Çocuk kıyafetlerindeki canavarlar

İnternetten Alıyorum ben hep hem çok indirimli oluyor hemde daha kolay seçim yapılıyor

Zaten cocuklar televizyonlarda bunlardan cok daha fazlasina maruz kaliyorlar.Hic olmadi cevresinde gorür bunlarin hepsinden nasil koruyabilirsiniz ki?

Duyarli olmaniz güzel de biraz gereksiz.Cocugunuzu cam fanusta yetistirmediginiz sürece bunlara katlanmak zorundasiniz.

Benim de oglum var hangi magazaya baktiniz bilmiyorum ama h&m , koton kids , mango kids , zara , mothercare , lcw hepsinde duz tshirtler var
Ayrica canavarli olanlari brnde sevmiyorum ama simdiyr kadar hic korkunc canavarli tshirt gormedim
Hangi magazaya gittiginizi cok merak ettim gercekten
Bu arada ozellikle h&m basic koleksoyonu cok guzel hem ucuz hem kumasi guzel hem de dumduz sekilsiz

Normal yazılılar da var düz renkler de. Açıkçası canavarlı figürler evet var ama seven çocuklar da var. Çok büyük baskılıları bende sevmiyorum. Bahsettiğiniz gibi olanları da.. hatta bazıları örümcek adam mesela şapkası tam kapanan sweetler var ve bu beni rahatsız ediyor. Kız çocukları için de aynı. Leopar desen falan ben bile giymezken ona almam imkansız. Yani sıkıntılar var ama talepte var ve alan emin olun çok kişi var. Bizler arada kaynıyoruz. Araba figürlü ya da düz almaya çalışıyorum bazen de sadece yazılı. Mağazada bulamazsam internet mağazasına bakıyorum. Outlet ürünlerinde genelde sade ve güzel figürlüler oluyor ordan alıyorum. Ne bilim çizgili falan buluyorum hiç bilemedim:) Bazı şubelerde tükeniyor çabuk çünkü o düz olan ürünler az geliyor. Doğal olarak diğerleri kalıyor. İnternet mağazalarına bakabilirsiniz ilgili firmaların ama ;) ben genelde ordan alıyorum

Ben lcw den alıyorum bu tip şeylere rastlamadım balık falan oluyo genelde, ya da ingilizce türkçe sözler, işte annesinin şusu babasının busu gibi

Oğlum 3 yaşında bu arada, ama daha büyük çocuk kıyafetlerinde de en fazla araba spider Man falan gördüm

Maalesef her yerde algıda oynama var :( Çizgi film izlerken, reklamlarda, elbiselerde , oyuncaklarda..

Evet düzgün kıyafetler var elbette ancak bir başka çocuğun üzerinde görebiliyoruz giydirmezsek bile.
Bu bile hafızaya işleniyor.

Şikayet etmek gerekiyor tabi ancak yoğun olması lazım.

Arz talep meselesi işte.

Ben çocukların ellerine verilen oyuncaklara da pek masum bakmıyorum.

Barbi bebekler boyalı boyalı bı ton makyaj , kıyafetleri erotik.

Bir kadın cocugunun bebeklerını yenıden tasarlıyordu ınstagramda gormustum.

Erkek cocuklarının ellerıne 3 . yasında sılah sıkıştırmacalar vs vs .
Cizgi fılmlerde oyle .
4 yasındakı ablamın kızı evde su gücü ates gucu dıye bagırıp cagırıyor sız dusunun

Benim de oglum var hangi magazaya baktiniz bilmiyorum ama h&m , koton kids , mango kids , zara , mothercare , lcw hepsinde duz tshirtler var
Ayrica canavarli olanlari brnde sevmiyorum ama simdiyr kadar hic korkunc canavarli tshirt gormedim
Hangi magazaya gittiginizi cok merak ettim gercekten
Bu arada ozellikle h&m basic koleksoyonu cok guzel hem ucuz hem kumasi guzel hem de dumduz sekilsiz

aynen 3 alana 1 bedava ..
atletleride tişörtleride düz ve pamuklu..

