- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
Çocuk düşünmüyorum dersen başka. Zaten kimsenin ısrarıyla çocuk yapilmaz ama kendin kararsizsan şöyle diyeyim. Bu bebeğime hamile olduğumu öğrenince hiç sevinmedim açıkçası. Başka planlarim vardı bi tane daha çocuğum vardı. Hatta belki düşer falan diye ilk aylar doktora bile gitmedim düşün yani mantıksızligi. O kadar istemiyodum. Sonra ultrasonda gördüm 2li taramada. Allahım dedim bu nasıl bi mucize. Kolları var bacaları var hareket ediyor. Hatta doktor, bak senin kerata el çarpıyor dedi. O gün bi tuhaf oldum. Birden bebek kıyafetleri bakmaya başladım :) takvim ve günlük tutmaya başladım. Hele hele zaman yaklaştıkça kucağıma alacağımı hayal ettikçe içim içime sığmıyor :) tarifi imkansız bişi. Sanki 10 çocuğum daha olsa gibi bi anaçlik hissediyorsun :) oğlumun doğduğu günü unutamıyorum. Kucağıma aldım minicik bişi gözleri kapali ama beni hissediyo farkındayım :) başıyla emmek için sokuluyo :) hayatımın hiç tartışmasız en güzel günüydü. Ve hiç bi şeyin bunun yerini alabileceğini sanmıyorum.
Zaten içinde azıcık bile sevgi azıcık bile sorumluluk duygusu varsa engel olamiyosun ona annelik yapmaya. Bence imkanı olan ve bebek büyütmeye müsait bi aile yaşamı olan her kadının tatmasi gereken bi duygu.
Zaten içinde azıcık bile sevgi azıcık bile sorumluluk duygusu varsa engel olamiyosun ona annelik yapmaya. Bence imkanı olan ve bebek büyütmeye müsait bi aile yaşamı olan her kadının tatmasi gereken bi duygu.
Son düzenleme: