Çocuk istiyorum.

Kybelelf

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
34
36
8
33
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır evliyim. yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz. yumurtlama günlerimi de hesaplıyorum ama olmadı. doktora da bu yaşıma kadar hiç gitmedim korkuyorum bi şeyim çıkar diye. aslında bebek konusunda bu kadar takıntılı değildim ama akrabalar işte çok üstüme gelmeye başladılar. bebek düşündüğümüzü söylemedik kimseye nereye gitsem bebek yap sonra olmaz diyor. Çok canımı sıkıyorlar

ama bu kadar takarsanız olmaz

bırakın boş verin

bir şey takip etmeyin

içinizden gelince sevişin

eğer vardiya vs yoksa zaten düzenli sevişirseniz o zamana da denk gelir

o akrabayı akbabaları da boş ver

he de geç

yüzde elli stres etkili üstüme gelmezseniz olur inşallah de.

Zaten bu kadar takınca olmuyor o yüzden takmayın. Doktora da sadece siz değil eşinizde gitsin belki onda problem vardır. Hemen kendinizde bir sorun olduğunu düşünmeyin. Biz Türkler çocuk olmayınca hemen kadın problemlidir algısında bir milletiz. Öyle düşünmeyin siz jinekoloğa eşinizde üroloğa gitsin.

Doktora bi sey cikacak diye degil kan degerlerimiz yerinde mi, vitaminlerimiz tam mi diye gidiyoruz ki hamile kalirsak az sıkıntiyla atlatalim.
Hem bir sey cikarsa da hic olmazsa ogrenir tedavinizi olursunuz.

Hamile kalmadan folik asite baslanir. Rahimine baktirabilirsin. Kist var mi yok mu? Oyle pat diye ben hamile kalcam/kaldim diye bisey yok.

Bende 1.5 yıldır evliyim ve benle birlikte evlenenlerin çocukları 3-4 aylık.Artık bende istemeye başladım.Özel bilge hastanesine gittim eşimle birlilte kontrol oldum ve 2-3aya bir yumurtlaya bildiğimi bunun düzeleceğini söyledi hem hu kontrolde şeker hastası olduğumuda öğtirendim.Kimse duymasın laf olmayayım diye eşimle sessizce hallediyoruz, sende benim gibi yapabilirsin utanıp gitmek iatemiyordum ama gidincede iyi ki gelmişim dedim kesinlikle bir doktora gözük canım umarım bir bebeğin olur evde anne diyen tatlı bir bebek

öncelikle şu akrabalara bir kulak tıka. çünkü o akrabalar bebek doğunca hadi ikinciye diye seni gazlayacak, sonra üçüncüye diye. sonra sen dert yanmaya başladığında çocuk senin çocuğun bize mi sordun ya yaptın, yapmasaydın diyecekler. doktora çocuğum olmuyor diye gidersen git eve çalışmalara devam et der, 1 sene gelme der. doktor için kriter 1 sene çocuğun olmamasıdır. ama sen gidipte hamile kalmadan önce kontrolden geçmek istiyorum dersen bir problem varsa bakarlar.

. Eğer kendi içinden gelmiyorsa, sen ve eşin istemiyorsanız sakın çocuk yapmayın. Çünkü cidden annelik çok zor. Anneliğe hazır olup olmadığına karar ver. Eşinle alın bu kararı. Lütfen çevre baskısıyla çocuk yapmayın. Sonra pişman olursunuz inanın.

Kızıyorum boyle konulara...
Doktora niye gitmiyosun neyden korkuyosun
Birsey cikarsa cikar degistirebilecek misin

Tamam gitme, bebegin gelmesini bekle oldu mu kardeş..
Sizler anne olacaksiniz cocuk yetistireceksiniz ve gelecek bu cocukların olacak vatana evlat buyuteceksiniz
Yapmayin nolur ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…