Çocuk istemeyen kocaya ne yapılır

Zorlayarak baba yapamaz sonuçta. Hem yaşı daha çok küçük ablanızın. Eşinin de çok büyük olmadığını tahmin ediyorum. 3-4 cocuk istemiyorsa ablaniz-ki eşiyle zor- biraz daha bekleyebilir eşi de cocuk isteyebilir bu sürede. Iki kişinin de aynı heyecanla bebek beklemesi daha güzel olur hem zamanı gelince. Benim ablam 6. Senesinde yaptı kardeşim 5. Senesinde. Yani herkesinki farklıdır ama bebeksiz evliliğin tadını çıkarmaya devam edebilir çünkü yaşı büyük değil.

Cinsiyet nedir kiz bebekler daha zor oluyo deniliyo benimki kiz simdilik biseyim allaha şükür son zama lar naparim bilmiyorum.
Sizin aksam sabah dogumunuz olur bebek assa dusdumu karninizdan belli olur assaya doru indiyse bir kac gun icinde dogum oluyo 🤗

Benim erkek ama zorluyor son günler işte. Bende son haftalara gelene kadar çok rahattım. Şimdi zorlasada buda geçecek. Benim doğumum salı günü Allahın izniyle. Aşağı doğru inmedi ama kanala girmedi çünkü.

21 yaşında evlenip delicesine cocuk istemek biraz abarti geliyor yaşı genç, eşiyle bastan konuşup belli bir hedef hayal varsa ertelenebilir 24 yaş cok genç, esi de belli ki en fazla 30. Biraz gezelim tozalim diyorsa kabul edilebilir ama yok ben hic baba olmak istemem diyorsa bosanmak en mantiklisi. Bastan soylememesi yazik olmuş ya da söyledi de ablaniz nasilsa fikrini değiştiririm diye evlendiyse o zaman ablaniz yanılmış.

Benim erkek ama zorluyor son günler işte. Bende son haftalara gelene kadar çok rahattım. Şimdi zorlasada buda geçecek. Benim doğumum salı günü Allahın izniyle. Aşağı doğru inmedi ama kanala girmedi çünkü.
Ayy allahim sag saglim kurtarsin ikinizide heycanli gunler baslamis son 2 gun 🤭

Ablan zaten küçük yaşta evlenmiş niye acele ediyor anlamadım. Ayrıca kocasını seviyorsa adam şuan istemiyor diye boşanacaksa bence boşansın. Demek ki evliliği çocuk isteği için sürdürüyor. Sadece tek tarafın kararıyla olmaz 2 kişi de kendini maddi manevi hazır hissetmeli.

Selamlar hanımlar bugun buraya ablam için yazıyorum, yazıyoruz. Benim ablam 24 yaşında üç yıllık evli bir kadın Bi tane düşüğü oldu haliyle evlat hasreti çeken biri. Evlendiğinden beri çocuk istiyor ama eşi yanaşmıyor bu duruma defalarca konuştu ama eşi istemiyor o hamileliği de kaza ile olmuştu artık küsüp evi terk etmeyi düşünüyor çocuk yoksa boşanacağım diyor sizce ne yapılmalı nasıl davranmalı bize Bi akıl verin lütfen
bosansin. cocuk istemeyen insana zorla cocuk yaptirilmaz.

benden çocuk istemeyen adami boşarım bende istemem ondan çocuğum olsun. Sevgisinden şüphe ederim o adamin.

Adam halen erken falan diyosa olay değişir ablanız acele ediyordur belki lakin adam hic istemiyorsa zaman belirtmiyorsa o zaman bi oturup düşünsün bunu.

Daha yaşları genç gibi geldi bana
Şimdilik istemiyor olabilir.
Ama daha önce bu konuyu hiç konuşmamışlar mı ?
Çocuk iki tarafında İstemesiyle olacak şey
Tek taraflı olmaz ki
Eğer adam hiç istemeyecekse ayrılmaları mantıklı
Ayrılmak için yeterli sebep bence

Bence küsüp evden gitmek ablanizin yeterli kadar olgunlukta olmadigini gösterir ve esini hakli cikartir ancak. Oyuncak degil bu almadin küstüm taviri göstermek icin. Nasil kadinin fikri önemli ise erkeginki de önemli. Burda "esim cocuk icin baski yapiyor" diyen bir kadina ne deriz? Senin hazir olman lazim deriz. Aynisi erkek icinde gecerli. Belki düsük yüzünden korkulari vardir. Profesyonel birisi ile görüsse ablaniz rahatlar gibi geldi bana. Düsük yasamak kolay bir durum degil. Hafife almamak lazim. Gecmis olsun ablaniza da. Onun adina üzüldüm

Şu an hamileyim 4 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Eşim çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyordu ben de istemiyor diye hiç zorlamadım. Artık zamanı geldi, yaşımız geçiyor (ablanızdan 8 yaş büyüğüz) falan diyerek deneyelim dedi. Ama çocuk bunlarla yapılacak şey değilmiş. Her ne kadar ortak karar gibi görünse de o babalık fikrine hiç alışmadı, o kafaya girmedi hatta bence itiraf etmese de kabullenemedi bile. Ne zaman konusu geçse offluyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Belki alışacak, babalık doğunca oluşacak bilmiyorum ama şu an hamile değilmişim gibi yaşamaya çalışıyorum, doğunca da kabullenmeyecek mi diye düşünüyorum ve bu beni oldukça strese sokuyor. Yani demek istediğim baba olmak istemeyen bir adamı baba yapmayın. Konuşsun daha yaşı çok genç bekleyebilir ama eşi hiç baba olmak istemiyorsa hayatını da ona göre planlasın.

Malesef bende bu durumdan muzdaribim 3 yıllık evliyim 32 yaşındayım pco var esimdede sperm azlığı bunları bilmesine rağmen hiç oralı değil bir erkek neslinin devam etmesini istemez mi anlayamıyorum benimde biyolojik yaşım geçiyor ve egerki onun bu umursamaz tavrı yüzünden annelik hakkımı kaybedersem onu asla affetmem bunu da biliyorum ama adama tüp bebeğe onca para vermektense araba almak gezmek daha cazip geliyor sırf o istiyor diye bu zamana kadar yurt ici yurt dışı gezdik ama adamın hayalleri içinde baba olmak yok çok garip ya hayvanlar bile nesli devam etsin ister bu adamda yok hayal bile kuramıyoruz hiç konuşmuyor bazen bir iki bebek resmi videosu gösteriyorum tık yok adamda yani bu sekilde ne kadar devam eder bende bilmiyorum

Back
X