çocuk olunca herşey değiştii

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar ben 3 senelik evliiyim ve dünyalar tatlısı 8 aylık bi kızım var.çocuk olunca eşimle ilişkimiz çok değişti artık hiç birbirimize zaman ayıramıyoruz bu birazdan benden kaynaklıyo galiba çünkü ben çocukla ilgilenmekten çok yorgun düşüyorum akşamları falan bebek uyuyunca bende hemen yatırıyorum çünkü gün içinde çok yoruluyorum ben şuan çalışmıyorum ücretsiz izindeyim işe başlayınca ne olacak herhalde turşum çıkacak vallahi çok bunaldım artık ya hep aynı şeyler ev işi koca eve gelecek yemek yap derdi çocuk bi yandan temizlik ütü vallahi bekarlık sultanlıkmış ya o kadar bunaldım ki sizlere içimi dökmek istedim

Bekarlık sultanlık diyorsunuz da...
Bebeğinizin olmadığını bir düşünün.
Hayat daha mı kolay olurdu sizin için.
O bebişin size verdiği gücü zamanla anlayacaksınız.
Sağlıkla, güzelliklerle büyütün bebeğinizi.
Allah uzun ömürler versin ona.

benım kızım 2 yasında.ılk baslarda bende bocalamıstım.kendıme vakıt ayıramıyordum esıme hıc zaten.cok sınırlenıyordum kendımede herkes basarıyo senın eksıgın ne dıye.hep uykusuz hep yorgundum.unutmakı senın yasadıklarını herkes yasıyor sonradan ogrendım bende.benım durum 3 aydır falan degıstı.kızımda gıttıkce akıllı olmaya basladı bebegıne ve kendıne zaman ver.esıne gelınce sana yardım etmeye calıssın emınım edıyordur ama.sımdı kızım gelıp anneeeeeeee şeni şeviyoyum dıyoya herseye bedel.gecer yanı sıkılmayın.

canim kizim 4 aylik
bende seninle ayni durumdayim
aynaya bile bakacak ne halim ne vaktim var
zamanla daha iyi olacak diye düsünüyorum
yapmam gereken o kadar cok sey varki
bekleyen beni
zaman yaratamiyorum
hep uykusuz geziyorum
4 aydir gece uyumadim dogru dürüst
ama kizima bakinca rahatliyorum
bana gülünce unutuyorum
biraz büyüsünler

canım ben de bir zamanlar senin durumundayım...paspallık kendini salıverme herşey vardı.. kendi çaresiz tükenmiş hissediyordum.. hizmetçiden farksız gibiyim adeta.. herşeyle ilgilen herşeye koş beni ruhen çok yoruyordu.. kendimle ilgilenmek bi yana akşam 7de uyuyordum..ama şimdi herşey çok deişti.. daha doğrusu yavaş yavaş değişti.. oğlum büyümeye başlayınca zahmetinden eziyetinden çok sorumluluğu artıyor..eskiden işten eve gidince asla peşimi bırakmaz bana iş felan yaptırmazdı ama şimdi hiç umrunda değiliz biz.. tabi yine de ona zaman ayırmayı ihmal etmiyoruz.. artık misafirlikte bizi peşinden koşturmuyor.. ve şimdi biz onun sevimliliğinin tadını çıkarıyoruz.

demem o ki inan sen de yakında güzel günleri göreceksin.. doğum sonrası çoğu kadın böyle hissediyor maalesef.. bebeğin biraz büyüyünce herşeyi yine gönlünce yapacaksın....

bende 36 haftalık hamileyim en büyük korkumdur evlenince eşimle aramızın değişmesi eskisi gibi olmaması.şimdiki gibi birbirimizle sarılarak uyuyamamak,herşeyi paylaşamamak,el ele tutuşamamak,biribirimize naz yapamamak,umarım çok değişmez bu durumlar. birazda çiftlerle alakalı diye düşünüyorum,eş yardım etmeli kesinlikle yoksa dedğiniz gibi herşeyi bayan yapınca iletişimde kopuyor

eşimin yardım falan ettiği yok daha da sinirlerimi bozuyor çok yorgunum diyorum o diyoki çocuk gündüzleri uyuduğunda sende onunla uyu dinlen o zaman evin işini kim yapacak uyanıkken kucağımdan 1 saniye bile inmiyor meleğim.söylediğim zaman bişeyler yapar ama 40 kere söyletir.yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

bazen de akşama kadar evde yatıyosunuz ben çalışıyorum yorgun eve geliyorum kırk tane iş buyuruyorsun diyo.onun beni anlamadığını bilmek iyice sinirimi bozuyor

Back
X