itiraf ediim sanırım ben rafa kaldırmak yerine ayakta kalmaya çalışıyorum sadece galiba arkadaşlar ya...çok mu zayıfım ne?ama annem bi taraftan bayramdan sonra hemen yeniden tüp bebek için hastane araştırmaya başlayın diye baskı yaparken tüüüüüüüüüüm iyi niyetiyle,arkadaşlarımdan hala sen de yok mu bi şeyler diye soranlar varken,etrafımızdaki son uzun süredir evli olupta çocuk sahibi olamamışlar da ya hamile ya da bebek büyütürken,hastanede ebe olarak çalışıp bebekleri ellerimle doğurturken ve de içmediğim ot,çöp ,okumadığım dilek duası kalmadığı halde dr lar halaaaaaaa sebepsiz infertilitesiniz tekrar tekrar tüp bebek denemek dışında yapılacak bi şey yok derken belki de fazla güçlüyümdür ne dersin balkafam
ben de itiraf ediyim... tüp bebek işlemini kabul etmekte zorlanıyorum. neden diğerleri gibi olmuyor diye saçımı başımı yoluyorum.kıskanmaya başladım benden küçük yaşta olanların hamileliklerini. ne yaşarsam içimde yaşıyorum. sanki sakinleştirici iğne vurulmuş gibi tepkisizm bazı şeylere.benim sıkıntım daha büyük zaten diye. kendimi işime verdim daha çok çalışıyorum(senin için daha zor sanırım.)biliyormusun bilmiyorum ama ben de haşimato var.o da stres ve depresyon yapıyor. 35 yaşımdayım her dönemin ayrı güzellikleri ve üzüntüleri varmış ama hiçbiri bu durumla aynı kefede değilmiş.
sanırım benim yaptığım kendimi bir süreliğine oyalamak.
ne kadar karışık şeyler yazdım.pardonn