hooooppps çekilin burdaki ordinaryus benim
şimdi şekerim ikiz anası olaraktan ve ilk 6 ay gecesi gündüzlü tek bakan olaraktan bi kaç şey diyeceğim hazır ol..
1.ilk 6 ay. (bu 6 ay da ne var dersen lohusalık olsun senin bebeğe adapte olman olsun anneliği kabullenmen olsun cok onemli ) sen kesinlikle öyle ciciş gibi gezemıyorsun evde.. haa gezen varsa ordinaryus tacımı ona devredeceğim
gri pijamayı cekıyosun .10 gunde bir yıkanıyosun ...saclar sıdıka mod gezıyosun evde.eger ki hele bi de o dönem tek bakıyorsan allahın emri...
2.bebek kusacak zırt pırt babasının parasına sçarım dercesine dk başı bez değişeceksin..
memelerin ramazan davulu olacak az 1 saat emzirme yanıyorum fuat abi diye buzluktan buz tutacaksın..hatta ucları yara olacak...denemediğin yol kalmayacak.emzirmiyorum lan.getirin şu pompayı diyeceksin belki..ama o minnak şey sana bi bakış atacak.meme de ne ,cigerimi al yavruuumm diyeceksin..
emzirmekten boyun duzleşmesi çıkacak...fıtık da olabilir.
3.uyku:,
zzzzzzzııtttt.

..anlatmıyorum .dua et kolik olmasın.hatta sadaka falan şimdiden ver o kadar diyorum
4.yemek:
akşam eşin gelecek hayatım yemek var mı? bu bir iki üç derken en son b.......k yeeeee diye bagırırken bulacaksın kendini.o yuzden doguma 1 ay kala kofte börek dolma difrize at..kriz anında sen de aç kalma.kocanı da cinayete kurban etme
5..cinsellik
.ahaa geldik en fena en bed duruma...bak şimdi sen cocugu uyuttun tam böyle halvete başladınız.tam herşeyi unutacagın en guzel an.ahaa bi ses..ııınngaaaaaaa

!!! hay senin anana da sana daa diye içinden geçireceksin.eşinin iç sesini de artık sen tahmin et...ilişki böyle bi kaç kere yarım kalacak...sen konsantre olmak ne demek unutacaksın..hatta diyeceksın ki aman zaten bölünüyor...biz cocuk yürüyene kadar yok yok kreşe gidene kadar yanaşmayalım birbirimize.

..bacı gardaş takılak ,olmadı pişpirik oynayak,ama yeter ki oynaşmayak diye bi ton ikna metodları deneyeceksin

..ama yanlışşşşşşş

...niye?? kocana yanaşmadığın her gün ona bıçak bileyeceksin de ondan...o yuzden artık anana mı bırakırsın.. otel de oda mı ayırırsın ne yaparsın bilemem kocan ve senin o özel keyfinizi asla rafa kaldırmayın..bazen eşin yanaşmak isticek sen uuuuuuf geldi gene yamacıma diye adama bön bön bakacaksın..bak tabi hakkın.ama arada o sevdiğine eşinin yüzü suyu hürmetine rol yap.ayy aşkım ne özledim seni de...salla yani..

.evlilikte karşı tarafı mutlu eden pembe yalan atmak sevaptır.kaynak: BEN...
bitmediiii
6.sosyal hayat
.pardon anlamadım!!.sosyal hayat derken sosyal bilgisi olabilir mi diye bi dönem bu iki kelimeyi yanyana getiremeyeceğin anlar olacak

...cok normal...başında dedik ya bi adaptasyon süreci ....sen kocanaa diyeceksin ki bak benim afakanlar geliyor bu hafta şu gün şu saatte beni şuraya götüreceksin ordan da sinemaya olmadı tiyatro..parçalarım seni rıfkı diyerek son cumlene de ufak bir tehdit sıkıştıracaksın...haa bunları kadın neden söylüyor banane deme.erkekler 1 sene babalık yuzunden kolonya içmiş kafası yaşıyorlar.adama sen vericeksin ayar..anlamaz onlar her halimizi..anlasalar biz burda bdv de yırtınmazdık..
7.temizlik...
kısa ve öz..bırak evi bok götürsün.

paran varsa hafta da 1 100 tl ver bi abla gelsin temizlesin..sakıııııııın bi de eşini ona alıştırma.ucu kaçtı mı yanarsın...
bunların hepsini hatta yazmadığım tonlarca seyi yaşadım yaşıyorum...yaşayacagım da..prematüre annesiyim aynı zmanda..yani en berbat donemi atlattım.akıl verecek kıvamdayım dıye yazıyorum...ama sana tavsıyem destek alacak kaynana ana elti zımbırtıların varsa gururunu kenara bırak ve destek al...
evlat nasıl bişey annelik nasıl bişey;anne olmayana anlatmazsın..ha anlatırsın ama şöyle düşün...afrikali cocuga hiç yemediği bir yemegi anlatmak gibi..bilemez tadını..sadece hmmm evet der başını sallar..bu da öyle bişey...öyle güzel bi duygu kı rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin....benim kızlar 2 yaşına gelecek 1 ay sonra.şuan kanka modundayız.hatta üçümüz aynı giyinmeye calısıyoruz.kurabiye yapıyoruz.vs vs...yani o deli dönem bitti gitti...yeter ki ruh sağlığını tamamen kaybetmeden (ucunda olabilir ama) bu dönemi geçir..devamı oooo kebap kebap
Ordinaryus lüğü haketmissiniz gerçekten :)
Geçmez gibi geliyor bu zorlu süreçler ama geciyirmus gercekten... 5. Ayina girdi oğlum çok şükür ama daha sabretmemiz gereken anlar cook olacak gibi :) Allah herkese yardım etsin, bana da yardım etsin ...