çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

Bence biz türk kadinlari fazla üzülmemeliyiz, cünkü suc bizlerde degil.
Dikkat edin Türk erkekleri bitmis durumda. Adamlar felaket cok sigara iciyorlar, ne spor nede saglikli yasamlari var birde üstüne üstlük cok göbekliler,30`undan sonra, hastaliksiz erkek yok gibi. Cok uyurlar ve cok tembeller.
Tabiki genelleme yapilmamali ama gercekten cogu böyle onun icinde seks yapacak gücleri yok.
Hatta dikkat edin bizim futbolcular bile dünyanin kötü futbol takimlarindan biri.
Oysa baska ülkelerde erkekler ve kadinlar sagligina ve sporuna düskün olur, masallah seks hayatlarida renklidir tabiki.
Vallahi ne diyeyim, Allah yaratmis ama ne yazikki bizim ülkenin erkekleri nasibini almamislar.
Birde isin ilginc yani cokda cirkinler, vallahi pek konuyla alakali olmadi belki ama düsüncelerimi yazamadan edemedim.:55:

kız bacım benım adam futbola gıdıyo herseye vakıt buluyo zayıf tır bakımlıdır dıyorum ya seks degıl benım derdım kı konu sahıbınıde oyle sadece eskısı gıbı ıstenmedıgını dusunuyo... ılgısızlık valla canım bugun ne yaptın dese sarılsa bı opucuk kondursa onada razıyım kı ben ısten gelır operım hosgeldın gunun nasıl gectı derım ama yok kot kafalı ya anlamıyo kı...

ay yarabbım konunun ozunden, kadının yasadıgı sıkıntıdan cok tartısamaya gırmek hosuna gıdıyo ınsanların galıba..yanlıs seylerde yapmıs olabılır ama kadının derdı bu degıl ılgı bılmem farkındamısınız... ayrıca kadın kadına anlatmak dertlesmek ıstıyo belkıde neyı garıp ıtıcı ya anormal olan kım anlayamadım valla....

herkez yazılanlar doğrultusunda fikrini söyler;
Benim algıladığımla sizin algıladığınız farklı olabilir,
mühim olan yorumlara saygı duymaktır....
ayrıca ben sizi anlamak için kafa yormuyorum sizde yormayın...:34:

herkez yazılanlar doğrultusunda fikrini söyler;
Benim algıladığımla sizin algıladığınız farklı olabilir,
mühim olan yorumlara saygı duymaktır....
ayrıca ben sizi anlamak için kafa yormuyorum sizde yormayın...:34:

hayatım tabıkı herkes fıkrını soyler ama sazan gıbı atlamanı alemı yok sana dedıgımı nebılıyosun sana desem alıntı yapar cevaplarım demı...ah ah tartısamaya ne kadar meraklı ınsan var...

kımseyı anlamak zorunda degılım ve oyle bı nıyetım yok arkadaslar sadece bu dertten muzdaıp cok bayan var konu seks degıl sadece ılgısızlık dıyorum yanlısmı dusunuyorum ben acaba ...

kımseyı anlamak zorunda degılım ve oyle bı nıyetım yok arkadaslar sadece bu dertten muzdaıp cok bayan var konu seks degıl sadece ılgısızlık dıyorum yanlısmı dusunuyorum ben acaba ...

Bencede ilgisizlik bi sarılma bi aşkım canım demek bi öpücük kondurmak çocuk uyuyunca hafif müzik eşliğinde bi dans etmekkk bu kadarmı zorr bunları sevgiliyken yada cicim ayında yapıyoruzda neden sonra göremiyoruzzz acaba bizmi çok şey istiyoruzzz :(

Bu büyük konuşmalarınızın bir gün gelip de ayağınıza dolanmamasını dilerim. Çünkü işler her zaman sizin hesap ettiğiniz gibi olmuyor. Benim bayan arkadaşlarım bile ben hamileyken " senin kadar güzel hamile görmedik" derlerdi ama eşim belki de bilinçaltında bana ve bebeğe zarar vermemek düşüncesiyle bana fiziksel olarak normal sevgi ve şefkat ile bile yaklaşmadı. Fiziksel değişikliklerin de etkisi olduğunu düşündüğüm için umursamadım. Ama hamilelikte hormonlar ve bütün duygu dünyası değişiyor. Hiç olmadığınız birine dönüşüyorsunuz. Ben normalde soğuk ve kendine fazlasıyla yeten biriyken kendimi hiç o kadar ilgiye ve sevgiye muhtaç hissetmemiştim. Sonrası lohusalık...berbat ötesi bir durum. Sırf bunları bir daha yaşamamak için 2. çocuğu düşünmüyorum. O kadar hırpalandım duygusal olarak. Ve şu anda bebeğim 9 aylık ama aradaki mesafe hiç düzelmedi.

