Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

itiraf ediim sanırım ben rafa kaldırmak yerine ayakta kalmaya çalışıyorum sadece galiba arkadaşlar ya...çok mu zayıfım ne?ama annem bi taraftan bayramdan sonra hemen yeniden tüp bebek için hastane araştırmaya başlayın diye baskı yaparken tüüüüüüüüüüm iyi niyetiyle,arkadaşlarımdan hala sen de yok mu bi şeyler diye soranlar varken,etrafımızdaki son uzun süredir evli olupta çocuk sahibi olamamışlar da ya hamile ya da bebek büyütürken,hastanede ebe olarak çalışıp bebekleri ellerimle doğurturken ve de içmediğim ot,çöp ,okumadığım dilek duası kalmadığı halde dr lar halaaaaaaa sebepsiz infertilitesiniz tekrar tekrar tüp bebek denemek dışında yapılacak bi şey yok derken belki de fazla güçlüyümdür ne dersin balkafam

ben de itiraf ediyim... tüp bebek işlemini kabul etmekte zorlanıyorum. neden diğerleri gibi olmuyor diye saçımı başımı yoluyorum.kıskanmaya başladım benden küçük yaşta olanların hamileliklerini. ne yaşarsam içimde yaşıyorum. sanki sakinleştirici iğne vurulmuş gibi tepkisizm bazı şeylere.benim sıkıntım daha büyük zaten diye. kendimi işime verdim daha çok çalışıyorum(senin için daha zor sanırım.)biliyormusun bilmiyorum ama ben de haşimato var.o da stres ve depresyon yapıyor. 35 yaşımdayım her dönemin ayrı güzellikleri ve üzüntüleri varmış ama hiçbiri bu durumla aynı kefede değilmiş.

sanırım benim yaptığım kendimi bir süreliğine oyalamak.

ne kadar karışık şeyler yazdım.pardonn

Bu topiğede en iyisi girmemek :) artık feci sıkıyo beni bu mevzuları yazmak bile hadi ben kaçar kaydirigubbakcemile4

ben de itiraf ediyim... tüp bebek işlemini kabul etmekte zorlanıyorum. neden diğerleri gibi olmuyor diye saçımı başımı yoluyorum.kıskanmaya başladım benden küçük yaşta olanların hamileliklerini. ne yaşarsam içimde yaşıyorum. sanki sakinleştirici iğne vurulmuş gibi tepkisizm bazı şeylere.benim sıkıntım daha büyük zaten diye. kendimi işime verdim daha çok çalışıyorum(senin için daha zor sanırım.)biliyormusun bilmiyorum ama ben de haşimato var.o da stres ve depresyon yapıyor. 35 yaşımdayım her dönemin ayrı güzellikleri ve üzüntüleri varmış ama hiçbiri bu durumla aynı kefede değilmiş.

ben de yine adetim yine çaresiz ve mutsuzum arkadaşım...napiiim?artık kendime de daha fazla haksızlık etmek istemiyorum unutamıyorum diye...eksikliğini dolduracak bi şeyler yok işte napiim?ya da ben bulamadım..biraz daha katlanılabilir eskiye göre bu konudaki ızdırabım sadece...sen denemişmiydin tüp bebeği ?bu arada iyi bayramlar...

Bu topiğede en iyisi girmemek :) artık feci sıkıyo beni bu mevzuları yazmak bile hadi ben kaçar kaydirigubbakcemile4

haklısın arkadaşım sıkılıyosan girme bence de..ne diyiim ne mutlu sana...beni de olumsuz mu etkiledi ne bu topikte unutmayı konuşmak sanki hatırlamayı kolaylaştırıyo...iyi bayramlar balkafam..

bayram sabahı annemle,eşimle babam namazdayken tartıştık annemle bebek mevzuundan dolayı.bizim 2. evliliğimiz.2,5 senedir olmuyor 2 aşılama,1 tüp demememiz var.eşime evlenmeden sormuştum,sorun sendeyse evlendikten sonra sorun olur demiştim.o da eski eşinde olduğunu söylemişti.sorun sayı ve morfoloji.eşim bilmiyordum dedi.ben çok üzüldüm ,ağladım,hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığıydı.tüm doktorlar morfoloji bozuk diyor,tek çare mikro diyorlar.tekrar deneyeceğiz maliyeyi düzeltmeye çalışıyoruz.annem bence biliyordu önceden attı bize yalanları diyor.hatta bana bu nereye kadar gider ki böyle dedi.ben de çok kırgınım eşime ,güvenim de çok sarsıldı ama bunları anneme diyemem tabii.ben memnunum böyle gerekirde yuvadan alırım büyütürüm dedim,ama içimden gelen bunlar değil aslında.anneme göre olmuyor nasılsa bitirivereyim.ben denemek istiyorum moralim ve param yettiği sürece,anlamıyorlar anlayamıyorlar bizi işte,annedir kırmayayım derken kendim depresyona girdim tekrar.kendimi bayağı rahatlatmışken,yaza kadar rafa kaldırmışken,bunalttı annem beni...bayram mı bayram denirse işte böyle geçti..

