34yaşındayım 8yıllık evliyim 1kere hamıle kaldım karnımda kalbı durdu 2yıl once hemen kndımı hazır hissetmedim hissedemiyorum, şuan bir rahatsızlığım var tanı konulamadı 1aydır uğraşıyorum genetiğimde taşıdığım bir hastalık var yüksek ihtimal,ve geri hamıle kaldığımda aynı şeyı yaşmamam için iyicr arşatırıypr doktorlar 1ayı geçti hastalık yonunden cekıyorum, ablam aradı çocuk nr zaman yapacan çocuk ne zaman yapmayı düşünüyon sen hala çocuk yapmadınmı hala düşünüyonmu, yaşıngidiyor ben şu an sağlığımın dersine düşmüşüm neyım olduğu belli değil adet olacaktım kan beynıme sıçradı sınırden kafam ısındı o an, okadar su an moralim bozukkı anlatamam, bensağlıkla upraşıyorum diyor hasta olmadan öncede yapmıyordun düşünüyordun, benanlamıyorum ben çocuk doğurunca ilan verecemtürkiye geneli kısır değilim diye tüm alrabaları arıyacam, benımdünyaya çocuk gegırırp getırmemem nıye insanları bu kadar ilgilendiriyor, kaynanamdabenım oğlıiumun kaç yaşına gelsede olur senın olmaz diye ima ediyor, şuan ben baya kötüyüm sağlık yonunden kanser bırşey cıksa çocuk niyr yapmadın diyr beni suçlarlar o derece