Çocuk psikatristi

Merhabalar,
Bu sene ilkokul 1. sınıfa başlayan kuzenimde bitmeyen bir tik olayı var. Ellerine üfleyip kokluyor sonra. Yaptığının farkında bile değil. Biz farkındaydık ama zamanla unutur diye pek üzerine düşmedik. Geçen gün okuldaki rehberlik servisi yengemi çağırmış ve psikiyatr a götürmenizde fayda var demiş. Bizimde öyle bildiğimiz bir doktor yok. Var mıdır önerisi olan?

merhaba ben oğlumu anaokulundayken götürmüştüm önce pedagoga götürdüm biraz tezcanlılık var benim oğlumda herşeyi hızlı yapar ama dikkatsizlikte oluyor bu nedenle götürmüştük pedagog ta bizi psikiyatriste yönlendirdi İstanbul türkiye gazetesi hastanesine gittik orda çocuk psikiyatristi var çok ta ilgili rakam olarakta çok uçuk değil..önce sadece anne babayı dinledi sonra oğlumu aldı yanına oyun oynamasını izledi sohbet etti çocuğu gözlemledi kısaca ve ilaç vermedi çok şükür oğlum yaşı büyüdükçede duruldu ben çok memnun kaldım seansımızda uzun sürdü

merhaba ben oğlumu anaokulundayken götürmüştüm önce pedagoga götürdüm biraz tezcanlılık var benim oğlumda herşeyi hızlı yapar ama dikkatsizlikte oluyor bu nedenle götürmüştük pedagog ta bizi psikiyatriste yönlendirdi İstanbul türkiye gazetesi hastanesine gittik orda çocuk psikiyatristi var çok ta ilgili rakam olarakta çok uçuk değil..önce sadece anne babayı dinledi sonra oğlumu aldı yanına oyun oynamasını izledi sohbet etti çocuğu gözlemledi kısaca ve ilaç vermedi çok şükür oğlum yaşı büyüdükçede duruldu ben çok memnun kaldım seansımızda uzun sürdü
Çok teşekkür ederim. Çocuk doktoruna sormuş yengem var mıdır tanıdığınız önerebileceğiniz biri diye. Academic hospitalde görev yapan Prof. Sabuncuoğlunu önermiş. Aradım hastaneyi 450tl dediler muayenesine. Ne kadar gidecek belli değil. Her hafta çağırırs batarız diye düşündük :)

Back
X