- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Dün gece yedıgıim korkuyo hayatım boyunca unutmam. Esimle oturuyorduk dışardan çığlık sesı geldı 'yardım edın diye' esıme cocugu bıraktım kostum. Yan komsumun kızıydı 4.5 yaslarında annesının kucagında nefes alamıyodu gözü havaya bakıyordu tepkı yoktu annesi zaten feryat figan. Engellıydı kızı havale geçirmiş uykuda. Annesının elınden kaptım cocugu dilini tutup çektim o agzı nasıl kıtlenmişti
zor actım. Dısari çikardım üstünü çikardım kız kendınd geldı. Annesının kucağına verdım 'annee dedı sarıldı annesine' cigerım söküldü sanki o sahneyi görünce. Hüngür hüngür agladım. Ben normalde çok panık biriyim nasıl yaptım bunu ben bile anlamadım tek bildigim şey annemın sözü kulaklarımda çinliyodu. Annem böyle durumda dilini çekin geriye kaçmasın dıodu. Annem bikere bi çoçugu bu şekıl kurtarmıştı çoçuk mosmor olmustu annemın elinde sonra nefes aldı :/ ambulans cagırdık götürdü çoçugu. Allahım hıckımsenın başına vermesın evlatlarımızı korusun. Çok kötüydü sabahı zor ettim hep gözüme kendı evladım geliyordu
Not. Simdi sordum annesıyle evde şuan çoçuk çol şükür durumu iyimiş simdi

Not. Simdi sordum annesıyle evde şuan çoçuk çol şükür durumu iyimiş simdi

Son düzenleme: