- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şanslıyım,kendi annemle aynı sizin gibi altlı üstlüyüzBenim de en büyük isteğim kreş yaşına kadar oğluma bakmam ama maddi durumumuz buna el vermiyor maalesef. Birçoğunuza göre şanslıyım annemlerle altlı-üstlü oturuyoruz,oğlum evin ilk ve tek torunu el üstünde tutuluyor. Korktuğum şeyler var mesela oğlum beni sevecek mi karşı komşumuz torununa bakıyor, torunu anneannesine tapıyor, annesi gil eve götürmek istediklerinde saatlerce çabalıyorlar ama yok ağlıyor istemiyor onları. Annem de hep özeniyor komşumuza, arada söylüyor torunum en çok beni sevecek hep benim yanımda olacak diye![]()
Allah bağışlasın, sizin de az kalmış en zor zamanınız desenizeBenimde 14 aylık ikizlerim var ve ben 1 hafta sonra işe başlıcam ve kreşe vermek zorunda kalacağım kuzularımı. Yapacak bişey yok mecburuz. Akşam eve gelincede herşeyi bit kenara bırakıp onlarla ilgileneceğiz. Bu aralar hep bu konuyu düşünüyorum. Hayırlısı :/
Mantığım bu söylediklerinizi alkışlıyor. Duygularım kreşe kadar ara ver diye bas bas bağırıyor..OffEvet zor sizi anlıyorum.
Ama burda duygusal olmıycaksınız.
Bu günler gelip geçicek.
Herşeyden önce evladınızın geleceği içn işe devam etmeniz gerlktiğinizi kabullenecek ve işden ayrılmayı aklınızdan çıkartacaksınız.
Bunca yıl kendinize verdiğiniz emeği çöpe atmayın
Yapmayın derim ben.
Kurulu düzeninizi bozmayın.
Âmin canım saol. Ben istanbuldan 1.5 ay önce Mersin'e taşındım eşimin işi Gereği. Burada yarım gün 350 tl imiş tam günde olsa olsa 500-600 dür diyorum. Ikiz indirimi olacak büyük ihtimal 1000 tl ye vericez sanırım ama çok Küçükler kafam çok KarışıkAllah bağışlasın, sizin de az kalmış en zor zamanınız desenizeİlk günler zor oluyor,sonra bir bakıyorsun ki iş yeri aslında dinlenme yeri. İnş. sizin benim gibi memnun olmadığınız kısımlar olmaz da iki gemiyi de yürütür gidersiniz. İstanbuldamısınız, kreş ücretleri nasıl? Ben de 3 yaşında vermeyi düşünüyorum buradan ayrılmazsam. Çoktandır araştırıyorum yarım gün 930 TL ye buldum bir yer. Daha uygunları da var ama çok içime sinen yerler değildi.
Sanırım ücretsiz izin hakkınız yok dimi?Gerçekten de insanın aklı kalıyor ama bir yönden de yaşıtlarıyla eğlenip öğrenecekler. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Âmin canım saol. Ben istanbuldan 1.5 ay önce Mersin'e taşındım eşimin işi Gereği. Burada yarım gün 350 tl imiş tam günde olsa olsa 500-600 dür diyorum. Ikiz indirimi olacak büyük ihtimal 1000 tl ye vericez sanırım ama çok Küçükler kafam çok Karışık![]()
Özel sektörde olsanız,haftanın 6 günü sabahtan akşama kadar çalışsanız, günde 3-3 buçuk saatiniz trafikte geçse, ufak kızınıza anneniz bakmakta zorlansa ve kızınız da psikolojik olarak sizsizliğe alışamasa işten ayrılır mıydınız? Çalışan anneler şimdi beni topa tutmasın,ben de senelerdir çalışan bir bayanım,2 yıldır da anneyim. Benim yapmak istediğimi yapıp pişman olan var mı,onu öğrenmek için konu açıyorum
Çok fazla detay verip de yazıyı kalabalıklaştırmak istemedim,soran olursa cevaplarım. Öğrenmek istediğim, kızım 4-5 yaşına gelene kadar sadece 1700tl ile geçinebilir miyiz? Kira ödemiyoruz.
Bu 3 senelik arada kamu için hazırlanmak istiyorum,önlisans mezunuyum. Bir yandan da tekrar özele dönmem gerekirse burası gibi iyi bir yer bulamam diye korkularım var. Ne yapacağım off![]()
Âmin inşallah. Ben bu işe yeni başlıcağım Mersin'e geldik ve önüme imkanları ve maaşı gayet iyi bir iş çıktı. Hayırlısı artıkSanırım ücretsiz izin hakkınız yok dimi?Gerçekten de insanın aklı kalıyor ama bir yönden de yaşıtlarıyla eğlenip öğrenecekler. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Mantığım bu söylediklerinizi alkışlıyor. Duygularım kreşe kadar ara ver diye bas bas bağırıyor..Off![]()
hadi hayırlısı o zaman. sen bi adım attın ALLAH cc seni pişman da rezil de etmez inşallah... :)Kızlar konuştum. Onlar da benim için zor olduğunun farkındaymış,çözüm arıyorlarmış.Pazar günü gelen arkadaşlarım da var ama onlar hafta içi izin kullanıyor,ben gelmesem sorun çıkabileceğini söyledi. Yarım gün gelir misin ya da bir hafta gelip bir hafta gelmemeyi kabul eder misin diye sordu. Benim için yine zor olacağını,kafamın rahat olmayacağını söyledim. Gerekirse maaşımdan kesinti yapılabileceklerini söyledim.İşimden memnunum onlar da benden memnunmuş ama hiç bir çözüm bulamazsak nasıl yaparız hemen ayrılacakmısın filan dedi. Sanırım bu ay burda son ayım, değerlendirip,genel müdürle konuşup bilgi verecek ama sanki kabul etmeyecekler gibi.
Konuşunca içim ferahladı, ohh be :)
Son günlerde aklımda olan tek şey. Perşembe günü doğum iznim bitiyor, kamuda memurum. Maddi sıkışıklık yüzünden ücretsiz izin alamıyorum. O kadar canım yanıyor ki, üstelik kızıma annem bakacak, sabah 10 da gidip 6 da dönücem ama cok mutsuzum ondan ayrılmak istemiyorum. Özel sektörde olsaydım bir dk düşünmez istifa ederdim.
demek insanin kendi annesi bile yapiyor bunu.Benim de en büyük isteğim kreş yaşına kadar oğluma bakmam ama maddi durumumuz buna el vermiyor maalesef. Birçoğunuza göre şanslıyım annemlerle altlı-üstlü oturuyoruz,oğlum evin ilk ve tek torunu el üstünde tutuluyor. Korktuğum şeyler var mesela oğlum beni sevecek mi karşı komşumuz torununa bakıyor, torunu anneannesine tapıyor, annesi gil eve götürmek istediklerinde saatlerce çabalıyorlar ama yok ağlıyor istemiyor onları. Annem de hep özeniyor komşumuza, arada söylüyor torunum en çok beni sevecek hep benim yanımda olacak diye![]()
Geçen yıl bu zamanlardı ben gömmemen icin cabalamıştım sen de anne olunca anlarsın elmi demiştinHer kariyer ölümü tadacak elmi :) Benimkinin fatihasını birlikte okuduğumuz günleri dün gibi hatırlıyorum :)