Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

hoşgeldünnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk ta bi buluşamıycaz şurda iki dakka ha....neler yapıyosun elchın anlat bakalım bebe meselesini unutmak için ben şahsen diyet yapıyorum.diyetisyene gittim..ölmiycek kadar yiyerek yaşamaya çalışıyorum.ayrıcana izindeydim,işe başladım,az sonra nöbete sonra adet olunca demoralize olup akupunkturu da bıraktım.endokrinciye hipotiroidi kontrolü için gitmiştim,tahlil sonuçlarım da bir şeyler eksik çıktı ama henüz sonuçlarımı gösteremedim,onları merak ediyorum..ne diyecek diye inşallah pzt günü gösterirsem hayırlısı ile iyi şeyler söylesin bana istiyorum...işte böyle anlıyacağınız hayata tam gaz devam ediyorum...sizden ne haberler yazın bakalım?

evettt ezinem peynirim karşılaşamadık gitti loooo

bende ne yapam hobiler ediniyorum evdeki eski şeyleri değerlendiriyorum gerçi bi kaç aydır hiçççç aklıma gelmiyo bebek mebek önceden takmıyorum dediğim zaman bile aklımdaydı ama bu sefer hiç gelmedi hayırlısı bakalım kendimi tüp bebeğe hazırladım sanırım ondanda olabilir

ben de geldim şekerlerrr ne kaynatıyosunuz bakim sizzzopuyorumnanaktan

ben de geldim şekerlerrr ne kaynatıyosunuz bakim sizzzopuyorumnanaktan

angelcim anlat o zaman sen de bak elchin tüp bebeye gidecem diye koyvermiş kendini bayırdan aşağıya kafamda bişeycikler yok diyo...bense endokrin dr uydu,diyetisyendi,eşya taşımaydı telaşelerdeyim..sen neler yapıyon sen de vitesi boşa aldın mı şekerim?yoksam adet olunca hala ağlayıp sızlamaya,buhranlara girmeye devem ediyon mu?sen güçlü kadınsın aşmışsındır bunları diye düşünüyom ama bilemem gene de...insan adet olmayı her ne kadar kanıksa da işte 2. ye 3. ye doğuran ya da hamile arkadaşlarını ya da yaşıtlarını hatta kendinden küçükleri filan görünce yoksayamıyo böyle bi meselenin varlığını da maalesef...
neyse karamsarlıktan hemmen çıkıyoruz..Allahımıza tam itikatle ve üzerimize düşeni son hamlesine kadar yapmanın verdiği gönül ferahlığıyla napıyoruz?yeni meşgaleler bulmaya devam ediyoruz...kendimize acımak yok,hayatın tadını çıkarmaya,inanmaya ve sabretmeye tam gaz devam diyoruz..ne slogan oldu ama di mi?

news2fy3.gif

geldim şekercim geldim öncelikle tebrik ediyorum hayatım 2 kilo gitmiş bile süpersin valla harikaa:lepi:ben de son 2,3gündür misafiirlerim olduğundan gelemedim birazda abarttım yeme işini sanki kalabalığı görünce coştum heralde neyse haftaya pazara tartılcam bayramın ilk günü bebiş meselesi aynen bıraktığın yerde şekerim sadece monütörü kullanıyorum artık hayırlısı valla ya zaten son günlerde sadece zayıflamaya programladım kendimikaydirigubbakcemile3

geldim şekercim geldim öncelikle tebrik ediyorum hayatım 2 kilo gitmiş bile süpersin valla harikaa:lepi:ben de son 2,3gündür misafiirlerim olduğundan gelemedim birazda abarttım yeme işini sanki kalabalığı görünce coştum heralde neyse haftaya pazara tartılcam bayramın ilk günü bebiş meselesi aynen bıraktığın yerde şekerim sadece monütörü kullanıyorum artık hayırlısı valla ya zaten son günlerde sadece zayıflamaya programladım kendimikaydirigubbakcemile3

