çocuk meselesini yüzüme vuruyorlar

happybeautydaughter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
459
299
83
Merhaba Hanımlar,

Sinirim öyle bozuk ki.Bir buçuk yıllık evliyim.Annem babam yok.Uzun yıllar önce onları kaybettim.Kimsesizdim evlendiğimde,eşimle büyük bir aşkla evlendik. En başından beri kimsesizliğimi hep hissettiren bir eş ailesi ile karşı karşıyayım.Bir görümcem bir eltim var.İkisininde birer erkek çocuğu var ve biz de evlendiğimizden beri hep kız çocuk isterdik.Babası hep onların yanında beni rencide edecek sözler söyler dururdu.Eve gidene kadar susar belli etmez gece eşim uykuya daldığında gözyaşlarımı akıtırdım.Gel zaman git zaman evliliğimizin 6.ayında daha sormaya başladı hepsi ne zaman çocuk yapacaksınız diye?Biz de olmuyor diyemediğimizden zamanı değil deyip geçiştirdik hep.Evliliğimizin 1.yılının dolmasına yakın eltim sizin çocuğunuz olmuyor dedi gülerek.Sonra eşimin ailesi de bu cümleleri kurmaya başladı her ziyaretimizde.Yaşadığım acıyı siz düşünün.Görümcem bir gün herkesin içinde dedi ki sizin çocuğunuzun babaannesi,dedesi olacak ama anneanne ve dedesi olmayacak.O çocuk hep eksik kalacak bizim çocuklarımızın yanında ezik kalacak dedi.Öyle üzüldüm ki.Eşim de bu olayın üzerine yeter artık eşimle dalga geçiyorsunuz kızın parası yok ailesi yok diye daha fazla hor görmesine izin vermeyeceğim dedi ve taşındık.Şimdi öğreniyorum ki bana bunca kötülüğü yapan görümcem de eltim de hamile üstelik 3 aya doğuyor bebekleri hem de kız......VE benim çocuğum olmuyor.Ölüyorum arkadaşlar,bazen diyorum ki içimden sen onları kıskanıyorsun,onların 2.çocuğu oluyor benim olmuyor,hala eşimin yüzüne vurup ayırmaya çalışıyorlar..Ölüyorum arkadaşlar onların 2.çocuk istemedikleri halde bebek sahibi olmalarına benim olamama,bu kadar kötülük yapıp bu mutlulukları yaşamalarına.Ben onların bebekleri doğduğunda onları hastanede nasıl mutlu olmuşum gibi ziyaret edeyim arkadaşlar..Ölüyorum içim yanıyorrr...Şimdi daha çok yüzüme vuruluyor olmayan çocuğum ölüyorummm..Yardım edin ne olur

Anne babanızın olmamasiyla bu kadar sizi yipratiyorlarsa onların insanligindan şüphe etmek lazım. Benim 1.5 yıl bebeğim olmadı bazı kişilerin yapısı hemen hamile kalmaya musait olmayabilir ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmez. Eğer çok kafaya takarsaniz buda hamile kalmanızı engelleyebilir. O eltiniz ve gorumcenizinde anası babası birgün ölecek bunun farkında değiller sanırım allah akıl fikir versin kendilerine

Senin çocuğunun anneannesi dedesi olmayacak bizim çocuklarımızın karşısında hep ezilecek diyen biri sizce insan mıdır insanlık vasıflarını taşıyor mudur ki o densizin söylediklerini dikkate alıp üzüyorsunuz boşuna kendinizi. Bir de size bunlar yapılırken eşiniz napıyor armut mu topluyor afedersiniz.

o görümcenin ağzını yırtasım geldi ne var yani bak benim de anam babam öldüler eşiminkiler de öldü. benim çocuklarımın ne ananesi ne dedeleri ne de babaanneleri var. ne yani benim çocuklarım ezik mi şimdi babannesi ananesi olan çocuklara kıyasla ?

ruh hastası o görümcen düşünmüş düşünmüş ne eksik bulsam diye bula bula toprak olmuş insanları diline dolamış acıdım o görümceye

hem anlamıyorum sen niye kimsesiz olasın.annen baban rahmetli oldular diye sen kimsesiz değilsin böyle hisedersen seni çok ezerler. her zaman kuyruğu dik tutacaksın böylelerine karşı şahsen ben öyleyim ve kendimi kimsesiz de hissetmiyorum ben bana da çocuklarıma da yeterim Allah izin verirse. sen de böyle şeyleri kafana takıp da boynunu bükme bak eşin de senin arkanda o halde ne bu ezilmiş tavır ? psikolojini bozmamalısın ki sağlıklı bi şekilde gebe kalıp gebeliğini yaşayabilesin

O yaratıklar kendilerini insandan mı sayıyor. Söylenenlere hiç aldırış etmeyin arkadaşım. Benim de babam öldü, ne yani olursa çocuğum eksik ve ezik mi olacak. Bu dünyada milyonlarca çocuğun bırakın dedeyi nineyi anası babası yok.

Yeryüzünde en çok sevdiğim kişi yeğenim Efe'dir. 7 yaşındaki fıstığımı ablam doğurmadı. Bence sosyal hizmetlere başvurun. Hatta tedaviniz ki inşallah başarılı olur, başarılı olsa bile bir bebeğe annelik edebilirsiniz...

hamile kadınlar utanmadan böyle konusuyorlarsa
gerçekten acırım onlara
insan korkar allahtan yaa
başlarına bir şeyler gelmesı yakındır.

cehaletın ve vicdansızlığın böylesı.

bol bol dua et allaha canım
vardır bır hayrı .

sorun kımde peki?

Polikistik Overim var ve düzenli yumurtam gelişmiyor. Doktora göre sorun benim stres dolu bünyem. Çünkü fiziki sorun yok test yaptı sorun yok..Yine de bu halimi bir ben bir eşim yaşıyor. Üzülüyorum arkadaşlar çok üzülüyorumm. Ne yeni gelinliğimi anladım ne bir şeyimi yaşayabildim. Üstelik çocuklarını da öyle çok sevdim ki. Hep gördüler nasıl oynardım onlarla sarılırdım onlara..Çekeceğim varmış hayatta..Şimdi bir de hastanede bebeklerini görmek varmış kaderde...Bile bile daha mutlu rolü yapacaklar yine bana laf söyleyecekler nasıl kaldırıcam bunu ben arkadaşlar..İçimde bir şeyler sönüyor sanki

Allah sabir versin canim,
Nice insanlar goruyoruz, bazilarinin 7 yil cocugu olmuyor,
ve bir gun bir mucize olabiliyor.
Rabbim hayirli evlat versinde gerisi onemli degil.
Sizi uzup bunlari soyleyebilen kadinlara gelince..
Rabbim bir gun oyle bir dert verirki,
keske evlat yerine tas dogursaydim bile dedirtir,
Siz kendinizi uzmeyin, pozitif dusunun.
Hem o mantiga sahip bir insan nasil bir evlat yetistirecek, seyret bakalim.

hiç üzülme beş para etmez insanların söyledikleri için.....HER HAYIRDA BİR ŞER,HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR......BİZİM İÇİN HAYIRLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ŞEY ALLAH KATINDA SON DERECE HAYIRSIZ,HAYIRSIZ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ŞEY İSE SON DERECE HAYIRLI OLABİLİR....hayatlarımız sınav...inşallah en kısa sürede olur....stres de etkiliyordur tabi ki...sakin olmaya çalış......

Canim benim hic üzülme,ya bak bende agliyacam simdi...bizimde bir bucuk yildir olmuyor,senin icinin yanmasi ve onlarin oluyor benim niye yok demen cok dogal,kendini yargilama sakin,

ama sana tavsiyem bu duygulara kapilmamaya calis..

verende alanda Allah degil mi :43:

sen hayirli ve saglikli evlat dile ve onlar var ya öyle büyük günahlari aliyorlar ki sirtlarina.

ayip mi günah mi suc mu? cocuk olmamasi senin elinde mi?

kendini yipratma sakin annesi,yavrun belki en kisa sürede gelecek...üzülürsen o da üzülür.

