Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

4 yıllık evliyim..ilk 2 sene çocuk düşünmedik..zaten ayrı şehirlerdeydik iş sebebiyle..sonraki 2 sene biraraya geldik ve bebek düşüncesi başladı..İlk 1 sene panik olmadım..bu senein başında kontrollerimizi yaptırdık..eşimde de ben de de bi sorun çıkmadı..yumurta takibi yaptırdım..yumurtlamada bi sorun yok dedi dr.6 ay deneyin olmazsa ilaçlı film dedi...
ve ben orda durdum..bunun arkası aşılama, tüp bebek şudur, budur..
hiç bir uygulamayla vakit ve nakit kaybetmeyi düşünmüyorum..bebek olayı benim için bitti..
olursa eyvallah..
olmazsa napalım..
bir sağlıkçı olarak sağlık sektörüne para ve zaman harcamayı saçma buluyorum..binlerce hasta gereksiz uygulamalar yüzünden dr.larını zengin ediyor..
Belki de hayatımın anlamı anne olmak olmadığından böyle düşünüyorum..
hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum...
bravo valla...bir sağlıkçı olarak ben ise o hatayı yapanlardanım...ama ben bu kafayla yine aynı şeyi yapardım..çünkü hayatın anlamının önemli kısmının anne olmaktan geçtiğini sanıyorum maalesef...yok yok şimdi öyle sanmıyorum pek artık...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelae
:gitme:
]Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Herkeze hayırlıı cumalar diliyorum.Cumanız mübarek olsun inşallahhhopuyorumnanaktan
[/

nöbetteydim cevaplayamadım balsuratcım ..eh artık hayırlı cumartesiler...

kızlar ya ben geliyom siz gidiyosunuz ben daha kafamdan atamadım ya 3 tane arkadaşım yeni doğum yaptılar ve bizde onları tebriğe gidecez benim için çok zor olacak biliyormusunuzmafoldumben

Oyyy oyyy seni çok iyi anlıyorum canım..
Biz de pazar gecesi bebek tebriğindeydik...
Gelen herkesin bebeği olduğu için sürekli millet deneyimlerini anlatıyo birbirine sorular soruyo falan...
Eh bizlere de ancak dinlemek düşüyo kös kös oturup:(
Amann neysse ben eskisi kadar takmıyorum artık napimmm.. alıştımmm

Sen de takmamaya çalış. Yoksa bu durum hakkaten yıpratıcı.

4 yıllık evliyim..ilk 2 sene çocuk düşünmedik..zaten ayrı şehirlerdeydik iş sebebiyle..sonraki 2 sene biraraya geldik ve bebek düşüncesi başladı..İlk 1 sene panik olmadım..bu senein başında kontrollerimizi yaptırdık..eşimde de ben de de bi sorun çıkmadı..yumurta takibi yaptırdım..yumurtlamada bi sorun yok dedi dr.6 ay deneyin olmazsa ilaçlı film dedi...
ve ben orda durdum..bunun arkası aşılama, tüp bebek şudur, budur..
hiç bir uygulamayla vakit ve nakit kaybetmeyi düşünmüyorum..bebek olayı benim için bitti..
olursa eyvallah..
olmazsa napalım..
bir sağlıkçı olarak sağlık sektörüne para ve zaman harcamayı saçma buluyorum..binlerce hasta gereksiz uygulamalar yüzünden dr.larını zengin ediyor..
Belki de hayatımın anlamı anne olmak olmadığından böyle düşünüyorum..
hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum...

