Çocuk istiyorum

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
artık bende bir bebeğim olsun istiyorum şu zamana kadar hep eşim istemiyor sanıyordum geçen gün beni hazır görmediğini söyledi beni hazır görmesi için ne yapabilirim istediğimi nasıl söyleyebilirim nasıl ikna olur

O ne demek ya ?
Neden bmyle gissediyorsun diye sordun mu ?

Dağınık biri olduğum için böyle diyormuş sen daha eve bakamıyorsun diyo bide çok hasta oluyorum kendine bakamıyorsun falan diyor
Çok yanlış bu düşünce. Insanın kişisel sorunudur dağınık veya düzenli olması. Ne bilim bana çok abes geldi. Eşinin en çok sana destek olması gereken dönem

Dağınık biri olduğum için böyle diyormuş sen daha eve bakamıyorsun diyo bide çok hasta oluyorum kendine bakamıyorsun falan diyor

Eşiniz kusura bakmasın ama son derece kaba ve çirkin buldum bakış açısını. Evlilik birbirinin eksiğini kapatmayı gerektirir. Sen dağınıksan o toplar o başka bir eksiği vardır sen kapatırsın. Kimse sırtımda kambur olsun ömür boyu arkasını toplayım daha da beni beğenmesin diye evlenmez. Evlenilen kişilerin birbirinin hayatını zorlaştırması değil birbirinin hayatını kolaylaştırıp renklendirmesi gerekir. Son derece saçmalamış. Hatasını görmesini sağlamak için açıkça konuşmak iyi bir fikir olabilir. Evlilikten ve sizden tam olarak beklentisi nedir ve sizin ondan beklentiniz nedir bunu açıklığa kavuşturmalısınız bence.

Back
X