- Konu Sahibi Fulya irem2311
İnternetten Alıyorum ben hep hem çok indirimli oluyor hemde daha kolay seçim yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heidinin büyükbabasından dahi korkuyor benim ki . Normalde de desenli şeyler pek tercih etmiyorum ama canavar gibi şeyler görsem de asla almazdım haklısınız
Benim de oglum var hangi magazaya baktiniz bilmiyorum ama h&m , koton kids , mango kids , zara , mothercare , lcw hepsinde duz tshirtler var
Ayrica canavarli olanlari brnde sevmiyorum ama simdiyr kadar hic korkunc canavarli tshirt gormedim
Hangi magazaya gittiginizi cok merak ettim gercekten
Bu arada ozellikle h&m basic koleksoyonu cok guzel hem ucuz hem kumasi guzel hem de dumduz sekilsiz
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır dikkatimi çekiyor.. Nedir bu özellikle erkek çocukların kıyafetlerinde özellikle T-şört ve uzun kollularda basılı olan dişleri korkunç gözüken, kimisinde pençeleri olan, yırtıcı gibi canavarların baskıları.. Geçen bayramdan önce gittim bi kaç mağazaya neye el attımsa ya canavar, ya korkunç ejderha figürleri, azı dişleri baskılı, gözleri korkunç oynayan başka şeyler. Alamadan çıktım inanır mısınız? Önceki kıyafetlerinden giydirdim, onları da daha önceden güç bela seçerek almıştım mecburiyetten, ama onlarda da yok değil.. Halbuki çocuklarımızın o güzel renkli dünyalarında ne işi var bu yaratıkların diye düşünüyorum..doğada o kadar güzel şeyler var ki; yağmur damlaları, gökkuşağı, sevimli hayvanlar, bitki figürleri dururken bu dehşet içeren figürler de neyin nesi diye düşünüyorum..bazı firmalara mail atmayı düşünüyorum bu konuda..bakalım ne değişir, ama çocuklarımızın hayal dünyasını güzel şeylerle doldurmalıyız mümkün olduğunca.. Şiddet içeren çizgi filmlerden baslasak gerçi bu olumsuzlukların haddi hesabı yoktur..ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum bu
Hayat çiçek böcekten ibaret değildir. Canavarlar da var. Daha korkunçlar üstelik. Trafik canavarı, siyaset canavarı, afet canavarı, savaş canavarı, adaletsizlik canavarı. Tazmanya şeytanı çok masum kalıyor bunların yanında. Çocuklarımızı gerçeklerden izole edemeyiz. Alıştıra alıştıra canavarları öğrenmeli. Şakası olmayanlarla karşılaşana kadar bırak çocuklar hayali canavarlarla eğlensin.
Ben çocukların ellerine verilen oyuncaklara da pek masum bakmıyorum.
Barbi bebekler boyalı boyalı bı ton makyaj , kıyafetleri erotik.
Bir kadın cocugunun bebeklerını yenıden tasarlıyordu ınstagramda gormustum.
Erkek cocuklarının ellerıne 3 . yasında sılah sıkıştırmacalar vs vs .
Cizgi fılmlerde oyle .
4 yasındakı ablamın kızı evde su gücü ates gucu dıye bagırıp cagırıyor sız dusunun
Biz öyle oyuncaklarla büyümedik neredeyse hiçBarbie bebekler en tehlikeli silahlardan evet bencede.
Erkek oyuncakları arasında şiddete yönlendiren çok fazla oyuncak var ve aileler seçici değil.
Seçici olan aileler de maalesef zorlanıyor çünkü , buna izin veren aileler çözümsüz.
__________Mune bu konuyu kapatabilir misiniz? Sanırım pek tavsiye alamayacagım bu konuda..