Bu durumu nerden biliyor eşin mi yetiştiriyor. Ailesiyle dedikodunu yapmak yerine keşke sıkıntı yok istemiyoruz deseydi seni kollasaydı.kaynanamdabenım oğlıiumun kaç yaşına gelsede olur senın olmaz diye ima ediyor
İnsanları anlamak çok güç benim çocuğumda büyük baya uzun bir süre olmadı çocuğum başka, bi tane olmasına rağmen banada aynı lafları ediyorlardı . El alem ne der diye düşünme önce can sonra canan demiş atalarımız . İnşallah sağlığına bir an önce kavuşursun çok geçmiş olsun34yaşındayım 8yıllık evliyim 1kere hamıle kaldım karnımda kalbı durdu 2yıl once hemen kndımı hazır hissetmedim hissedemiyorum, şuan bir rahatsızlığım var tanı konulamadı 1aydır uğraşıyorum genetiğimde taşıdığım bir hastalık var yüksek ihtimal,ve geri hamıle kaldığımda aynı şeyı yaşmamam için iyicr arşatırıypr doktorlar 1ayı geçti hastalık yonunden cekıyorum, ablam aradı çocuk nr zaman yapacan çocuk ne zaman yapmayı düşünüyon sen hala çocuk yapmadınmı hala düşünüyonmu, yaşıngidiyor ben şu an sağlığımın dersine düşmüşüm neyım olduğu belli değil adet olacaktım kan beynıme sıçradı sınırden kafam ısındı o an, okadar su an moralim bozukkı anlatamam, bensağlıkla upraşıyorum diyor hasta olmadan öncede yapmıyordun düşünüyordun, benanlamıyorum ben çocuk doğurunca ilan verecemtürkiye geneli kısır değilim diye tüm alrabaları arıyacam, benımdünyaya çocuk gegırırp getırmemem nıye insanları bu kadar ilgilendiriyor, kaynanamdabenım oğlıiumun kaç yaşına gelsede olur senın olmaz diye ima ediyor, şuan ben baya kötüyüm sağlık yonunden kanser bırşey cıksa çocuk niyr yapmadın diyr beni suçlarlar o derece
Ayrıca ablan akrabadan ziyade akbaba gibi.ablam aradı çocuk nr zaman yapacan çocuk ne zaman yapmayı düşünüyon sen hala çocuk yapmadınmı
Hayır toplum içinde ima ediyor daha önce oldu kendide bılıyor sorun olmadığını ama çocuk karnımda öldü, suan daha detaylı testler oluyorum hastalandığım için, hamılekaldıgımda sağlıgımda bır sıkıntı varsa doktor gözetımınde olurum sorun olmaz tanı konulursa, şuan belki bu hasta olmam bıle artı bır sanstır, ortayacıkarsa. Optiummunsistemının yaptığı hastalıklarda gebelik kaybı oluyorBu durumu nerden biliyor eşin mi yetiştiriyor. Ailesiyle dedikodunu yapmak yerine keşke sıkıntı yok istemiyoruz deseydi seni kollasaydı.
(Allah gönlüne göre versin inşallah bir evladın olur sağ salim kucağına alırsın)
Sizin tanı konulamayan bir rahatsızlığınız var ve eşiniz toplum içinde çocuk istemediğinizi mi ima ediyor?Hayır toplum içinde ima ediyor daha önce oldu kendide bılıyor sorun olmadığını ama çocuk karnımda öldü, suan daha detaylı testler oluyorum hastalandığım için, hamılekaldıgımda sağlıgımda bır sıkıntı varsa doktor gözetımınde olurum sorun olmaz tanı konulursa, şuan belki bu hasta olmam bıle artı bır sanstır, ortayacıkarsa. Optiummunsistemının yaptığı hastalıklarda gebelik kaybı oluyor
Kaynanam ima ediyor bilirsiniz kaynanaları eşimle ilgili sıkıntım yokSizin tanı konulamayan bir rahatsızlığınız var ve eşiniz toplum içinde çocuk istemediğinizi mi ima ediyor?
Bence bu durumu etraflıca bir düşünün. Eşinizle evli kalmak, ondan çocuk sahibi olmak çok da doğru bir karar olmayabilir.
Size şifalar dilerim.
Kaynanam ima ediyor bilirsiniz kaynanaları eşimle ilgili sıkıntım yok
Kaynananiz bu meseleyi nereden biliyor?kaynanamdabenım oğlıiumun kaç yaşına gelsede olur senın olmaz diye ima ediyor,
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Kaynanalar önceki nesil, maalesef çoğu böyle imalarda bulunuyor. Ama eşiniz size destek oluyorsa problem yok.Kaynanam ima ediyor bilirsiniz kaynanaları eşimle ilgili sıkıntım yok
Ablam 33 yaşında evlendi34yaşındayım 8yıllık evliyim 1kere hamıle kaldım karnımda kalbı durdu 2yıl once hemen kndımı hazır hissetmedim hissedemiyorum, şuan bir rahatsızlığım var tanı konulamadı 1aydır uğraşıyorum genetiğimde taşıdığım bir hastalık var yüksek ihtimal,ve geri hamıle kaldığımda aynı şeyı yaşmamam için iyicr arşatırıypr doktorlar 1ayı geçti hastalık yonunden cekıyorum, ablam aradı çocuk nr zaman yapacan çocuk ne zaman yapmayı düşünüyon sen hala çocuk yapmadınmı hala düşünüyonmu, yaşıngidiyor ben şu an sağlığımın dersine düşmüşüm neyım olduğu belli değil adet olacaktım kan beynıme sıçradı sınırden kafam ısındı o an, okadar su an moralim bozukkı anlatamam, bensağlıkla upraşıyorum diyor hasta olmadan öncede yapmıyordun düşünüyordun, benanlamıyorum ben çocuk doğurunca ilan verecemtürkiye geneli kısır değilim diye tüm alrabaları arıyacam, benımdünyaya çocuk gegırırp getırmemem nıye insanları bu kadar ilgilendiriyor, kaynanamdabenım oğlıiumun kaç yaşına gelsede olur senın olmaz diye ima ediyor, şuan ben baya kötüyüm sağlık yonunden kanser bırşey cıksa çocuk niyr yapmadın diyr beni suçlarlar o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?