- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır dikkatimi çekiyor.. Nedir bu özellikle erkek çocukların kıyafetlerinde özellikle T-şört ve uzun kollularda basılı olan dişleri korkunç gözüken, kimisinde pençeleri olan, yırtıcı gibi canavarların baskıları.. Geçen bayramdan önce gittim bi kaç mağazaya neye el attımsa ya canavar, ya korkunç ejderha figürleri, azı dişleri baskılı, gözleri korkunç oynayan başka şeyler. Alamadan çıktım inanır mısınız? Önceki kıyafetlerinden giydirdim, onları da daha önceden güç bela seçerek almıştım mecburiyetten, ama onlarda da yok değil.. Halbuki çocuklarımızın o güzel renkli dünyalarında ne işi var bu yaratıkların diye düşünüyorum..doğada o kadar güzel şeyler var ki; yağmur damlaları, gökkuşağı, sevimli hayvanlar, bitki figürleri dururken bu dehşet içeren figürler de neyin nesi diye düşünüyorum..bazı firmalara mail atmayı düşünüyorum bu konuda..bakalım ne değişir, ama çocuklarımızın hayal dünyasını güzel şeylerle doldurmalıyız mümkün olduğunca.. Şiddet içeren çizgi filmlerden baslasak gerçi bu olumsuzlukların haddi hesabı yoktur..ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda..