Konuşma Problemleri cocuk neden konusmuyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
kizlar kizim iki yasiba giriuo ekimde ve konusmuyo gel ver anne baba okadr. nette bi video baktik normal degil diyo konusmamsi vs yurtdisinym acaba ondan mi bizde surekli konusmuyoruz. turkiyede olup cocugu gec konusan var mj

Konuyu açal i bayağı olmuş ama gelişme oldu mu bebeğinize?bnm kısımda aynı durumda şu an bı kaç kelime dışında konuşamıyor.

Konuyu açal i bayağı olmuş ama gelişme oldu mu bebeğinize?bnm kısımda aynı durumda şu an bı kaç kelime dışında konuşamıyor.
ayni . 28 aylik oldu ama kelime soyluyo oda cok as. konusmaya calisuyo ama anlamsiz seyler . yurtdisindaum belki ondan diyorum .ins gelisirler

ayni . 28 aylik oldu ama kelime soyluyo oda cok as. konusmaya calisuyo ama anlamsiz seyler . yurtdisindaum belki ondan diyorum .ins gelisirler

Siz yeterince konuşuyor musunuz çocuğunuzla? Bebekken anlamasa bile konuşuyordum ben sürekli, yaptığım işleri anlatıyordum beni izlerken, dışarıdayken gördüğümüz şeyleri anlatıyordum...

Çok da erken konuşmaya başladı. Yurtdışında olmanızla alakalı değildir, sizin evde eşinizle ve çocuğunuzla konuşmanız lazım ki o da konuşsun.

Çocuğunuzla bol bol konuşun konuşmayınca onlarda ihtiyaç duymaz gerekli gereksiz herşeyi ona söyleyin çocuklarda kelimeler birikir bir anda konuşmaya başlarlar diyorlar

Back
X