• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

yahu hakkaten anlamıyorm bır ınsana senınde kusurun var demeyegor. hemen saldırıya gecıyor. yok sen dogum yapta gorım bılmem ne . bın kısı dogum yapıyor boyle olmuyor. herneyse.

ben biryerlerde okumuştum.
bazı erkekler bebek olduktan sonra eşlerini eşten çok
çocuğunun annesi olarak görüp anne vasfından ötürü eşinden uzak durabiliyormuş.
garip ama varmış böyle bir durum.
biraz zamana bırak istersen ama yeterli zaman geçti zaten diyorsan bir psikoloğa gidebilirsiniz.

ne saçma sapan yorum yapmışsınız ya yok kocana niye şiddet uyguladın.yok burası anlatığın konunun yeri değil .yok neyi uzattın..dalga geçiyolar akıllarınca ....kadın derdini anlatmış ya yardımcı olun yada olmayın bu kadar basit....

canım her zaman bakımlı olmaya çalış ..biraz çok azda olsa bi parlatıcı sürsen dudağına azcık allık hoş kokulu bi parfüm ...ve parmakların ojeli özellikle ayak parmakları ...evde pijamada giysen böyle hatlarını belli eden hoş pijamalar hoş şık ev terlikleri ...umrım faydasını görürsün....

cinsel soğukluk bir rahatsızlık sonucu da olabilir.internetten cinsel isteksizliğin sebeplerini arat.belki bilmediğiniz bir hastalığı vardır.bu da isteksizliğe neden oluyordur.ona göre de çözüm ararsınız....

sevişmek kelimesinden rahatsız olanların cinsel hayatlarının nasıl olduğu ya da olacağı hakkında düşünmekten konuya adapte olamadım bu ne saçmalık yaa, sevişmek işte, kadın eşiyle arasındaki bi problemi anlatıyo bir derdim var ana başlığı eşim ve eşimin ailesi sekmesi daha başka nerde açıcaktı konuyu anlamadımki, akıl vermek isteyen versin konu taşınacaksada yöneticilerde taşır zaten

sevişmek kelimesinden rahatsız olanların cinsel hayatlarının nasıl olduğu ya da olacağı hakkında düşünmekten konuya adapte olamadım bu ne saçmalık yaa, sevişmek işte, kadın eşiyle arasındaki bi problemi anlatıyo bir derdim var ana başlığı eşim ve eşimin ailesi sekmesi daha başka nerde açıcaktı konuyu anlamadımki, akıl vermek isteyen versin konu taşınacaksada yöneticilerde taşır zaten

emin ol harika :)))))))))

evet benim kocam da düşkündü ama çocuk olunca ona bi haller oldu.çocuğu doğuran benim bakan benim.o depresyona girdi.nasıl oluyorsa.ona nedenini de sordum ama işlerinin yoğun ve stresli olduğunu söylüyor.anlamadım ben bu işten bi şey.

acaba siz farketmeden adamı cocuktan sonra ihmalmi ettiniz, oda kendini soyutlanmış görüyor belkide.

bir konu açlımış olay nerelere gelmiş ,
"sevişmek"kelimesi ne kadar ahlaksız bir kelimeymiş konu nereden nerelere çekilmiş...
normal bir süreçte bu kadar uzun süre ayrı durulması biraz anormal,
çocuk olunca kadın evde köle mi? onu da anlayamıyorum eşiniz sinemaya arkadaşlarıyla niye gidiyor siz dururken,
çocuğu yanınıza almazsanız anne yakındaysa ona bırakabilirdiniz kadınla erkeğin sürekli siyam ikizi gibi vakit geçirmesine pek sıcak bakmam
arkadaşlar olmalı çiftler farklı yerlerde farkli kişilerle sosyal olmalı ama yeri gelince!illa sinemaya gidilecekse gecenin o vaktinde eşiyle gitmeliydi.
bir de sarhoş gelmiş ...

Konunun gerçekliğine inanmayanlar ya da saçma bulanlar, bu tarz sorun sanki hayatta ilk defa konu sahibi yaşıyor gibi davrananlar yorum yapmasın bence.kadını iyice sinir etmekten öteye gitmiyor söyledikleriniz.
Neden anlamak istemiyor bazıları kadın artık isyan etmiş.sorun sevişmek kelimesinin anlamı mı yani şimdi.İlgisizlikten şikayet ediyor.
el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış.herkesi derdi herkese göre basit ve saçma nedense.

