Çocuk istismarı. Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

kimlanbu

Kalbi kırılan tüm kadınların hesabını soracağız!👊
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
388
1.072
313
Merhaba arkadaşlar.
Abim yeğenimin telefonunu kontrol ederken 45 yaşlarındaki bir adamın yeğenimle konuşmaya çalıştığını görmüş. Telefonunu almış ve adamla yeğenimmiş gibi konuşmaya başlamış. Sonrası inanın çok korkunç. Yazılanları görünce aklım çıktı resmen. En son yeğenimden çıplak fotoğraflarını istemiş ve kendi cinsel organının fotoğrasını gödermiş. Abim de sonra aramış basmış küfürü. Baştan beri konuşan abimdi zaten. Şimdi siber suçlara şikayet etsek ciddiye alınır mı? Ben savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi olma taraftarıyım. Sonuçta abim müdahale etti yeğenimin olaylardan haberi dahi yok ancak bu adamın başka çocuklara bunu yapmadığının ve yapmayacağını garantisi yok. Şimdi siber suçlara mı başvurmamız gerekiyor yoksa direkt savcılığa mı? Bu adamı teşhir etmek suç olur mu? Daha başka neler yapılabilir mi? Bilen arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Başka çocuklara bulaşmadan en çabuk ne yapılabilir? Yeğenim 11 yaşında bu arada.

Merhaba arkadaşlar.
Abim yeğenimin telefonunu kontrol ederken 45 yaşlarındaki bir adamın yeğenimle konuşmaya çalıştığını görmüş. Telefonunu almış ve adamla yeğenimmiş gibi konuşmaya başlamış. Sonrası inanın çok korkunç. Yazılanları görünce aklım çıktı resmen. En son yeğenimden çıplak fotoğraflarını istemiş ve kendi cinsel organının fotoğrasını gödermiş. Abim de sonra aramış basmış küfürü. Baştan beri konuşan abimdi zaten. Şimdi siber suçlara şikayet etsek ciddiye alınır mı? Ben savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi olma taraftarıyım. Sonuçta abim müdahale etti yeğenimin olaylardan haberi dahi yok ancak bu adamın başka çocuklara bunu yapmadığının ve yapmayacağını garantisi yok. Şimdi siber suçlara mı başvurmamız gerekiyor yoksa direkt savcılığa mı? Bu adamı teşhir etmek suç olur mu? Daha başka neler yapılabilir mi? Bilen arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Başka çocuklara bulaşmadan en çabuk ne yapılabilir? Yeğenim 11 yaşında bu arada.
dırek savcılıga suc duyurusunda bulunacaksınız anında ıslem baslatılır

Bu rahatlığı nasıl buluyorlar gerçekten kanım dondu inanın nasıl insanlar bunlar. Çocuklar için daha da çok korkuyorum artık. İnsan hep kendi başına gelmez sanoyor, koruyup kolladığını sanıyor buna rağmen bunlar oluyor. Ben 30 yaşındayım ben sarsıldım bir çocuk nasıl yaralanır düşünemiyorum.

Affınıza sığınarak paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG-20190902-WA0032.webp
    IMG-20190902-WA0032.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 853
savcılığa suç duyurusunda bulunun ayrıca teşhir edin herkes öğrensin ne pislik olduğunu rezil olsun dışlansın kimseye yaklaşamasın böyle insanlar. :sinirli:

Affınıza sığınarak paylaşıyorum
lutfen sabah ılk ıs suc duyurusu ıcın dılekce yazıyor olsun aılesı lutfen...
ekran goruntulerını alsın tum gorusmelerın cıktısını alsın
aynı zamanda usb yede aktarsın
ısteyecekler cunku

lutfen sabah ılk ıs suc duyurusu ıcın dılekce yazıyor olsun aılesı lutfen...
ekran goruntulerını alsın tum gorusmelerın cıktısını alsın
aynı zamanda usb yede aktarsın
ısteyecekler cunku
Aldık zaten hepsini. Yine de korkuyorum denetimli serbestliktir, iyi hal indirimidir yırtar diye. İçim acıyor şu an. Benim yeğenim maruz kalmadı ama illa ki başka bir çocuk maruz kalmıştır, utanmıştır, korkmuştur. Bu düşünce çıldırtıyor beni.

Artık dayanamamış cinsel organının bile fotoğrafını göndermiş. Zaten hepimiz şok yaşadık.
Lütfen ilk ekran kaydı alın ve teşhir etmeden suç duyurusunda bulunun ve buraya yazmasaydınız yani adamı KESK’e şimdi yazanlar olabilir adam hesabını kapatabilir

Aldık zaten hepsini. Yine de korkuyorum denetimli serbestliktir, iyi hal indirimidir yırtar diye. İçim acıyor şu an. Benim yeğenim maruz kalmadı ama illa ki başka bir çocuk maruz kalmıştır, utanmıştır, korkmuştur. Bu düşünce çıldırtıyor beni.
ınsallah adalet yerını bulur cok uzuluyorum ıcım parcalanıyor :(

Bir de abim çalışıyor. İzin alamazsa ben gidip şikayetçi olabilir miyim? Çocuk benim değil ama ortada bir suç var ve en kısa zamanda ben gidebilirim.

Back
X