evet bu dediğiniz şekiller çoğunlukta olmakla birlikte dümdüz renkli olanlar da var.
mesela ben de kız kardeşimin prensesli şeyler giyinmesini istemiyorum, bulmak çok mu zor değil ama alternatifleri de dantelli, leoparlı..
ama arayınca buluyoruz ;)

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır dikkatimi çekiyor.. Nedir bu özellikle erkek çocukların kıyafetlerinde özellikle T-şört ve uzun kollularda basılı olan dişleri korkunç gözüken, kimisinde pençeleri olan, yırtıcı gibi canavarların baskıları.. Geçen bayramdan önce gittim bi kaç mağazaya neye el attımsa ya canavar, ya korkunç ejderha figürleri, azı dişleri baskılı, gözleri korkunç oynayan başka şeyler. Alamadan çıktım inanır mısınız? Önceki kıyafetlerinden giydirdim, onları da daha önceden güç bela seçerek almıştım mecburiyetten, ama onlarda da yok değil.. Halbuki çocuklarımızın o güzel renkli dünyalarında ne işi var bu yaratıkların diye düşünüyorum..doğada o kadar güzel şeyler var ki; yağmur damlaları, gökkuşağı, sevimli hayvanlar, bitki figürleri dururken bu dehşet içeren figürler de neyin nesi diye düşünüyorum..bazı firmalara mail atmayı düşünüyorum bu konuda..bakalım ne değişir, ama çocuklarımızın hayal dünyasını güzel şeylerle doldurmalıyız mümkün olduğunca.. Şiddet içeren çizgi filmlerden baslasak gerçi bu olumsuzlukların haddi hesabı yoktur..ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum bu

Hayat çiçek böcekten ibaret değildir. Canavarlar da var. Daha korkunçlar üstelik. Trafik canavarı, siyaset canavarı, afet canavarı, savaş canavarı, adaletsizlik canavarı. Tazmanya şeytanı çok masum kalıyor bunların yanında. Çocuklarımızı gerçeklerden izole edemeyiz. Alıştıra alıştıra canavarları öğrenmeli. Şakası olmayanlarla karşılaşana kadar bırak çocuklar hayali canavarlarla eğlensin.

evet var öyle ama inanın sade ya da renkli cıvıl cıvıl kıyafetler de mevcut ,durumun hiç kiyafet bulunamayacak kadar da vahim olduğunu düşünmüyorum , biz de sade hulk baskılı arıyoruz bulamıyoruz hiçbiryerde :KK53:

Ben çocukların ellerine verilen oyuncaklara da pek masum bakmıyorum.

Barbi bebekler boyalı boyalı bı ton makyaj , kıyafetleri erotik.

Bir kadın cocugunun bebeklerını yenıden tasarlıyordu ınstagramda gormustum.

Erkek cocuklarının ellerıne 3 . yasında sılah sıkıştırmacalar vs vs .
Cizgi fılmlerde oyle .
4 yasındakı ablamın kızı evde su gücü ates gucu dıye bagırıp cagırıyor sız dusunun

Barbie bebekler en tehlikeli silahlardan evet bencede.
Erkek oyuncakları arasında şiddete yönlendiren çok fazla oyuncak var ve aileler seçici değil.
Seçici olan aileler de maalesef zorlanıyor çünkü , buna izin veren aileler çözümsüz.

Barbie bebekler en tehlikeli silahlardan evet bencede.
Erkek oyuncakları arasında şiddete yönlendiren çok fazla oyuncak var ve aileler seçici değil.
Seçici olan aileler de maalesef zorlanıyor çünkü , buna izin veren aileler çözümsüz.
Biz öyle oyuncaklarla büyümedik neredeyse hiç
Annem dikerdi bizim bebeklerımızı maddı durum vs .

Bayramda bakkallara barbı gelır kapı kapı gezıp o bebeklerden alıcaz dıye para toplardık .
Dudakları boyalı , mini etekler vs hoş gelirdi gözümüze .

Bebeklere kocaman göğüsleri neden yaparlar anlamam .
3 ,5 yaşındaki çocuk oynuyor onunla olsa ne , olmasa ne .

Back
X