Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğu olmayanlar aile olamiyormu..??annelik gibi bi duyguyu tatmak icin。。。 dunyanin kotulugunden bizene biz ana kiz guzeliz。aileyi coxuk tamamliyor
oluyor tabiki cocuk taclandiriyo。 bir bebegin evlilikte goturdugu cok seyde oluyo ama rabbim veriyosa yok demem。 isteyen herkese versin。coxugu olmayanlarida cevredeki gerizekalilarinçocuğu olmayanlar aile olamiyormu..??
Amin allah evladınızi size bağışlasınoluyor tabiki cocuk taclandiriyo。 bir bebegin evlilikte goturdugu cok seyde oluyo ama rabbim veriyosa yok demem。 isteyen herkese versin。coxugu olmayanlarida cevredeki gerizekalilarin
cenesinden korusun。
Çocuk yapmak zorunluluk gibi kim davranıyor bilmiyorum. Ama bence çocuk istemeyene de isteyene de saygı duyulmalı. Sizin açıklamanızdan çocuk isteyene saygı duyuyorsunuz gibi gelmedi bana.bu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
Bu ne çirkin bir üslup ? Hamile kalma meraklısı falan ? Size mi dert oldu ?bu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
aileyi çocuk mu tamamlıyor ahaha çocuk istemeyen çok güzel aileler tanıyorumannelik gibi bi duyguyu tatmak icin。。。 dunyanin kotulugunden bizene biz ana kiz guzeliz。aileyi coxuk tamamliyor
gerçekler bunlar uslüba takılmayın bir kadının amacı dünyaya çocuk getirmek olmamalı zorunlulukmuş gibiBu ne çirkin bir üslup ? Hamile kalma meraklısı falan ? Size mi dert oldu ?
Uslubunuzda hoş değil açıkçası ..istemeyen yapmaz ...isteyende yapar olmuyorsa tedavisini görür uğraşır ..bunu bu şekilde sorgulamak size düşmemiş..Çocuk yapmak zorunluluk gibi kim davranıyor bilmiyorum. Ama bence çocuk istemeyene de isteyene de saygı duyulmalı. Sizin açıklamanızdan çocuk isteyene saygı duyuyorsunuz gibi gelmedi bana.
Pekii . Bende size bir gerçekten bahdeseyim . Para için 4 yıllık ilişkini hiçe sayıp sırf diğer kişi daha zengin diye arada kalman da bayağı bir ....gerçekler bunlar uslüba takılmayın bir kadının amacı dünyaya çocuk getirmek olmamalı zorunlulukmuş gibi
hayata bir kez geliyoruz tabiki refah içinde yaşamak isterim,kaçamak cevaplar vermeyin acıyorum size,çocuk meraklısı kadınlaraPekii . Bende size bir gerçekten bahdeseyim . Para için 4 yıllık ilişkini hiçe sayıp sırf diğer kişi daha zengin diye arada kalman da bayağı bir ....
Ben size değil hayatınızda beyefendiye acıyorum . Paranın herşeyi satın alabileceğini sanan paragöz bir kadınsınız .hayata bir kez geliyoruz tabiki refah içinde yaşamak isterim,kaçamak cevaplar vermeyin acıyorum size,çocuk meraklısı kadınlara
öyle zaten para herşeydir kendinizi avutmayınBen size değil hayatınızda beyefendiye acıyorum . Paranın herşeyi satın alabileceğini sanan paragöz bir kadınsınız .
Bu soruyu kendime cok sordum.. bir cok kere tedaviyi denedik.. son bir kere daha deneyecegiz..bu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
Kabul ettiniz sonundaöyle zaten para herşeydir kendinizi avutmayın
Cidden ya Sorunu ne anlamadım nisanlilik ve tercih meselesinden çocuk merakına geçmişPekii . Bende size bir gerçekten bahdeseyim . Para için 4 yıllık ilişkini hiçe sayıp sırf diğer kişi daha zengin diye arada kalman da bayağı bir ....