Siz yeni evli ve bazı duygularınız pick yaparken bu yorumları yapıyorsunuz ama konu sahibini ancak bu duyguları yaşayan birileri daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum. Sıkıntısı olan bir insana bu kadar hoyratça yorumlar yapmayı da dert paylaşmak veya yapıcı eleştiride bulunmak olarak göremiyorum ne yazıkki..
bana beddua edenlere donsun ınsallh. brn kımseye bılmıslık yapmadım komplekslımısnz sız ayrıca bn cok ı bı anne olcam demedımkı yada cocuk yapcam demedım. yapım cokta basarılı kadınlar var hem ısı hem esı hem cocgu var onların hemde...banane sızden kulvarlarımız farklı zaten

Bencede ilgisizlik bi sarılma bi aşkım canım demek bi öpücük kondurmak çocuk uyuyunca hafif müzik eşliğinde bi dans etmekkk bu kadarmı zorr bunları sevgiliyken yada cicim ayında yapıyoruzda neden sonra göremiyoruzzz acaba bizmi çok şey istiyoruzzz :(

yok ya cok sey ıstemıyoruz kı yorgun bıle gelse olse bıtse bı opucuk kondurmak zor olmasa gerek.. sadece ıcten gelme meselesı demekkı adamların ıcınden gelmıyo

sen kendini olduğundan daha fazla ciddiye alıyorsun herhalde sen kimsin ki ben seninle uğraşayım
konuyu ben açtım istediğim kişiye (saygı ve mantık kuralları içinde) cevap veririm.anne olmadığın için senden beni anlamanı beklemiyorum zaten.
rahatsızsan benim açtığım konuda takılıp kalmazsın
elbette cıddıye alıyorum kendımı sadce ben degıl cok kısı alıyor ama goruyormkı senı pek cıddıye almıyorlar canım ne dersın.. bak bn burda yazdıklarını okudum ve dedımkı sewıselım dıye basına ususme adamın anne olmaya gerek yok bı erkegı anlamak ıcın. sende yok ususmuyorm dedım sonra arkadaslarıyla gdıo sarhos gelıo dedın bnde dusundum ve kesınlıkle adattıgına emınm dedım bu yanı nıye bu kadar gocundunkı ..takılmıcam ama sureklı sız yazdıkca banada cvp gelıo mıdem bulandı yanı bu konudan. ayrıca herkes senın yazdıklarından ıgrendı yok baskası olsa aldatırmıs yok tokat atmıs yok pazar sewısceklermıs. bıde pozısyonları anlatsaydın keske.. neyse anlamanı beklemıyorm senı profıl olarak tahmın edebılıyorm. bellıkı canın acıyo saldırıosn

cok sey ıstemıyoruz ama demekkı ıclerınden gelmıyo yoksa yorgunlukla pı opucuk kondurmanın ne alakası varkı demı

