Çocuk kitaplarınıza talibiz :)

Dilaragun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
3
0
29
  • Merhabalar, kadınlar kulübünü uzun bir süredir takip ediyorum herkes birbirine destek oluyor derdine derman buluyor ve ben bu dayanışmanın güzelliğini gördüğümden hemen bir hesap açıp sizinle bir şey paylaşmak daha da doğrusu sizlerden bir şey rica etmek istedim. Ben ODTÜ'de okuyan bir öğrenciyim ve çok güzel şeyler yapmaya çalışan bir topluluğun parçasıyım ODTÜ İletişim Topluluğu. Biz ulaşabildiğimiz köy okullarına ulaşarak arkadaşlarımla çocuk kitapları götürüyor,bir günümüzü küçük kardeşlerimizle etkinlikler yaparak geçiriyoruz.Elimizde ne kadar çok kitap olursa o kadar okul arayışında oluyoruz tabi haliyle çok kitaba ihtiyacımız var işte bu yüzden elinizdeki çocuk kitaplarına talibiz :) Elinizde olan çocuk kitaplarını bize başka şehirlerden kargoyla yollayabilirsiniz veya bulunduğunuz şehirde gönüllü bir arkadaşımız olursa alabilir eğer Ankara'da yaşıyorsanız kitapları muhtemelen istediğiniz adresten alabiliriz. Buradan yazacağınız cevaplarla gerekli yönlendirmeleri yapacağım.Bu sitede bulunan kadınların duyarlılığına inanıyorum ve şimdiden teşekkür ederiyorum :)
  • *Ankara da gönderim yapmak isteyenler ekstradan ekteki ilandan ulaşabilirler

Eklentiler

• ilan.jpg
    ilan.jpg
    279,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
çok güzel bir konu açmışsın ama ne yazıki kımsenin ilgisini çekmemiş.benimde 11 yaşında bir kızım var.
geçenlerde ev taşıdığımız için okumadığımız fazla kitapları dağıttık.ama yine de aklımızda olsun .Belli bir yaş sınırı var mı istediğiniz kitaplarda

çok güzel bir konu açmışsın ama ne yazıki kımsenin ilgisini çekmemiş.benimde 11 yaşında bir kızım var.
geçenlerde ev taşıdığımız için okumadığımız fazla kitapları dağıttık.ama yine de aklımızda olsun .Belli bir yaş sınırı var mı istediğiniz kitaplarda
Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için :) liseye kadar olması Önceliğimiz ama eğer büyükler için kitap ve romanlarınız varsa da bizim için uygun çünkü daha sonra çocuk kitaplarıyla değiştiriyoruz biz

X