyük tartışmalar yaşandı ve görüşmüyor. Eniştem ve ablam birbirini çok seviyor ama eniştem çocuk istemiyor. En azından 3 yıl kredi borcu bitene kadar. Ablam 31 yasında ve çok istekli çok üzülüyor. Sizce enişteme karşı Nasıl Bi tavır almalı? Borçlardan ziyade evliliklerini aileler açısından oturtamadıkları için istemediğini düşünüyorum ben. Dışardan objektif yorumlar istiyoruz. Özetle ablam bu konuda enişteme ne şekilde yaklaşmalı Nasıl Bi tavır almalı?
acikcasi objektif yaklasmak gerekirse ikisinin de kendilerine göre hakli taraflari var.Ablanizin yasindan dolayi istemesi kadar enistenizin para konusunu dert ederek istememesi normal.Ama eger ki maddi anlamda baya sıkışık bir dönemdelerse cocuk bakmak icin uygun bir zaman degil gibi gözüküyor.Ablaniz calisiyor mu?Eger ki calismiyorsa calisarak ona destek olabilecegini söyleyebilir en azindan bir sene.Ve cocuk biraz büyüdükten sonra.Bu sekilde beraber el ele vererek bence halledilmeyecek bir sey yok.

Ablanızı eniştenizden yana ikna edin. Enişte haklı. Bu devirde, o kadar dünya örnekleri varken bebek rızkıyla gelir kafasını da aklım almıyor. Bu ülkede altına bez parası olmadığı için poşet bağlanılan, un kavurmasıyla beslenen, ayağında kış vakti ayakkabısı olmayan bebekler, çocuklar var. Dünyada açlıktan ölen bebeler var. Allah'ın bu sabilerle ne zoru varmış da bunlara bolluk, bereket göndermemiş acaba? Ya da bu çocukların rızkı da buymuş, imtihan mimtihan muhabbetleriyle vicdan mı rahatlatalım? Bu kadar cehalet dolu bir düşünce olamaz. Azıcık farkındalık, azıcık sorumluluk, azıcık mantık yahu.

Benim eşim de istemiyor. Asla istemiyor. Vazektomi olmak istiyor.
Böyle bir adama çocuk yapmak demek hem çocuğu hem adamı cezalandırmak demek.

Kondom mu delem ben de kk kadınları gibi napam?

Oturmamış evliliğe de çocuk yapılmaz.
Ben yumurtaliklarimi aldiricam. Oglumu da istemedim ama kiyamadigimdan dogurdum.

Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.
Böylece adam anlayamıyor delik olup olmadığı paketten çıktığı için.

Ahh kondom patlamış deyip düzmece bir kazayla hamile kalma önerisi :)
Aslında zekice.
Bunu benim esim yapti bu arada biliyo musun?

Back
X