çocuk olamamasının manevi / fiziki sebebi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Diyelim ki doğru, bunları bilmenin azospermiden kurtulmaya ne gibi bir faydası var?

Öğrendik ve iman ettik diyelim. 7000 çikan sperm sayısı birden 60 milyon mu olacak?

Blackswan sizin yorumlarınızı gerçekten tebessüm ederek okuyorum. Tatlı bir insansınız ama bu yorumunuz gibi sürekli laf sokma, bilgi eksikliğinden oluşan sabit fikirliliğiniz hiç hoş olmuyor Bu rahim/ovülasyon meselesine ben belirtmiştim ve doğru. Cinsiyeti SADECE erkek belirleyemez bu imkansız İngilizceniz var mı? Böyle dalga geçmeden bir kaç makale okumanızı tavsiye ederim.
Belki yeri değildi ama görmezden gelmek istemedim. İyi geceler

A aaaa dümdük deli

Yaa konu sahibi yeni favorim, ismi ya ile başlayanin kalçası erken büyüyormus, taciz tecavüz kacinilmazmis. Hatta anket bile yapmış, tüm yaseminler ,ne hikmetse tecavüze uğruyormus
Kaynak, yukarıda arkadaşın belirttiği gibi

Diyelim ki doğru, bunları bilmenin azospermiden kurtulmaya ne gibi bir faydası var?

Öğrendik ve iman ettik diyelim. 7000 çikan sperm sayısı birden 60 milyon mu olacak?
Ben bi de 7 aylık doğdum özellikle 7 aylık doğanlar yazmış şimdi ben anne karnına geri mi dönmem gerekiyor

Ben bi de 7 aylık doğdum özellikle 7 aylık doğanlar yazmış şimdi ben anne karnına geri mi dönmem gerekiyor
Ilk 3 maddeye harfiyen uygulayan birilerini taniyorum. Defalarca kürtaj olan falan. Masallah çocukları kısır degil. Hepsi pırt pırt doğuruyor. Korunmasalar devam ederler dogurmaya.

Allah Allah

Ne ara taciz edilmişim ya da neden haberim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…