- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dogum yapali 3 ayi gecti esim eskiden benden daha cok ilgilenirdi ama cocuk dogduktan sonra farkedilir sekilde ilgisi azaldi. Bu durumu yasayan arkadasar var mi? Acaba erkekler cocuk dogunca dengelerini mi sasiriyo ve bu durum gecici mi sizce?
senin ona olan ilgin ne alemde?
Bir cok kadin, bilmeyerek de olsa, cocuk dogduktan sonra eslerine eskisi kadar ilgi gostermiyor. Eger esini ihmal falan ediyorsan, ona tepki gosteriyor olabilir.
Ben dogum yapali 3 ayi gecti esim eskiden benden daha cok ilgilenirdi ama cocuk dogduktan sonra farkedilir sekilde ilgisi azaldi. Bu durumu yasayan arkadasar var mi? Acaba erkekler cocuk dogunca dengelerini mi sasiriyo ve bu durum gecici mi sizce?
Tamda boyle dusunmesin diye ilgimi eksiltmemey calistim canim benden kaynakli oldugunu dusunmuyorum ama neden oldugunuda anlamiyorum.cocuga alisma surecinden dolayi bocalamis olabilir mi?
Benim arkadasımın eşi çocuk olduktan sonra bunalıma girmişti sonra gün görmüş bir büyüğümüz alıp karşısına konuşmuştu. Meğer çocuk olunca hayat ve gelecek kaygısı artmış belli etmese de aklında süreli iş, hesap kitap, vs bu gibi şeyleri daha çok düşünür olmuş. Paylaşamadığı içinde pek fazla konuşmuyor eşi birsey sordugu zaman hı evet öyle gibi kısa cümleler kuruyormuş. Kısa sürdü ama normalmiş olurmuş böyle.. Yani bayanların doğum sonrası depresyonu gibi erkeklerinde oluyor sanırım.. Sonra arkadasım cocugu annesine bırakıp esini alıp yürüyüse cıkmaya basladı.. arada konusma paylasıma fırsat olsun dye.. yarımşar saat falan.. adam rahatlamıs olsa gerek ki cocuk konusunda da ev islerinde de yardımcı olmaya baslamıstı.. Arkadasım kendisini cok bırakmıstı doğum sonrası iki ayı geçirince yavas yavas toparlanmaya basladı saclarını vucut bakımını herseyine yeniden dikkat etmeye baslamıstı.. Düzeldi.. sizinkide düzelir üzülmeyin surat asmayın..![]()
aynı durumu ben de yaşamıştım,kendimi bakımsız buluyordum.Zaman geçtikçe eski kiloma kavuştum ve kendime daha iyi bakmaya başlayınca eşimin ilgisini ve aslında eşimin daha öncesinde de eşimin ilgisiz olmadığını lohusalık döneminden dolayı öyle düşündüğümü farkettim
Bakimsiz olmiyim dedim gittim saclarimi boyattim evdede bakimli olmaya calisiyorum onddan memnun zaten soylerde. Yapmam gereken bisey var mi acaba?
o da olabilir. evinizde yeni bir denge kuruluyor malum. Sen ilgini eksik etme ama. Biliyorum minicik bebekle cok zor. insan perisan oluyor ama. Elinden geldigince...
Insallah kisa zamanda duzelir her sey
Cok sagol canim ins kisa surede nornale doner zaten bu ara duygusalim bide esimin ilgisizligi olunca moralim tumden bozuluyo
bence lohusalığın devam ediyor,oyüzden sana öyle geliyor çünkü tamamen benim hissettiğim duygular ama geçti gitti
Ay ins gecer canim seninki ne kadar surdu gecmesi
Rica ederim Tabi kolay mı... Sizdede doğum sonrası psikolojisi var.. Herseyin bası iletişim... Evde işlerin arasında o iletişimi ilk etapta kuramayabilirsiniz önce konuşmak için sağlıklı ortamı oluşturun... Mesela yürüyüş bahanesi gibi vs siz anladınız.. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.. Çocugunuzun size ihtiyacı var ama eşinizinde var.. Kendinizi iyi hissetmeniz içinde kendinizi toparlamaya çalışın işten güçten vakit buldukca gerekirse bi arkadas yada aileden yardım alın bir süre ev işlerinden falan anca zaman kalır zor işler bunlar biliyorum görüyorum anne olamasam dainşallah bende anne olurumda saçımı tarayacak vaktim olmaz..
![]()
benim bu düşüncelerim yanlış hatırlamıyorsam bebeğim 4 5 aylık civarındayken değişmeye başladı,ama hala da o günleri hatırladıkça'nekadar abartmışım'deyip gülüyorum :)
Sağolun iyi dilekleriniz için.. :) umarım huzurla büyür yavrunuz :) iyi geceler
Ben mi fazla duygusal davraniyorum yoksa esimde mi sorun gercekten saglikli dusunemiyorum ins bu durum kisa surede duzelir cunku bu durum beni cok uzuyo