cnm konuştun mu bilmiyorum bu konuyu eşinle ama önce açık açık bir sorun olup olmadığını, kendini kadın gibi hissemediğini bunun senden mi kaynaklandığını yoksa bir süreç miolduğunu sor.yani bir görevmiş gibi yaptığınızı neden böyle olduğunu sor.
Eğer bunları yaptıysan, iş sana düşüyor.kendini geri çek.kesinlikle bu konunun üzzerinde çok durma.hatta lafını bile etme.iyi geceler de ve git yatağına yat.( gizzli gizli kontrolü elden bırakmadan.sen yattıktan sonra başka haltlar yemesin) kendine dikkat et. bir kuaföre falan git.ya kestir ya boyat bişeyler yap.günlük kıyafetlerine dikkat et.makyajınada.parfümüne.gece yatarken de aynı şekilde.
Diğer taraftan birlikte vakit geçirmek için sen planlar yap. sinema bileti al.hafta sonu sabah kahvaltıya gidin.arkadaşlarınızı eve çağırın.yemeğe ya da çaya.ne bileyim sen planla organize et bişeyleri.ondan bekleme.belki de o şu an seni sadece anne olarak düşünyor. bunun öyle olmadığını onunla ilgilendiğini hayatında onunda olduğunun farkına varsın.
ama dediğim gibi yatak odası fikrini aklından çıkararak hareket et. o noktaya odaklanma.eşinle vakit geçirmeye başladıkça düzelecek herşey.ve emin ol o konuda da ilerleme kaydedeceksin.sadece bu konunun üzerinde durduğunu eşin bilmesin.
Eğer bunlarlada bir aşama kaydetmiyorsanızsize terapist yolu görünür.
Umarım herşey istediğin gibi olur.

geçen gün okudum bu konuyu,inanın bende cvp bile yazmak istemedim.çünkü,kadın derdini anlatmış çare bulmaya çalışıyor,gelen yorumlar saldırı şeklinde..aman efendim neden sevişmek yazdın falan filan..nevar bunda.
bu gerçekten çok büyük bir sorun evlilikte.bende evliyim 2,5 senelik.eşimle aramızda böyle bir sorun geçmişti.çok şükür atlattık.inanın çok zor.ben, biz bu sorunu yaşamadan evvel,böyle bir konunun evliliği etkileyebileceğini asla düşünemezdim...kadın istenmediğini düşünüyor,tiksinildiğini düşünüyor.sanki 60 yaşındaymış gibi hissediyor kendini...bu erkek içinde geçerli.
arkadaşım herşey konuşularak halledilir.al eşini karşına konuş,belki probleminiz cinsellik değildir.bunu tetikleyen başka bir sorun vardır ortada..önce o sorunu ortadan kaldırın.ve kendinize zaman verin.inanın herşey düzelecek.ama yavaş yavaş ,bugün konuştuk hadi gel şimdi başlayalım:50: böyle olmaz,zaman verin birbirinize.

geçen gün okudum bu konuyu,inanın bende cvp bile yazmak istemedim.çünkü,kadın derdini anlatmış çare bulmaya çalışıyor,gelen yorumlar saldırı şeklinde..aman efendim neden sevişmek yazdın falan filan..nevar bunda.
bu gerçekten çok büyük bir sorun evlilikte.bende evliyim 2,5 senelik.eşimle aramızda böyle bir sorun geçmişti.çok şükür atlattık.inanın çok zor.ben, biz bu sorunu yaşamadan evvel,böyle bir konunun evliliği etkileyebileceğini asla düşünemezdim...kadın istenmediğini düşünüyor,tiksinildiğini düşünüyor.sanki 60 yaşındaymış gibi hissediyor kendini...bu erkek içinde geçerli.
arkadaşım herşey konuşularak halledilir.al eşini karşına konuş,belki probleminiz cinsellik değildir.bunu tetikleyen başka bir sorun vardır ortada..önce o sorunu ortadan kaldırın.ve kendinize zaman verin.inanın herşey düzelecek.ama yavaş yavaş ,bugün konuştuk hadi gel şimdi başlayalım:50: böyle olmaz,zaman verin birbirinize.

öncelikle pozitif nasihatlerin için teşekkür ederim.bu foruma yazanlar sizin gibi yapıcı ve mantıklı olmuyor.arada saçmalayanlar ,tek bir kelimeye takılıp kalanlar oluyor ama onların cehaletlerinden kaynaklanıyor.umursamıyorum yani.sizin gibi derdimi anlayanlar daha çoğunlukta oldu.bu da beni sevindirdi.

Olay cuma akşamı gerçekleşti.ben de c.tesi patladım eşime.(ara ara hep patlıyorum.)o da bana söz verdi.c.tesi akşam çocuğu ona bıraktım çıktım tam 3 saat gezdim,alışveriş yaptım.bi güzel karnımı doyurdum.o sefam olsun.eve geldim.nasılmış çocuğu benim başıma çakıp gezmek dedim.o akşamdan beri baya bi düzelme var.hem cinsel hem davranış bakımından da :))) aramızda aşılamayacak bir sorun yok çok şükür .ama böyle ilgisiz davranması beni çok üzmüştü.o bana hep çok ilgili çok sıcak davranırdı çünkü.bir dönem atlattık belki de ama geride kaldı.yoksa onun sadakatinden de sevgisinden de şüphem yok.