Bu Allahin onlara imtihani...sen yüregini temiz tut canim benim :54:

Allah sabir versin canim,
Nice insanlar goruyoruz, bazilarinin 7 yil cocugu olmuyor,
ve bir gun bir mucize olabiliyor.
Rabbim hayirli evlat versinde gerisi onemli degil.
Sizi uzup bunlari soyleyebilen kadinlara gelince..
Rabbim bir gun oyle bir dert verirki,
keske evlat yerine tas dogursaydim bile dedirtir,
Siz kendinizi uzmeyin, pozitif dusunun.
Hem o mantiga sahip bir insan nasil bir evlat yetistirecek, seyret bakalim.

Aynen canim bende senin gibi düsünüyorum,daha 2-3 saat önce esime dedim saglikli ve Insallah hayirli bir evlat olur,gerisi yalan....

cok kiziyorum ya böyle böbürlenenlere cocuklariyla:47:

insan enerjisini kötülüge ve böbürlenmeye harcayacagina o yavruyu terbiyeli yetistirmeye harcasa cok daha iyi olmaz mi:27:

Vallahi tekrar diyorum verende alanda Allah,hayirlisini isteyelim....

benımde 4 sene sonra dondurulmus embıryo ıle oldu, bende de polikistikover vardı.. üzülme gelecegı zamanı bılıyodur melegın,. gereksız ınsanları cıkar hayatından yada onemseme, eşinle mutlu olmaya bak sen

sabredin göreceksiniz ki yaptıkları ayaklarına dolanacak.eşinizi seviyorsanız sabredin.rabbim size güzel kuzucuklar nasip etsin insallah ve isteyen herkese.ve doguruncada onlara torun yüzü göstermeyin.

benımde 4 sene sonra dondurulmus embıryo ıle oldu, bende de polikistikover vardı.. üzülme gelecegı zamanı bılıyodur melegın,. gereksız ınsanları cıkar hayatından yada onemseme, eşinle mutlu olmaya bak sen

bak canım seni en iyi senin gibi olan biri anlar
bak ikrar da öyleymiş ama Rabbime şükürler olsun ki almış yavrusunu kucağına..
sakın sıkma canını..
Rabbim öyle büyük ki mutlaka senin içinde eşin içinde hayırlı olanı bilir
yüreğini ferah tutmaya çalış..
o ismi lazım değiller içinde ne denilebilir ki?
eden bulur.. elbet bulur..
boşvermeye çalış .. ürür kervan yürür.. dualarımız seninle

Sen de onlara desene,

Ben asıl sizin çocuklarınıza üzülüyorum, sizin gibi kendini bilmez, insanlıktan nasibini alamamışların çocukları olarak dünyaya geldikleri için...
Kendilerini ne kadar ezik hissedecekler düşündükçe içim kan ağlıyor.

Valla demek lazım. Sonuna kadar haketmiş.

bak canım seni en iyi senin gibi olan biri anlar
bak ikrar da öyleymiş ama Rabbime şükürler olsun ki almış yavrusunu kucağına..
sakın sıkma canını..
Rabbim öyle büyük ki mutlaka senin içinde eşin içinde hayırlı olanı bilir
yüreğini ferah tutmaya çalış..
o ismi lazım değiller içinde ne denilebilir ki?
eden bulur.. elbet bulur..
boşvermeye çalış .. ürür kervan yürür.. dualarımız seninle

oyle tabıkı canım ben neler yasadım bı allah bılıyo bır ben,yazsam roman olur.. benım eşim allahım ne verırsen ver ver ıste dıyodu.. oglum otizimli:43: bu dünyada ınsanın evladı ıle sınanması kadar zor bısey yok

ALLAH TAN SAGLIK SIHHATLI HAYIRLI EVLATLAR DILEYIN

Back
X