Aramıza hoşgeldin:)
Doğrusun haklısın ama sebepleri de kullanmak gerek miyor mu sence...
Belki hemen değil çünkü bende bayadır bırakmış durumdayım ama belli bi süre sonra?

aslında pelinin yaptığı en mantıklısı biz ne kadar uğraşsakta allah yinede göndereceği zamanda gönderecek...benimde gitgide hevesim kırılıyo...5 yıl bitti...ne hastane ne doktor nede o usg çubuğunu görmek istemiyorum....
off allahım hayırlısını hayırlı zamanda ver yarabbim..

kızlar son zamanlarda kendimi mutsuz hissediyom bu konuyla ilgil yaaaaaa...koskoca bi gerçeği görmezden gelmeye çalışır gibiyim..siz neler yapıyosunuz=?

ezinem sanırım benimde canım acıyo düşünmüyorum aslında takmıyorum kafama ama işteee yalnız hissediyorum kendimiiiii

Ben artık içten içe alıştım bu duruma artık istemiyorum olmazsa olmasın umrumda değil diyorum..Ne heves ne heyecan,ne eskisi gibi istek,ne yürek acısı,ne duygusallık,nede hasret kaldıı hiçbirinii yüreğim barındırmıyor artıkk.Ben artık bu beklentziden çok sıkılmıştı ve rabbim yardım etti bana.Rabbimden tek dileğim bundan sonra hep sağlık için olucak.SAĞLIK SAĞLIK..Bebe için dua etmeye bile değmezmiş bu hayatta sağlık için şükretmek için dua edicem

elchınım neden yanlız hissedicekmişsin.Biz evlenmeden öncede bebeksiz yaşıyordukk.O zaman nasıl yaşıyorsak şimdide yaşayabilirizz.Ailen yanındadır senin ee ben ne yapayım ailem bursadaa kimsem yok benim burda dertleşecek kimsem yokk.ne arkadaş ne dost.ama yinede sabrdiyorum

balımmmm tabiki sağlığımız sıhhatimiz yerinde hamdolsun rabbime zaten yalnızlığım bebek yüzünden değil biliyosun işte eşimi filan evet ailem yanımda ama olmuyo işte ben herşeyimi paylaşan biri değilim anlatamam içime atar sonra deli gibi ağlarım hele dün acayip duygusal bi gün yaşadım bi ara eşim üstünü değiştirmek için geldi eve 5 dk lık ona sarılıp ağladım oda bana ne ağlıyosun diye kızdı ne yapıcam bilmiyorum

balım sen bana dayan ben sana yaşayıp gidelim nan vereliniortak

:kızgın:İçine ata işte 3 yıl önce bende içime attım sonra harika bir bomba gibi patladıııııı.Ömür boyu benle kalacak bir hastalık kaldıııı..Anlıcağın benim bebe sevdam benim başıma çok işler açtıı.Hiç değmezmiş biliyomusunn..Keşke hiç ağlamayasaymışım hiç beklemeseymişim her ay kırmızılarıı keşkeleri geri getiremiyorum maleseff :(sana tek tavsiyem içine atma atma.dili vur

Ben artık içten içe alıştım bu duruma artık istemiyorum olmazsa olmasın umrumda değil diyorum..Ne heves ne heyecan,ne eskisi gibi istek,ne yürek acısı,ne duygusallık,nede hasret kaldıı hiçbirinii yüreğim barındırmıyor artıkk.Ben artık bu beklentziden çok sıkılmıştı ve rabbim yardım etti bana.Rabbimden tek dileğim bundan sonra hep sağlık için olucak.SAĞLIK SAĞLIK..Bebe için dua etmeye bile değmezmiş bu hayatta sağlık için şükretmek için dua edicem

aynen sana katılıyorum ballısuratım son adetimde bende böle düşünmeye başladım banane ya gelmessen gelme hatta preseed sipariş vermiştim yumurtlama gününü bekliyodum ama kullanmadım aman ben istedim gelmedin şimdide ben seni istemiyorum diye resmen bütün hevesim gitti ya allah hakkımızda hayırlısını versin bedava üzülüp kendimi germişim die düşünüyorum çok rahatım günleri bile saymadığımı farkettim bugün:lepi::lepi: kas yapıcam daha fit bi vucuda sahip olucam:dance::dance:

Back
X