• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk öpmek sarılmak ..nişanlımla kriz

Özbeöz yeğenlerimden izin isterim ki "teyzem bile izin istiyor o bile saygı duyuyor bir başkası benim iznim olmadan ben istemeden bana dokunamaz" hissi oluşsun yavrularda diye
Fazlası ile haklısın....

benim eşim de çok düşüncesiz bu konularda, gördüğü çocuğa yemek vermeye sarılmaya falan kalkıyor. çocuk yok derse de ısrar ediyor. çocuğun söz hakkı olmaz yani eşimin anlayışında da. yanımda yaptığında uyardım yapma diye. çocuğa tatlı vermeye çalışıyordu çocuk da yok deyince tamam istemiyormuş dedim "sen mi yicen hepsini nolur çocuk da alsa bir lokma " dedi :D :D :D

anlat sen de akıllarına gelmiyor anlatmayınca...

Oyle cok iyi niyetliyim diyen birisi hapis cezasi aldi .şehrini isini degistirdi .E artik iyi niyetlimiydi kötumüydü Allah bilir .Oda iyi niyetinden sadece öpmüs çocuğu tabi yersen .Yada hakim yememiş .
Amaaaan Allah bilir de .Öpmeseymiş .

haklısınız baştan sona
evladı değil kardeşi değil ki zaman çok kötü
nişanlınızda öyle bir düşünce olmasa da çocuğun anne babası rahatsız olabilir.

BİR SAPİK DAHA ALLAHİM MİLLET BAGİRİYOR KİMSENİN KİMSENİN COCUGUNA DOKUNMA HAKKİ YOK ! NELER OLUYOR YA MİLLET KAFAYİ YEMİS SEVMEYİN KARDESİM SEVMEYİN 12 YASİNDA Kİ KİZ ERGEN OLMAK UZERE VE KİSİLİGİNİ BULMAYA CALİSAN BİR COCUK PSİKOLOJİNİ ALT UST ETMEKTEN BASKA BİR İSE YARAMİYOR YAPTİKLARİ YA BAYAN BİLE OLSA SEVİLMEK İATEMİYORSA BİR ÇOCUK LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ ETMEYİN VE ÇOCUĞA SAYGI DUYUN

Anasi gorse (iyi ki gormemis)napiyorsun cocugumu zorla niye opüyorsun diye kavga edebilirdi.
Sonra bu zorla opulen cocuklar kendini tacizden nasil korusun iyiyi kötüyü ayiramiyorlar ki.

nişanlın kızı taciz etmiş. kim ne derse desin bu tacizdir. sokakta gördüğümüz kadın erkek istediğimiz insanı zorla öpüyormuyuz? hayır. e o zaman 12 yaşındakini 5 yaşındakini 2 aylık bebeği neden öpelim?

yahu ben kendi yeğenimi sayı ile öpüyorum o da istemediğini belli etmiyorsa eğer. sokaktaki adam neden öpsün.

Bende bu durumla ilgili kendi yasadigim bi ornegi vereyim babamgilin uzaktan bi akrabasi vardi surekli beni opmek isterdi kucukken ben korkardim ama halalarim da dahil kimse inanmazdi seviyo falan derlerdi sonra benim yaslarimda baska bi kiza bi tacizi olmustu bu da ortaya cikmisti.

O kız çocuğu ailesine şikayet etse nolacak peki? Aileler zaten tedirgin ortalık sapkın dolu bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için mişanlınla konuş. Sen kimsin derken ne demek istedi acaba? Yakında karısı olacaksın iyice saçmalamış bebekleri öpsün sevsin de 12 yaşındaki kızı zorla öpmekte nedir cinayet sebebi.

İnsanın burnuna zorla kötü kokular getirtiyolar.

Merhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim

Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar ☺️
Benim kızıma zorla karşı komşum öpmek istese karakolluk olurduk emin ol, bu sene ölen kız çocukları komşuları tarafından öldürüldü en son Ceylini hatırlatırım , nişanlın da evlenip baba olunca sana hak verir ama lütfen bu davranışını bıraktır ona

Kusura bakma ama nişanlında bir sorun var pek normal gelnedi bana.
Bak benim eski sevgilim çocukları çok severdi hatta kız çocuklarına bayılırdı. Bana eğer evlenirsem kızım olmasını çok isterim demişti. Sokakta kız çocuğu görünce gülümserdi sevecenlikle bakardi. Hatta ayrılığımıza yakın zamanlarda bana keşke böyle baksa diye içimden geçirdiğim oldu.
Ama Allah var nişanlın gibi değildi. hiç bir çocuğa izinsiz orasını burasını elleyip de öpeyim demezdi. Çocuk seviyor diye de o kadar ileri gitmezdi yani.
Nişanlını bu konuda biraz daha gözlemle derim.

Bizim mahallede böyle bir adam var ve ben inanılmaz huylanıyorum. Bayan olmama rağmen kimsenin çocuğuna öyle bir yakınlık göstermem. Benim çocuğuma gosterilmesini de hiç sevmiyorum.
Opmenin de çocuklar da sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Biz anneler bazen ayıp olmasın diye ses etmiyoruz ama çoğumuz bu durumdan hoslanmiyoruz

Benim çocuğumu biri öyle zorla öpse ortalığı ayağa kaldırırım sapık diye!
Başına iş açılır deyin.

o kız bizim olsa eşim çok fena tepki verirdi.
kızım yok ama ogullarima bile dokunulmasindan hiç hoşlanmaz.
kadın dahil kaldi ki erkek.
kendide kimsenin çocuğuna dokunmaz.
Allah bağışlasın.maşallah der geçer.
nisanliniz iyi niyetli bile olsa aileler böyle şeyleri hoş karşılamıyor.bunu söyleyin.
başına iş açabilir.
ayrıca 10-12 yaş civarida çok tatlı diye sıkıştırıp opulecek bir yaş değil.
çocuk dahi yanlış anlayıp ailesine anlatabilir.
bunları iyi niyetli varsayarak yazdım.
kimsenin içini bilemeyiz tabiki.

Back
X