- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi KahveNutella
-
Geçmiş olsun size de.Evet çocuğun güveni çok önemli kesinlikleÇocuğun yanlışı bilmesi yanında bunu korkmadan anne yada babasına anlatabilmesi , anne babaların bu konuda çocuklarına güven vermesi de bir o kadar önemli. Kadınların bir çoğunun yaşamının bir bölümünde başına gelen bu pis olayda sessiz kalmalarının nedeni suçu işleyen kadar tacize tecavüze uğrayan kadınların bunu dile getirmekten duyduğu utanç ve kendisine inanılmayacağından korkması veya sonraki hayatını olumsuz etkileyeceğinden korkması...
Benim de başıma geldi. İlkokul 5 ten itibaren hatırladığım kadarıyla 5 farklı insan tarafından tacize uğradım ve annemin babamın beni koruyabileceği aklıma bile gelmedi. Korktum beni dışarıya çıkarmazlar , okula göndermezler ve bana inanmazlar diye kimseye anlatmadım. Sadece kendimi korumak için kaçtım. Şanslı idim(!) ki sadece taciz boyutunda kaldı yaşadıklarım...
Nedir hapis cezasının amacı?Şahsı ıslah etmek,suçunun farkına varmasını pişman olmasını sağlamak ve bu süreçte toplumdan uzaklaştırmak.Tabi bir de caydırıcılık/ibret. Oysa çocuk istismarcısı ıslah olmaz,düzelmez,topluma kazandırılmaya asla uygun olamaz.50 yıl da geçse iyi insan olamaz.Müebbetten aşağısı mantıklı değil.Bugün izledim o görüntüleri tv' da izlememiştim. Kanımın donduğunu hissettim sinirlerim bozuldu. Adam alenen akıl hastası rolü yapıyor, aklının başında olduğu çok belli çünkü polisten korkuyor, olacaklardan endişeli. Ve gayet soğuk kanlılıkla param yok kadınlarla ilişkiye giremiyorum diyebiliyor.
İşin en acısı da bu adam öz yeğenine tecavüz etmiş ve 1.5 sene yatıp çıkmış ! Bu adamlara ödül gibi cezalar verirlerse biz daha çok endişeleniriz çocuklarımız için. Ülkede adalet sistemi rezil durumda 1.5 sene ne demek ya çocuk tecavüzüne !
Ben de olayı anahaber bültenlerinde ve sosyal medyaya yansıdığında görmüştüm.Teşekkür ederim, umarım bir daha böyle olaylar hiçbir yerde yaşanmasınMüge Anlıyı izlemiyorum , bahsettiğiniz olaydan haberim yok . Fakat çocuk sahibi olmamanıza rağmen , ebeveynleri çok güzel bilgilendirmişsiniz .
Söyledikleriniz doğru tamamen katılıyorum .
Ben açıkçası müebbet alıp ekmek elden su gölden beslenmelerini de doğru bulmuyorum. Ağır işlerde çalıştırsınlar, topluma uzak yerlerde bedava hizmet versinler, yol temizlesinler, taş taşısınlar.Nedir hapis cezasının amacı?Şahsı ıslah etmek,suçunun farkına varmasını pişman olmasını sağlamak ve bu süreçte toplumdan uzaklaştırmak.Tabi bir de caydırıcılık/ibret. Oysa çocuk istismarcısı ıslah olmaz,düzelmez,topluma kazandırılmaya asla uygun olamaz.50 yıl da geçse iyi insan olamaz.Müebbetten aşağısı mantıklı değil.
Ben açıkçası müebbet alıp ekmek elden su gölden beslenmelerini de doğru bulmuyorum. Ağır işlerde çalıştırsınlar, topluma uzak yerlerde bedava hizmet versinler, yol temizlesinler, taş taşısınlar.
Bazı suçların telafisi olmamalı gerçekten. Daha da delirten adalet sistemiDelirirsin Koalina adam diyor ki "kadınlarla olacak param yok o yüzden kaçırdım" çocuk daha 3 yaşında ya ! Taş taşımak ödül olur bu adama. Müebbet de ödül olur gerçi beslenir içeride ! Bazen idama sıcak bakıyorum yalan yok.
Ben açıkçası müebbet alıp ekmek elden su gölden beslenmelerini de doğru bulmuyorum. Ağır işlerde çalıştırsınlar, topluma uzak yerlerde bedava hizmet versinler, yol temizlesinler, taş taşısınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?