Çoçuk ölüyordu 🤕

İnsan zor anda acayip soğukkanlı olabiliyor. Özellikle yakınınınz dışında birisine müdahale edecekseniz daha soğukkanlı oluyorsunuz. Allah yaşatmasın
Aynen öyle aklıma oglum geldı acaba allah korusun biz böyle durum yasasaydık sogukkanlı olabilirmıydim. Ama bu derste oldu bana asla panık yapmiccam asla

Geçen haberlerde vardı, boğazına şeker kaçan bebeğe öz annesi hiç bişey yapamamıştı, Allah'dan şöför hastaneye yetiştirdi. Halbuki minnacık bir çocuk, en azından baş aşağı çevirip sırtına hafif vuruşlar yapmak ne kadar kolay.

İşte panik insanın düşünmesine engel oluyor.

Ne güzel, anneniz şifacı elini size de devretmiş sanki :KK66:
Tsk ederm 😇

Ah canım, iyi ki varsın. Sen olmasan, o müdaheleyi yapmasan şuan bi annenin ciğeri yanıyordu. Allah senden razı olsun. Hiç-bir anneye evlat acısı vermesin...
Amim Allah razı olsun. Esim kavga edıyorlar sanmıştı yemın olsun allah soyletti sankı esıme bagırdım ' cocuk ölüyor' sen bukadar mı duyarsızlastın. Halbuki bilmiyordum bnde ne oldugunu. Rabbım benı vesıle ettı sadece

Valla canım ben bunları bilmiyorum içimden nasıl geldıyse oyle yaptım. Hem boyle durumda yaralanması bnce onemlı degıl bnm için nefes alması gerekiyordu. Dili gerıye kaçsaydı cocuk suan yasıyor olmazdı belkide ❤
çok haklısınız
küçük kızım hep ateşli bir çocuktur babasının çocukken havale geçmişi olduğundan hep korkarım
Allah korusun öyle bişey olursa ne yaparım diye hep okuduğumdan kafam karıştı
nefes almıyorsa Allah korusun tabii müdahale edilmeli

Back
X