çocuk odası ve mutfağa tül

Taç ya da Linens marka yepyeni balerin barbie tül var düsünürseniz bize hediye gelmisti annennemizden cok az kullanildi pırıl pırıldır. Beyaz saten güneslikte var mutfak icin de olabilir bakarim yarin iyi gecelr

Taç ya da Linens marka yepyeni balerin barbie tül var düsünürseniz bize hediye gelmisti annennemizden cok az kullanildi pırıl pırıldır. Beyaz saten güneslikte var mutfak icin de olabilir bakarim yarin iyi gecelr
resim,ölçü ve fiyat verebilirmisiniz,çok teşekkürler

Ben de mutfak tülü var sadece 2 sıra meyve desenli ama siz nasıl bir şey arıyorsunuz uyar derseniz resim yüklerim hiç kullanmadım

Bugun firsat bulamadim bazanin altinda tertemiz yikamis kaldirmistim sabah bakicam insallah:)

Taç Balerin Barbie sıfır ayarında yepyeni tülümüz Acik halinin resmini buldum birebir aynisi. Pileli ve pilesiz olcusunu ve fiyatini yarin soyleyeyim.

cache_500_1__i_25270663_PEH.webp

Bugün evden bir cıktım gece geldim 2 cocugun peşinde öyle yoruldum ki:KK43: Yarın sabah söz uyanır uyanmaz ölcuyu yazıyorum ama fiyatını prenses icin dusuk tutuyorum son 35 tl olur, biliyorsunuz tac linens magazasindan metre olarak bayagi pahalıya alıp sıfır ayarında tertemiz kaldırdım çok uygun fiyatı emin olun:)

Eni 205 boyu 205 cm açık hali 402 cm bir'e iki pile yaptirmisim deseni gozuksun diye ustlere kadar barbie bebekler var tum dugmeleri tam, ucunda kursun dikili taç farkı:) resmini de cektim en uc kismi bazanin biyerine takilmis herhalde minik bi delik var ama hic belli olmuyor bende gorunce cok sasirdim ama baskaca birsey yok. Orasi zaten tulun en uc kisminda kursunlu etege yakin bir yerde minicik oldugu icin saga sola cekildiginde hic gozukmez bile emin ol. Misler gibi hala deterjan kokuyor, bu kalite kacmaz:)

Eklentiler

• 20141104_113516.webp
    20141104_113516.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 175
  • 20141104_113444.webp
    20141104_113444.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
Bende de mutfak ve çocuk odası için perde var. Siz hangi ölçülerde arıyorsunuz?

Back
X