Çocuk Hastalıkları ÇOCUK KARDİYOLOĞU TAVSİYE?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bütün hocalarımız çok özel ve kutsal mesleği yapıyorlar ancak kimi seçeceğimi bilmiyorujm, yorumlarınız o yüzdençok değerli, geçmişte neler ypmışlar kaç senelik profesörler, özgeçmişlere didik didik bakıyorum, yüce Allahım bize yardım etsin İnşallah.
Bugün annemi daha iyi anladım, ünv hastanesinde o kalabalıktaa sürekli sıraya girerken, röntgen sırası ekg sırası muayene sırası vs anneme şükran duydum, benim için de bir zamanlar böyle koşturmuştu canımannem

Prof Zeliha gül Dağlam cerrahpaşada ama özel hastanelerede belirli günler geliyor ben acıbadem fulya'ya gidiyotdum çarşamba günleri ve özel gazi osmanpaşa hastanesinde vardıprof ismini hatırlamıyorum 2'side çok başarılı ama bu zeliha hanım bu dr hocası imiş biraz pahalı ama sağlık poliçeniz varsa düşünmeyin derim çok ayrıntıcı hiç birşeyi atlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…