Konu sahibi arkadaş konuyu zaten farklı fikirlerle tartışıp, değişik pencerelerden bakabilmek için açmış. Ama bu demek değildir ki herşeyimi açtım saldırın bana. Evet, evliliği bilse bile ÇOCUK tan sonra evliliği bilmeyen arkadaşlar kendilerine göre yorum yapmakta çok haklı olabilirler. Fakat, çocuk tamamen kadının hayatının yönünü değiştiren bir durum. Kadının bedensel yapısından başlayıp, hayata bakış açısına, sorumluluklarına ve ruhuna kadar değiştirir kadınları. Ben 28 yaşında bir bayanım. 3,5 yaşında da bir oğlum var. O henüz 21 günlükken işe başladım. Bu bir anne için aslında büyük bir travma yaratıyor. Eskiden canım sıkkın eşiminde işi varsa kızları arar bir yerlere çıkar dağıtırdım kafamı. Oğlumdan sonra yine yaptım ama ilk zamanlar bu insanda o kadar büyük bir vicdan azabı uyandırıyor ki. Eve gidip onun yüzüne bakınca yapmasamıydım acaba diye çok düşündüm. Ya eşim, o her sabahki gibi çıktı evden. Oğlunu çok sever ama kapıdan çıktıktan sonra ne kadar düşünebilir ki. Eve gelir her zamanki gibi. Kadın evi temizler, yemek yapar, eşine hizmet eder, çocuğuna ömrünü adar ve tabi iş hayatında da aslanlar gibi çalışır. Erkek ise aynı tas aynı hamam devam eder. Ben kendimce oldukça bakımlı ve güzel bir bayanım. Hamileliğim boyunca 13 kilo aldım ve 21.gün işe başladığımda herkesin ağzı bir karış açık kaldı, abartmıyorum inanın.Vücudumda sarkan bir göbeğim, herhangi bir yerimde bir cm çatlağım falanda olmadı.Bir dönem 3 hafta kadar bir sürede eşim bu tarz bir yaklaşım olduğunu daha doğrusu olmadığını farkettim.Cinsellik anlamında değil ilgi anlamında.Eşime, benim hatam ne demedim.Çünkü ben yine aynı bendim. Senin sorunun ne dedim? Bir sıkıntın mı var? Neden diye sorduğunda dedim bir soğuksun sen. Bir gariplik var sende.Anlayamadı. Dedim, bak cnm ben bir dönemden geçiyorum ve şuan bana bu konuda destek olabilecek tek kişi sensin. Ben çalışan bir anneyim. Oğlumla, evimle, seninle ilgilenmek benim görevim ve bunu zevkle yapıyorum ama bende makina değilim. Pilim bittiğinde şarj olabileyim. Sence birilerinin de benimle ilgilenmesi gerekmiyor mu?Bak dedim kendine çeki düzen ver. Allahtan sana aşığım yoksa bilirsin beni gelemem ben ilgisizliğe.Dikkat et tehlike çanları çalıyor dedim. Benim de ihtiyaçlarım var, beklentilerim var. Erkekler beklentileri karşılanmadığında hemen aldatmaya başvuruyor ya biz ne yapalım dedim. İçimdeki yerini bitirme yoksa bir sabah kalktığımda seni yüreğimde bulamamaktan korkuyorum. Oymuş... Cinselliğe gelince cnm mümkün olduğunca sen getir aklına.Bunu eşinle konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın. Bu akşam uyumak yok zira uyursan ben bir daha asla uyanık kalmayacağım de. Benim eşim viski yada votka sever mesela.Kimi zaman oğlum uyuduğunda hemen hazırlarım birer bardak. Müzik eşliğinde sohpet eder, şakalaşır bazense hırlaşırız. Kavga eder, güleriz paylaşırız bir çok şeyi. Kaliteli zaman geçiririz yani. Sende böyle zamanlar yarat. Uyuyorsa uyandır.Sen biraz değiştir bakalım tavırlarını değişen bir şey olacak mı?

elbette cıddıye alıyorum kendımı sadce ben degıl cok kısı alıyor ama goruyormkı senı pek cıddıye almıyorlar canım ne dersın.. bak bn burda yazdıklarını okudum ve dedımkı sewıselım dıye basına ususme adamın anne olmaya gerek yok bı erkegı anlamak ıcın. sende yok ususmuyorm dedım sonra arkadaslarıyla gdıo sarhos gelıo dedın bnde dusundum ve kesınlıkle adattıgına emınm dedım bu yanı nıye bu kadar gocundunkı ..takılmıcam ama sureklı sız yazdıkca banada cvp gelıo mıdem bulandı yanı bu konudan. ayrıca herkes senın yazdıklarından ıgrendı yok baskası olsa aldatırmıs yok tokat atmıs yok pazar sewısceklermıs. bıde pozısyonları anlatsaydın keske.. neyse anlamanı beklemıyorm senı profıl olarak tahmın edebılıyorm. bellıkı canın acıyo saldırıosn

Konuya taraf falan değilim ama biz kadınların çoğu hem cinslerimizden bile bu tarz yaklaşımlar görebiliyorsak (poziyonu anlatsaydın,iğrendik falan) kimbilir karşı taraftan ne yorumlar alırız şaşırtıcı. Bir bayanın açık yüreklilikle ve anlaşılabilir bir dille sıkıntısını anlatması neden sizi bu kadar rahatsız etti anlayamadım. Bu bir dönem bence. Ev, çocuk, eş, işler derken kadının kendini hırpaladığı, sürekli koşuşturduğunu ama bir türlü beklediği takdiri alamadığını düşündüğü bir dönem ve şuan arkadaşın yaşadığı şey ne yazık ki bir çok kadının yaşadığı bir sorun. Burada yapıcı yorumlar yaparak birbirimize yön göstereceğimize, bir örnek konuyla bir çok kişinin aklındaki soru işaretlerine cevaplar bulmaya, onları farklı bakış açılarına açmaya çalışacağımıza tühh deyip yuhalamanın mantığı nedir acaba??? Ayrıca ne güzel demişsiniz canın acıyor, saldırıyorsun diye. Demek ki anladınız canını acıttığına bu sorunun nedir o zaman hala üzerinize gitmenizin sebebi. Biraz da ben acıtıyım zihniyeti... Sizin canınız yanıyor beni de yanlış anlıyorsunuz amacım sizi incitmek değil sadece kendi bakış açımı anlatmaktı demek zor mudur bu kadar?