zayıflayın zayıflayın aferin bendemi versem acaba kilohihoyyyt

Ben bir kısır döngüyümmm vavvalkisalkisalkisHamile kalamamamakta bir ayrıcalıktırrrr alkisalkisalkisbebesizdee mutluyum benalkisalkisalkisvarsın gelmesin bebealkisalkisalkisartık onun için ben eğill o bana gelmek için uğraşsınnalkisalkisalkisÖĞĞĞ GELDi artık düşüncesi bile miğdemi bulandırıyorrrralkisalkisalkisbende aranuzaaa geldimmsırnaşık şeysırnaşık şey

Ben bir kısır döngüyümmm vavvalkisalkisalkisHamile kalamamamakta bir ayrıcalıktırrrr alkisalkisalkisbebesizdee mutluyum benalkisalkisalkisvarsın gelmesin bebealkisalkisalkisartık onun için ben eğill o bana gelmek için uğraşsınnalkisalkisalkisÖĞĞĞ GELDi artık düşüncesi bile miğdemi bulandırıyorrrralkisalkisalkisbende aranuzaaa geldimmsırnaşık şeysırnaşık şey

aaaaayyyy hoşgeldin arkadaşım yaaaaa.çok sevindim bir kişi daha aramıza katıldı diye...hakkaten sana sonuna kadar katılıyorum haaaaaa.ressssssmen öğğğğğğğğ geldi.artık Allahın gücüne gitmesin derler ya çocuk diyecek yanımız kalmadı..hiiiiiiiiiç hevesli de hissetmiyorum kendimi artık eskisi gibi..son zamanlarda hamile olduğumu bu ay öğrensem nasıl tepki verirdim şimdi dedim kendi kendime...sonra amaaaaaaan geçti artık zamanı,eskisi gibi sevinmem heralde dedim, o heves ve heyecan da eskidendi sanki..tüp bebek yaptırdığımda pozitifi görücektiim ki bak o zaman dünyanın nasıl da en mutlu insanı olurdum...şimdi bu kadar emek boşa gitmiş,üzüntü hayal kırıklıkları dolmuş kafamın her köşesinde...napiiim yani artık de mi?dediğin gibi meraklıysa o beni bulsun ben bıktım ve yoruldum,oynamıyorum artık..fazla naz aşık usandırdı sonunda....

aaaaayyyy hoşgeldin arkadaşım yaaaaa.çok sevindim bir kişi daha aramıza katıldı diye...hakkaten sana sonuna kadar katılıyorum haaaaaa.ressssssmen öğğğğğğğğ geldi.artık Allahın gücüne gitmesin derler ya çocuk diyecek yanımız kalmadı..hiiiiiiiiiç hevesli de hissetmiyorum kendimi artık eskisi gibi..son zamanlarda hamile olduğumu bu ay öğrensem nasıl tepki verirdim şimdi dedim kendi kendime...sonra amaaaaaaan geçti artık zamanı,eskisi gibi sevinmem heralde dedim, o heves ve heyecan da eskidendi sanki..tüp bebek yaptırdığımda pozitifi görücektiim ki bak o zaman dünyanın nasıl da en mutlu insanı olurdum...şimdi bu kadar emek boşa gitmiş,üzüntü hayal kırıklıkları dolmuş kafamın her köşesinde...napiiim yani artık de mi?dediğin gibi meraklıysa o beni bulsun ben bıktım ve yoruldum,oynamıyorum artık..fazla naz aşık usandırdı sonunda....

Aynenn canım bende tam bunları diycektimm.ESKİsi gibi ne heves kaldıı ne heyecannn.Sİtede bakıyorumdaa ufff işi o kadar çokk abartan varkii sankii dünyanın sonu gelmiş gibi kırmızılarıı görünce zırlayanmı mırıldananmı ararsınkaydirigubbakcemile3yaa vakti zamanı gelmeyince kudursakta,sızlansaksa yok yok gelmezz..En iyisi sabırla beklemekzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Back
X