Bence biz türk kadinlari fazla üzülmemeliyiz, cünkü suc bizlerde degil.
Dikkat edin Türk erkekleri bitmis durumda. Adamlar felaket cok sigara iciyorlar, ne spor nede saglikli yasamlari var birde üstüne üstlük cok göbekliler,30`undan sonra, hastaliksiz erkek yok gibi. Cok uyurlar ve cok tembeller.
Tabiki genelleme yapilmamali ama gercekten cogu böyle onun icinde seks yapacak gücleri yok.
Hatta dikkat edin bizim futbolcular bile dünyanin kötü futbol takimlarindan biri.
Oysa baska ülkelerde erkekler ve kadinlar sagligina ve sporuna düskün olur, masallah seks hayatlarida renklidir tabiki.
Vallahi ne diyeyim, Allah yaratmis ama ne yazikki bizim ülkenin erkekleri nasibini almamislar.
Birde isin ilginc yani cokda cirkinler, vallahi pek konuyla alakali olmadi belki ama düsüncelerimi yazamadan edemedim.![]()
kız bacım benım adam futbola gıdıyo herseye vakıt buluyo zayıf tır bakımlıdır dıyorum ya seks degıl benım derdım kı konu sahıbınıde oyle sadece eskısı gıbı ıstenmedıgını dusunuyo... ılgısızlık valla canım bugun ne yaptın dese sarılsa bı opucuk kondursa onada razıyım kı ben ısten gelır operım hosgeldın gunun nasıl gectı derım ama yok kot kafalı ya anlamıyo kı...