- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben de eşim de bebek istiyoruz artık ama bakalım henüz Rabbim nasip etmedim bebeksiz şuan birbirimizle canımız sıkılmıyor evliliğimiz güzel çok şükür ama çocuk olsa çok daha farklı olur evimize neşeler dolar diyorum sizde çocuktan sonra neler oldu neler değişti?
Yorgunlukları düşünebiliyorum karşı komşumun iki çocuğu var masrafı yaramazlıkları falan ama onsuz da evlilik düşünülemez onun neşesi falan hayırlısıyla eşimle istiyoruz bakalım şuan için beklemedeymCanim öncelikle sunu bil ki cocuk hayati 360 derece degistiriyor.baslangicta neye ugradigini sasiriyorsun.hicbir sey eskisi gibi olmuyor.baslangicta esler birbirine vakit ayiramiyor.neredeyse oturup iki kelime konusamaz hale geliyorsun.hersey bebek etrafinda dönmeye basliyor.yorgunluk uykusuzluk basedememe duygusu kapliyor seni bunlarla beraber tahammulsuzluk basliyor.ozellikle cevrende yardim edecek kimse yoksa cok zor.cocuk esleri tutkal gibi birbirine baglayabilir de tam tersi koparabilir de.evlilik gercek yüzunu bence cocuktan sonra gösteriyor.eskisi gibi lay lay lom olmuyor hayat.tabi bunlar benim düsuncem.ama hic uzaktan göruldugu gibi degilmis cocuk büyutmek.tam bir sabir isi.ben cocuklari cok severdim yegenlerime de cok bakmistim.ama bu kadar zorlanacagim aklimin ucundan gecmezdi.baslarda kabullenemedim hep önceki hayatimi özledim ama sonrasinda alisiyor insan onsuzlugu düsünemiyor.en ufak bir hastaliginda canindan can gidiyor.ama baslarda zor özellikle zor bir bebekse darmaduman oluyor insan.sahsen ben 9 10 aydan sonra biraz rahatladim.ya cok mu olumsuz konustum ama cocuk yaparken esler iyi dusunmeli
evet zorluklarının yanında güzelliği daha fazla darısı hayırlısıyla eşimle banabence eşe çok büyük bi sorumluluk düşüyo. annenin yaşadıkları tam da eceeylülün anlattıkları gibi. baba hem bebekle hem de anneyle haşır neşir olabilecek durumda olmalı. ilk zamanlar uzaklık oluyo maalesef çünkü lohusalık uykusuzluk yorgunluk ve daha bi çok stres eşleri kısmen uzaklaştıyıo. hatta kaprisli bi eşiniz varsa bana zaman ayırmıyosun artık diye surat bile asabilir. ama kısmen 1 yıldan sonra herşey yoluna giriyo. çocuk evin altın topu neşe kaynağı. aranızdaki bağ anne baba olduktan sonra daha da güçlenecektir.
Olumsuz konusmadini aslinda gercekler. Esimle cok iyi giden evliligimiz vardi cocukla tamamlamak istedik sukur hala guzel ama bebek bizim.hayatimizi cok degistirdi 3 aylik kizim.var allh eksikligini vermesin ama bende daha yeni yeni kabulleniyorum.Canim öncelikle sunu bil ki cocuk hayati 360 derece degistiriyor.baslangicta neye ugradigini sasiriyorsun.hicbir sey eskisi gibi olmuyor.baslangicta esler birbirine vakit ayiramiyor.neredeyse oturup iki kelime konusamaz hale geliyorsun.hersey bebek etrafinda dönmeye basliyor.yorgunluk uykusuzluk basedememe duygusu kapliyor seni bunlarla beraber tahammulsuzluk basliyor.ozellikle cevrende yardim edecek kimse yoksa cok zor.cocuk esleri tutkal gibi birbirine baglayabilir de tam tersi koparabilir de.evlilik gercek yüzunu bence cocuktan sonra gösteriyor.eskisi gibi lay lay lom olmuyor hayat.tabi bunlar benim düsuncem.ama hic uzaktan göruldugu gibi degilmis cocuk büyutmek.tam bir sabir isi.ben cocuklari cok severdim yegenlerime de cok bakmistim.ama bu kadar zorlanacagim aklimin ucundan gecmezdi.baslarda kabullenemedim hep önceki hayatimi özledim ama sonrasinda alisiyor insan onsuzlugu düsünemiyor.en ufak bir hastaliginda canindan can gidiyor.ama baslarda zor özellikle zor bir bebekse darmaduman oluyor insan.sahsen ben 9 10 aydan sonra biraz rahatladim.ya cok mu olumsuz konustum ama cocuk yaparken esler iyi dusunmeli
ay şuan ders çalışıyorum canım br yandan da bebek sahibi olmak istiyorum 30 yaşındayım anca büyütürüm diyorum hayırlısıyla kısa zamanda bebişim olur inşçocuk sahibi olmak çk güzel bir şey ama bir o kadar da zor, her şey alt üst oluyor. 30 lu yaşlar idealdir. bol bol gezin tozun :)
Arkadaşlar ben de eşim de bebek istiyoruz artık ama bakalım henüz Rabbim nasip etmedim bebeksiz şuan birbirimizle canımız sıkılmıyor evliliğimiz güzel çok şükür ama çocuk olsa çok daha farklı olur evimize neşeler dolar diyorum sizde çocuktan sonra neler oldu neler değişti?
istiyoruz eşimle canım ama henüz hamiş kalamadımsorumluluk alabilirim diyorsanız ve sabırlı iseniz kesinlikle bir bebek yapın.dünyanın enn güzel şeyi.bi sarılınca dert tasa kalmaz dünyada cenneti yaşarsınız koklayınca
istiyoruz eşimle canım ama henüz hamiş kalamadım
AMİN CANIM HAYIRLISIYLA İNŞhadi inşallah hayırlısıyla hamile kallırsın
AMİN İNŞ CANIM SEN ANLATIRKEN AH AH HAYIRLISIYLA İNŞ BİZİM DE HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBİŞİMİZ OLUR HEM BEN DERS ÇALIŞIYRUM ONUN İÇİN DE USLU OLMASINI DA ÇOK İSTİYORUMÖncelikle Allah hayirli zamanda hayirli evlat verir insallah. Herkeain farkli tecrübeleri var çünkü her bebek farkli mesela maşallah bizim kizimiz hiç zor bir bebek değil şuan 8 aylik.ilk doğduğunda da şimdide bize öyle büyük huysuzluklari olmadi. Eşlere tabiki büyük yük düsüyor ama ilk 2-3 ay onlardan cok bir yardim beklememek lazim bence hem bebek kücük hem babalik sonradan ögreniliyor alişmalari uzun sürebiliyor :) hayatimiz zaten neseli renkliydi bebeğimizden önce ama şimdi eskiden hiç eğlenmiyormuşuz diyoruz . bebeğimizle beraber büyümek ögrenmek anlatilamaz bir deneyim .tabiki zorluklari var ama öyle keyifli ki insanin gözü zorluk falan görmüyor :) insallah sizin bebeğinizde sakin mizaçli sizi cok yormayacak bir bebek olur :)
AMİN İNŞ CANIM SEN ANLATIRKEN AH AH HAYIRLISIYLA İNŞ BİZİM DE HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBİŞİMİZ OLUR HEM BEN DERS ÇALIŞIYRUM ONUN İÇİN DE USLU OLMASINI DA ÇOK İSTİYORUM