Son düzenleme:
bayram sabahı annemle,eşimle babam namazdayken tartıştık annemle bebek mevzuundan dolayı.bizim 2. evliliğimiz.2,5 senedir olmuyor 2 aşılama,1 tüp demememiz var.eşime evlenmeden sormuştum,sorun sendeyse evlendikten sonra sorun olur demiştim.o da eski eşinde olduğunu söylemişti.sorun sayı ve morfoloji.eşim bilmiyordum dedi.ben çok üzüldüm ,ağladım,hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığıydı.tüm doktorlar morfoloji bozuk diyor,tek çare mikro diyorlar.tekrar deneyeceğiz maliyeyi düzeltmeye çalışıyoruz.annem bence biliyordu önceden attı bize yalanları diyor.hatta bana bu nereye kadar gider ki böyle dedi.ben de çok kırgınım eşime ,güvenim de çok sarsıldı ama bunları anneme diyemem tabii.ben memnunum böyle gerekirde yuvadan alırım büyütürüm dedim,ama içimden gelen bunlar değil aslında.anneme göre olmuyor nasılsa bitirivereyim.ben denemek istiyorum moralim ve param yettiği sürece,anlamıyorlar anlayamıyorlar bizi işte,annedir kırmayayım derken kendim depresyona girdim tekrar.kendimi bayağı rahatlatmışken,yaza kadar rafa kaldırmışken,bunalttı annem beni...bayram mı bayram denirse işte böyle geçti..

üzülme arkadaşım..ben de yakın zamanda annemin tekrar deneyin baskıları yüzünden,haklı olabilir belki ama bazen yorumlarını daha yapıcı bi şekilde söylemeyi beceremityolar..bence eşinin tarafında davranmakla iyi etmişsin..belki cidden bilmiyodur,deneme bunlar bizim için Allah tarafından..güçlü ol,eşini de fazla yıpratma,zaman herşeye ilaç olur ,Allah sabredersek ve inancımızı sağlam tutarsak yanımızda olacaktır inşallah..

gökserciğim seninle aynı duyguları yaşıyoruz.okurken sanki ben yazmışım sandım satırlarını.ben de 33 yaşındayım.bende de haşimato var.2.5 yıllık evliyiz.morfoloji ve sayı problemimiz.sizin neydi sorun ?a.s.

Son düzenleme:
gökserciğim seninle aynı duyguları yaşıyoruz.okurken sanki ben yazmışım sandım satırlarını.ben de 33 yaşındayım.bende de haşimato var.2.5 yıllık evliyiz.morfoloji ve sayı problemimiz.sizin neydi sorun ?a.s.

hashimato kimde yok ki bende de var...

bu arada ne yaptın diycek olursanız...bu arada biraz kafam karıştı yine..napsak ne etsek gene tedaviye mi gitsek acaba 15 tatilde filan diye düşündük ettik ve karar verdik ki daha hazır değiliz..daha bu yükü sırtlayamayacağız yeniden dedik ve yine topiğime geldim..kürkçü dükkanına:)))))en azından yaza kadar sizi bilemem ama ben burdayım..
veeeeeeee topiği daha hareketli hale getirmek için bizi mutlu eden şeyleri yazalım buraya diyorum..
evet çocuksuzuz ama yine de mutluyuz biz diyorum...çünküüüüüüüüüüü.....
başlatıyorum"beni çok seveeeeeeen bi kocam var ve de aileeeeem...veeeeeeee ben de onları çok seviyorum...buna da şükür...siz de var şükretmenizi sağlayan,size mutluluk veren hadi yazın....

a aaa herkes ya unuttu tamamen çocuk meselesini,ya da yeniden tedavi işine girdi...anlamadım gitti..

Back
X