Çocuk? Kariyer?

Bir çocuğum var. Şimdi ikinciyi bekliyorum nasipse. Sağlıkla dünyaya gelmesi en büyük arzum şu anda. Hep çalıştım hiç ara vermedim ben. Hala devam ediyorum çalışmaya. Üstelik riskli bi hamilelik geçiriyorum. Ama çalışmak sadece para kazanmak için bi araç. Önceliğim ve mutluluğum ailem. Çocuklar hayata daha güçlü bağlıyo insanı.

aaa cok enteresan bunu ilk defa duydum. genelde fsh cok yüksek olunca yumurtalik rezervi az deniyor. ama fsh neden düşük olur lh neden 0 olur ilk kez duydum
Aşırı zayıflık, aşırı spor, hipofiz bezi tümörleri :(( ben 1-2 kilo verdim çok zayıf değilim spor yaparım ama aşırı değil. 169 boyunda 59-60 kiloyum. Eskiden 64 tüm ama 2 senede yavaş yavaş verdim 4 kiloyu. Biara safra kesesi tedavisi için çok yağsız beslendim. Doktor uzun saatler aç kalıuormısın aneroksiya varmı falan dedi ama yok. Prolaktin yüksek çıksaydı hipofiz adenomundan şüphelencekti o normal neyseki. Yani şuan kadınlarda yumurta gelişimini sağlayan hormonlarım yetersiz salgılanıyor. 20-25 gün sonra ilaçtan sonra kontrole gidicem. Bu sürede biraz daha yağlı beslenip daha fazla zayıflamamaya çalışıcam :(

Aşırı zayıflık, aşırı spor, hipofiz bezi tümörleri :KK43:( ben 1-2 kilo verdim çok zayıf değilim spor yaparım ama aşırı değil. 169 boyunda 59-60 kiloyum. Eskiden 64 tüm ama 2 senede yavaş yavaş verdim 4 kiloyu. Biara safra kesesi tedavisi için çok yağsız beslendim. Doktor uzun saatler aç kalıuormısın aneroksiya varmı falan dedi ama yok. Prolaktin yüksek çıksaydı hipofiz adenomundan şüphelencekti o normal neyseki. Yani şuan kadınlarda yumurta gelişimini sağlayan hormonlarım yetersiz salgılanıyor. 20-25 gün sonra ilaçtan sonra kontrole gidicem. Bu sürede biraz daha yağlı beslenip daha fazla zayıflamamaya çalışıcam :KK43:
aslinda kilonuz da normal. ben de 168 boyunda 64 kiloyum. bana biraz kilo versen iyi bile olur deniyor :işsiz: ama vücutta yağ dokusu azsa o sebep oluyor olabilir. aslinda o zaman hormonlar duzenlense altinda yatan sebep bulunsa ilerde bebek icin engelde olmaz.

Aa sizin sorun neydi doktor neden vermişti o ilacı bende ilk ayındayım.yasmin kullandım ama düzeltmedi hormonum iyice düşmüş. Fsh ve lh yok gibi hatta lh yok :KK43:
Benim hormonlar normal duzeydeydi ama sebepsiz bir adet duzensizligi vardi o yuzden kullanmistim.

aslinda kilonuz da normal. ben de 168 boyunda 64 kiloyum. bana biraz kilo versen iyi bile olur deniyor :işsiz: ama vücutta yağ dokusu azsa o sebep oluyor olabilir. aslinda o zaman hormonlar duzenlense altinda yatan sebep bulunsa ilerde bebek icin engelde olmaz.
Yani işte anlamaya çalışıyoruz tedavi yöntemi östrojen içeren ilaçlar verilmesiymiş netten araştırdım zaten doktorumda öyle yaptı.siz cyclo kullanırken bir yan etkisini gördünüz mü? Kilo vb.

Yani işte anlamaya çalışıyoruz tedavi yöntemi östrojen içeren ilaçlar verilmesiymiş netten araştırdım zaten doktorumda öyle yaptı.siz cyclo kullanırken bir yan etkisini gördünüz mü? Kilo vb.
ben onu kullanmadim arkadasim kullandi ama yan etkisi olmamisti

Depresyona girmedim. Evdeyim, cocugumlayim. Suan onceligim o ve cok.mutluyum. Arkadaslarim.kariyerlerini garantiye aldilar. Evli degiller. Ama hergun depresyon mesajlari atiyorlar. Belirsizlik ve amacsizlik icindeler. Bi son ariyorlar. Hayatiniz calis, calus, calis dan ibaret olacak. Yapacaginiz hicbir aktivite bebeginizle uyumaniz kadar guzel olamaz, emin olun. Hala imkan varken deneyin.
Ne kadar güzel bi cümle. 'yapacağınız hiçbir aktivite bebeğinizle uyumaniz kadar güzel olamaz' Aynen öyle. Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X