Çocuğunuz için hazırladığınız odanın mobilyalarını seçtiniz. Yatağı, dolabı, perdesi, zemin döşemesi tamam. Peki ya duvarlar? Tüm bu özenli tasarımınızı, konseptiniz ve renk kullanımınızla uyumlu tablolarla tamamlamalısınız.
Bazen çok sade bir tasarım, duvarlarda kullandığınız objeler, tablolarla, çok renkli bir hale gelebilmektedir. Ayrıca çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesi, odasında olmaktan zevk alması için böyle küçük detaylar önemlidir.
İşte size çocuk odanızda kullanabileceğiniz tablolardan birkaç örnek;
Hepsi birbirinden güzel çok güzel tablolar özellikle 1.ve sonuncu kedili tabloyu çok beğendim.Başka tablo modelleri varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Çocuğunuz için hazırladığınız odanın mobilyalarını seçtiniz. Yatağı, dolabı, perdesi, zemin döşemesi tamam. Peki ya duvarlar? Tüm bu özenli tasarımınızı, konseptiniz ve renk kullanımınızla uyumlu tablolarla tamamlamalısınız.
Bazen çok sade bir tasarım, duvarlarda kullandığınız objeler, tablolarla, çok renkli bir hale gelebilmektedir. Ayrıca çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesi, odasında olmaktan zevk alması için böyle küçük detaylar önemlidir.
İşte size çocuk odanızda kullanabileceğiniz tablolardan birkaç örnek;
cıvıl cıvıl tablolar ınsanın cocuk olası gelıyor. :)
Bu tabloları buldum canım.
Gerçekten çok güzel tablolar bende yeğenimin odasına almayı düşünüyorum.Nerden bulabilirim bu tablolardan.
Atlantis resim sitesinden bulabilirsiniz.Kanvas Tablo, Yağlıboya Tablolar, Tuval Baskı, Modern Tablolar - Atlantis Resim fiyatlarıda çok uygun bakmanızı tavsiye ederim.
Sevgi Tablo - Kanvas Tablolar - Atlantis Resim
Yaratılış (Detay) Tablo - Kanvas Tablolar - Atlantis Resim
Yunan Taş Evi Tablo - Kanvas Tablolar - Atlantis Resim
Kırmızı Gelincik Tablo - Kanvas Tablolar - Atlantis Resim
kızlar yeri biraz alakasız oldu ama tablolarla ilgili diye size sorayım dedim. Kahve tonlarında küçük bi oturma odasına hangi tablo güzel sizce.
Yada sunacağınız bi alternatif varmı...
kızlar yeri biraz alakasız oldu ama tablolarla ilgili diye size sorayım dedim. Kahve tonlarında küçük bi oturma odasına hangi tablo güzel sizce.
Bence odanızdaa kahve tonları hakimse 1.tablo odanızda hoş durur diye düşünüyorum.Altarnetif olarak bu tablolarada bakabilirsiniz?
senin tablo seçimine hayranım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?