Konunun gerçekliğine inanmayanlar ya da saçma bulanlar, bu tarz sorun sanki hayatta ilk defa konu sahibi yaşıyor gibi davrananlar yorum yapmasın bence.kadını iyice sinir etmekten öteye gitmiyor söyledikleriniz.
Neden anlamak istemiyor bazıları kadın artık isyan etmiş.sorun sevişmek kelimesinin anlamı mı yani şimdi.İlgisizlikten şikayet ediyor.
el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış.herkesi derdi herkese göre basit ve saçma nedense.

cnm konuştun mu bilmiyorum bu konuyu eşinle ama önce açık açık bir sorun olup olmadığını, kendini kadın gibi hissemediğini bunun senden mi kaynaklandığını yoksa bir süreç miolduğunu sor.yani bir görevmiş gibi yaptığınızı neden böyle olduğunu sor.
Eğer bunları yaptıysan, iş sana düşüyor.kendini geri çek.kesinlikle bu konunun üzzerinde çok durma.hatta lafını bile etme.iyi geceler de ve git yatağına yat.( gizzli gizli kontrolü elden bırakmadan.sen yattıktan sonra başka haltlar yemesin) kendine dikkat et. bir kuaföre falan git.ya kestir ya boyat bişeyler yap.günlük kıyafetlerine dikkat et.makyajınada.parfümüne.gece yatarken de aynı şekilde.
Diğer taraftan birlikte vakit geçirmek için sen planlar yap. sinema bileti al.hafta sonu sabah kahvaltıya gidin.arkadaşlarınızı eve çağırın.yemeğe ya da çaya.ne bileyim sen planla organize et bişeyleri.ondan bekleme.belki de o şu an seni sadece anne olarak düşünyor. bunun öyle olmadığını onunla ilgilendiğini hayatında onunda olduğunun farkına varsın.
ama dediğim gibi yatak odası fikrini aklından çıkararak hareket et. o noktaya odaklanma.eşinle vakit geçirmeye başladıkça düzelecek herşey.ve emin ol o konuda da ilerleme kaydedeceksin.sadece bu konunun üzerinde durduğunu eşin bilmesin.
Eğer bunlarlada bir aşama kaydetmiyorsanızsize terapist yolu görünür.
Umarım herşey istediğin gibi olur.

evet herşey istediğim gibi oldu.o akşamdan beri baya bi yol katettik.bu verdiğiniz pratik fikirlerin hiçbirine de gerek kalmadı.o da farkındaydı hatasının.çok şükür atlattık.
bir diğer yorumumda yazdım işte olanları tekrar yazmıyım.
arada böyle boş yorumlar oldu tabii...insanlar çok acımasız oluyor.ama başına gelince anlıyor nasıl olduğunu.yoksa klavyenin başında maşallah herkes evlilik danışmanı,herkes pek bir mutlu,hayatları dört dörtlükmüş gibi davranıyor.

umarım sizin de herşey gönlünüzce olur.....

bencede konu buraya ait zaten :)
bu arada aynı dertte bende var boşanma arifesindeyiz konu sex olunca insanlar genelde bekarlar yanlış anlıyor...ilgisizlik adamı öldürür sevgi bağ vafa bunlar önemli şeyler ama olmayıncada olmuyor belki eşine bi müddet süre versen herşey düzelir gibime geliyor sabret bence bebişinde çok küçük ama olmuyorsada bi psikoloğa gitseniz derim ben her yolu nedeyemedim evliliğim için senin imkanların varsa yap derim benim eşim bunların hiç birini kabul etmedi çözüm yolumuzda bitti ne yazıkki son demlerini yaşıyoruz allah kolaylık versin canım...

canım senin adına çok üzüldüm.ama herşeyde bir hayır vardır.evli kalıp da bir ömür mutsuz oacağına böylesi belki de daha hayırlısı olur.inşallah rabbim gönlünüze göre verir herşeyi.çocuktan yana yüzünüz güler evladınız hayırlı olur.ilerde sizin değerinizi anlayacak biri çıkar karşınıza inşaallah....

biz sorunumuzu hallettik büyük ölçüde çok şükür...o da farkındaydı hatalarının.neyse ki geçti.şimdi iyiyiz.

ne saçma sapan yorum yapmışsınız ya yok kocana niye şiddet uyguladın.yok burası anlatığın konunun yeri değil .yok neyi uzattın..dalga geçiyolar akıllarınca ....kadın derdini anlatmış ya yardımcı olun yada olmayın bu kadar basit....

herkesin aklı yetmiyor işte,mantıklı düşünebilmek de bir erdemdir.arada böyle saçmalayanlar oldu işte

yahu hakkaten anlamıyorm bır ınsana senınde kusurun var demeyegor. hemen saldırıya gecıyor. yok sen dogum yapta gorım bılmem ne . bın kısı dogum yapıyor boyle olmuyor. herneyse.

benim kusurum yok çok şükür ama senin bu yazdıklarından düz mantığından sığ düşüncenden kusurlu olduğun aşikar.

Back
X