Nerde yazıyor"
çocuk olması veya sperm veya yumurta konusunda zerre kadar bilgisi olmayanMune bence konu silinmeli..bunları okuyup kafayı takip üzülecek o kadar insan var ki kalkıp buna inanırlar..kafası mis gibi ablanın ama ilk maddeden sonrası okunacak gibi degil
bonzaiHangi madde bu? Özel mesaj atarsanız sevinirim, güzel kafa yapıyormuş.
Denk geldiğim mesaja bakonca yılda değişen hiç bir şey olmamış
Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)Doğuma Hazırlık - Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)
Bizde bugün Yiğit Ali de karar kıldık. Hoşuma gitti benim bakalım kısmet :) Benim kardeşimin adı Ali Yasin Ali dedemizin ismiydi biz ailecek hep sadece Yasin'i kullandık. Ama Ali Yasin de kulağa hoş geliyor.www.kadinlarkulubu.com
Blackswan sizin yorumlarınızı gerçekten tebessüm ederek okuyorum. Tatlı bir insansınız ama bu yorumunuz gibi sürekli laf sokma, bilgi eksikliğinden oluşan sabit fikirliliğiniz hiç hoş olmuyorBu sitede genel bir cahil terörü var. Ejderha şeyine sarımsak katıp yiyince erkek çocuğu olacağına inananlar mı dersin, bebeğin cinsiyetini kendi rahminin belirleyeceğine inananlar mı dersin, ailede tefeci varsa çocuk olmayacağını yazanlar mı dersin hepsi burada. Elli kere dedik cifle çamaşır suyunu karıştırıp solumayın gün boyu diye
A aaaa dümdük deliKadın ve erkek için Çocuk / Bebek olmama sebepleri
(azospermi /yumurta sorunları)
1-anne babadaki kınayıcılık
2-anne yada kaynanada kurtaj
3-sürekli küfür eden ağzı bozuk kadın yada kocası
4-kadının kocasını her hangi bir yönü ile kabullenmesi
5-küçükken kabakulak geçirmek
6-atalardaki tefecilik
7-isminizi anne yada baba dışında biri tarafından konulması
8-başkası ne der korkusunun getirdiği ya hep ya hiç duygusu
9-para ile ilgili gelecek kaygısı yada yeniliğe karşı olma duygusu
10-erken sütten kesilme (özellikle 3 aydan önce)
11-erken doğum (özellikle 7 aylık )
12-kadın eskiden annesine kızarak "seni gibi anne olmayacağım" gibi lafları annesine demesi
13-depakin chrono gibi kısırlığa sebep olan antidepresanlar ve aşılar
14-annelerin doğuma yönelik lafları (örn: seni doğuracağına taş doğursaydım)
15-Kadının annesi tarfından ona hamile iken erkek beklenmesi erkeğin ise kız beklenmesi
Kaynak, yukarıda arkadaşın belirttiği gibiisimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur
isminde YA hecesi gecen 56 yaseminle konuştum
40 yasemine amca yada dayı oğlu tecavuz etmiş
10 yasemine tanımadığı yabancı lar tecavuz etmiş
5 Yasemine özabisi/öz babası tecavuz etmiş
1 yasemin hiç birşe olmamş (Ya bana sölemek istemedi yada yalan söyledi bilemicem)
Ahahaha ayni anda hemen hemen ayni seyi yazmisizA-a deli mi ne
Ben bi de 7 aylık doğdum özellikle 7 aylık doğanlar yazmış şimdi ben anne karnına geri mi dönmem gerekiyorDiyelim ki doğru, bunları bilmenin azospermiden kurtulmaya ne gibi bir faydası var?
Öğrendik ve iman ettik diyelim. 7000 çikan sperm sayısı birden 60 milyon mu olacak?
Sen kullanma modern tıbbı. Belki doğal seçilime bi katkısı olur.çocuk olması veya sperm veya yumurta konusunda zerre kadar bilgisi olmayan
modern tıp ile milleti uyutmaya devam edin
Yoksa siz "düz dünyacı" mısınız?modern tıp ile milleti uyutmaya devam edin
Atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun bu saatten sonraçocuk olması veya sperm veya yumurta konusunda zerre kadar bilgisi olmayan modern tıp ile milleti uyutmaya devam edin
Ilk 3 maddeye harfiyen uygulayan birilerini taniyorum. Defalarca kürtaj olan falan. Masallah çocukları kısır degil. Hepsi pırt pırt doğuruyor. Korunmasalar devam ederler dogurmaya.Ben bi de 7 aylık doğdum özellikle 7 aylık doğanlar yazmış şimdi ben anne karnına geri mi dönmem gerekiyor
Ahahaha ayni anda hemen hemen ayni seyi yazmisiz
Allah AllahYaa konu sahibi yeni favorim, ismi ya ile başlayanin kalçası erken büyüyormus, taciz tecavüz kacinilmazmis. Hatta anket bile yapmış, tüm yaseminler ,ne hikmetse tecavüze uğruyormus
Kaynak, yukarıda arkadaşın belirttiği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?