Konuya taraf falan değilim ama biz kadınların çoğu hem cinslerimizden bile bu tarz yaklaşımlar görebiliyorsak (poziyonu anlatsaydın,iğrendik falan) kimbilir karşı taraftan ne yorumlar alırız şaşırtıcı. Bir bayanın açık yüreklilikle ve anlaşılabilir bir dille sıkıntısını anlatması neden sizi bu kadar rahatsız etti anlayamadım. Bu bir dönem bence. Ev, çocuk, eş, işler derken kadının kendini hırpaladığı, sürekli koşuşturduğunu ama bir türlü beklediği takdiri alamadığını düşündüğü bir dönem ve şuan arkadaşın yaşadığı şey ne yazık ki bir çok kadının yaşadığı bir sorun. Burada yapıcı yorumlar yaparak birbirimize yön göstereceğimize, bir örnek konuyla bir çok kişinin aklındaki soru işaretlerine cevaplar bulmaya, onları farklı bakış açılarına açmaya çalışacağımıza tühh deyip yuhalamanın mantığı nedir acaba??? Ayrıca ne güzel demişsiniz canın acıyor, saldırıyorsun diye. Demek ki anladınız canını acıttığına bu sorunun nedir o zaman hala üzerinize gitmenizin sebebi. Biraz da ben acıtıyım zihniyeti... Sizin canınız yanıyor beni de yanlış anlıyorsunuz amacım sizi incitmek değil sadece kendi bakış açımı anlatmaktı demek zor mudur bu kadar?

kesınlıkle katılıyorum kadıncagız ılgısızlıkden yazmıs bıde ustune gıdılıyo burası dertlesme kosesı bı nevı keske kırmadan yapabılsek bunları.

evet herşey istediğim gibi oldu.o akşamdan beri baya bi yol katettik.bu verdiğiniz pratik fikirlerin hiçbirine de gerek kalmadı.o da farkındaydı hatasının.çok şükür atlattık.
bir diğer yorumumda yazdım işte olanları tekrar yazmıyım.
arada böyle boş yorumlar oldu tabii...insanlar çok acımasız oluyor.ama başına gelince anlıyor nasıl olduğunu.yoksa klavyenin başında maşallah herkes evlilik danışmanı,herkes pek bir mutlu,hayatları dört dörtlükmüş gibi davranıyor.

umarım sizin de herşey gönlünüzce olur.....

Teşekkür ederim, İnanın sizin adınıza çok sevindim. Küçücük bir olay ne kadar değiştirmiş herşeyi.işte ufacık bir kıvılcım yetiyor aslında anlamalarına:1:
Bundan sonra herşey çok daha güzel olacak eminim.

bana beddua edenlere donsun ınsallh. brn kımseye bılmıslık yapmadım komplekslımısnz sız ayrıca bn cok ı bı anne olcam demedımkı yada cocuk yapcam demedım. yapım cokta basarılı kadınlar var hem ısı hem esı hem cocgu var onların hemde...banane sızden kulvarlarımız farklı zaten

Kompleksli falan değilim çok şükür. Derdim sizinle polemiğe girmek de değil ama yazabiliyorsunuz görüyoruz da okumanız biraz sorunlu sanırım. Değil size hayatımda kimseye beddua etmedim. Cevabımı tekrar gözden geçirirseniz sizin için hayır duada bulundum ve " ayağınıza dolanmamasını dilerim" dedim.

Neyse. Size cevap verelim diye konu sahibinin derdini dağıtmayalım.

arkadasım benımde 2 tane evladım var bırı 2.5 dıgerı ıse 6 aylık

esım her halukarda her fırsatta beraber olamızı ıster

bende esımı ıhmal etmemek ıcın cocukları uyutunca ıstedıgını yaparım

yanı cocuk olunca cınsellık bır nebze azalıyor vakıtten dolayı ama bence esler arasın dakı ıstegı azaltmıyordurr

Back
X