Cocuk olduktan sonra esinin ilgisi azalan var mi???

İns canim. Lohusaligin ilk gunlerinde ruh halim bu kadar kotu degildi son gunlerde daha da bozuldu hayirlisi bakalim

benim ilk zamanlar başladı ama kızkardeşi doğum yaptı ilkinde iyidi sonradan stres yaşamaya başladı,şuan daha iyi,bebeği altı ayını tamamlayacak

Doğum yapıp ta bu süreçleri hiç yaşamayana ben rastlamadım. 3 yaşında oğlum var ve 6 aylık hamileyim. Sadece 3,5 yıllık evliyim. Geç yaşta evlendiğimiz için çocuk konusunda acele ettik. Çocukla hayat asla eskisi gibi olmuyor, olamaz.

O minikler evliliğe inanılmaz bir bağ ve mutluluk katıyor. Her iki tarafında önceliği haline geliyorlar. Ancak ilk günlerin romantizmini, ilgi alakasını beklemek sadece hayal kırıklığı olur diyorum ben...

benim ilk zamanlar başladı ama kızkardeşi doğum yaptı ilkinde iyidi sonradan stres yaşamaya başladı,şuan daha iyi,bebeği altı ayını tamamlayacak

Onda da baya surmus ya ben 40 gun surer saniyodum daha yeni ogrendim bu kadar uzadigini. İste ruh hali bozuk olunca esime sariyorum ilgisizlige tahammul edemiyorum biraz daha sabirli davranmam gerek bu surec bitene kadar

Onda da baya surmus ya ben 40 gun surer saniyodum daha yeni ogrendim bu kadar uzadigini. İste ruh hali bozuk olunca esime sariyorum ilgisizlige tahammul edemiyorum biraz daha sabirli davranmam gerek bu surec bitene kadar

Allah kolaylık versin,stres yapma,bebeğini tabiki ihmal etmezsin ama kendinle de ilgilen

Yok ben yeni evli degilim 3 yili devirdik dogumdan once daha farkliydi tabi haliyle bende ilgiye ihtiyac duyuyorum her kadin gibi ama iste her ikimizde sanirim bir surecten geciyoruz. Evet oncelik cocuk tabiki ama bizim icinde onemli ilgi sonucta annenin morali iyi olmali ki cocuga daha verimli olsun benim dusuncem bu seklide sizinki farkli olabilir. Tesk ederim

Benim düşüncem farklı olur mu, tabii ki insan en çok ve eskisinden de çok eşine ihtiyaç duyuyor bu süreçte. Demek istediğim uykusuz geceler, yeni annelik, koşturmaca, vs asla başbaşa olduğunuz günler gibi olmuyor. Doğum, emzirme, lohusalık, anne ve bebeğin bağımlı ilişkisi derken... Zaten bunlar başlı başına zor süreçler kadın ve erkek ilişkisi için. Keşke çok farklı olabilse ama ben henüz bu süreci zor yorucu, yıpratıcı olmadan geçirebilen bir çift görmedim. Çok üzülmemek için durumu kabullenip, sebebini evliliği-eşi sorgulamakta buldum. Yoksa işler daha da çıkmaza giriyor diye düşünüyorum.
Benim nacizane tavsiyem yeni bir anne olarak tabii elinizden geleni yapın ilişkiyi canlı tutmak için ama kendinizi yeni anne olarak yıpratmayın, hırpalamayın, çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz, çocuğunuz büyüdükçe herşey daha da normalleşecektir.

Çocuk olduktan sonra erkeğin ilgisinin azalmasının tek sebebi varsa , o da kadının ilgisinin ve sevgisinin yön değiştirmesidir .

O güne kadar el bebek gül bebek , neredeyse agucuk bugucuk yapılcak kadar şımartılan erkeğe yeni bir rakip gelmiştir

Kadına kadın vasfının dışında annelik eklenince ister istemez o iç güdü ile hareket etmeye başlar , sonuç eşe ilgi yok olmasa da azalır ve etkiye tepki adamda uzaklaşır .

Sonuç , bebek peşinde uykusuz kalan kadın , yorgun savaşçı modunda kendi değişimini görmez ve eşim benden çocuktan sonra uzaklaştı diye düşünür

Hepsi geçici bir süre , o geçici dönemi en az krizle atlatırsanız sorun yok bence.

Çoçuğum olmadığı için bilmiyorum ama eşinizin çocukla ilgilenmesi gayet hoş bir şey bence... Diğer bir bakış açısından bakıcak olursa bebek olmadan önce en küçük sevgiye muhtaç olan kişi sizdiniz şimdi bebek olunca büyüdünüz zamanla sizde eşinizde ortak bir yol bulursunuz bence

Cok dogru dedikleriniz ama sanirim ben b duruma henuz alisamadim ya da kabullenmekte zorlaniyorum dediginiz gibi sanirim zamana ihtiyacim var.
İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sagolun

Ne guzel anlatmissiniz tesk ederim ins cabuk atlatirim o donemi.

Evet dogru bir yere deginmissin cocuktan once ilginin hepsi banaydi simdi bebekte olunca artik, oncelik o oldugu icin ve bende yorucu bir donemden gectigim icin haliyle skntlar oldu. Cok tesk ederim ins ortayi buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…