cocuk sahıbı olamıyıyorum

2015birsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
1
0
30
3 senelık evlıyım 2 sene once hamıle kaldım aldırdım onu sımdı cocuk sahıbı olamıyorum bana yardımcı olurmusunuz ve adet duzensızlıgım var 3 ayda bır oluyorum bana yardımcı olun lutfen

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4

3 senelık evlıyım 2 sene once hamıle kaldım aldırdım onu sımdı cocuk sahıbı olamıyorum bana yardımcı olurmusunuz ve adet duzensızlıgım var 3 ayda bır oluyorum bana yardımcı olun lutfen
Merhaba
Sizin sorununuz yumurtlama ile ilgilidir.Bir Jinekologa giderek testlerinizi yaptırınız.İnsulin direnci ve vajinal Ultrason.Glucophage ve Femera gibi ilaçlarla rahatlıkla adetleriniz düzenlenir.Ayrıca kiloda vermelisiniz.Fayda görürsünüz.HSG filmi de şarttır.
Saygılar

Dr HITekin

benimde 5.yılım evliliğimin ve hala cocuk sahibi olamadım birçok tedaviye rağmen olmadı.hsg,sperm analizi,kromozom analizi,herşey normal ama neden olmuyo bilmiyorum. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek denemem var. eşim tekrar tüp bebek deneyelim diyor ama ben tekrar bi olumsuz sonucu kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ne yapmalıyım çook çaresizim.

benimde 5.yılım evliliğimin ve hala cocuk sahibi olamadım birçok tedaviye rağmen olmadı.hsg,sperm analizi,kromozom analizi,herşey normal ama neden olmuyo bilmiyorum. 2 aşılama 1 olumsuz tüp bebek denemem var. eşim tekrar tüp bebek deneyelim diyor ama ben tekrar bi olumsuz sonucu kaldırabilirmiyim bilmiyorum,ne yapmalıyım çook çaresizim.
Merhaba
Anladığım kadarıyla bir sorun bulunamamış.Siz Tüpbebek yaptırmalısınız.Yaşınız ilerlediğinde yumurta kalitesi düşer ve gebelik şansınız azalır.

Dr HITekin

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Merhaba 30 yasindayim. Esimde de bende de hicbir sorun olmamasina ragmen 2 yildir hamile kalamiyorum. Adetlerim duzenli 28 gunde bir. Sadece mayis ayinda klomenle bir hamileligim oldu oda 6. Haftasinda dustu.. doktorum tedaviye 3 ay ara verdi.. sizin gorusleriniz nedir nasil bir yol izlemeliyim. Baska bir doktora gidip yumurta takibi yaptirmak istiyorum. Klomen kullansam fazla mi yuklenmis olurum.. tesekkurler

Merhaba 30 yasindayim. Esimde de bende de hicbir sorun olmamasina ragmen 2 yildir hamile kalamiyorum. Adetlerim duzenli 28 gunde bir. Sadece mayis ayinda klomenle bir hamileligim oldu oda 6. Haftasinda dustu.. doktorum tedaviye 3 ay ara verdi.. sizin gorusleriniz nedir nasil bir yol izlemeliyim. Baska bir doktora gidip yumurta takibi yaptirmak istiyorum. Klomen kullansam fazla mi yuklenmis olurum.. tesekkurler
Merhaba
Öncelikle çift olarak kromozom analizi yaptırınız .Eski doktorunuz sizi gebe bırakmış bence ona devam ediniz.Başarılı olacağınıza inanıyorum.

Merhaba Dr Halil bey yardam ederseniz sevinirim.Biz 4 jildik evliyiz cocugumuz olmuyor,filim cektirdim tupler kapali cikti.Tup bebek yaptirmayi dusunyoruz ama bu konuda hic bilgimiz yok bide biz yurt disinda kaliyoruz esimin Sadace. 1 ay Izin koldanma hakki var. Izmirde yaptirmayi dusunyoruz bilgi verirseniz sevinirim Tesekkurler

Merhaba Dr Halil bey yardam ederseniz sevinirim.Biz 4 jildik evliyiz cocugumuz olmuyor,filim cektirdim tupler kapali cikti.Tup bebek yaptirmayi dusunyoruz ama bu konuda hic bilgimiz yok bide biz yurt disinda kaliyoruz esimin Sadace. 1 ay Izin koldanma hakki var. Izmirde yaptirmayi dusunyoruz bilgi verirseniz sevinirim Tesekkurler

Tüpleriniz kapalıysa malesef doğal yollarla gebe kalma şansınız bulunmamaktadır, mecburen tüp bebek yaptırmalısınız. Biz İstanbul’da veya Kıbrıs'taki hastanemizde tüp bebek tedavisi yapıyoruz bu sebeple İzmir’de size yardımcı olamayız. Tüp bebek tedavisi maksimum 3 hafta sürdüğü için eşinizin 1 aylık iznini adet döneminize getirdiğiniz taktirde tedavi için yeterli olacaktır.

merhaba dr bey ben antalya da tüp bebek yaptrdim ancak doğumdan 3 gün sonra bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle kaybettim hamilelikte bilemedler ve ben çok yiprandm sorum tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmam gerekir dondurulmuş embriyolarim varr ancak korkuyorum bilgi verrsenz sevnrm

Merhaba hocam.ben kendiliginden olmus bir oglum var.fakat sonrasinda tekrar gebelik gerceklesmeyince 2 kez tup bebek denedik fakat negatif sonuclandi.ilk tup bebek sonraki ay tekrar gebe kaldim kimyasal gebelik oldugu soylendi.hic bir sorun bulunamadi.olusan emriyolarin 1.kalite oldugu soylendi.tutunma olmuyor.lutfen bana yardim edin.

merhaba dr bey ben antalya da tüp bebek yaptrdim ancak doğumdan 3 gün sonra bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle kaybettim hamilelikte bilemedler ve ben çok yiprandm sorum tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmam gerekir dondurulmuş embriyolarim varr ancak korkuyorum bilgi verrsenz sevnrm

Öncelikle başınız sağolsun. Hipoplastik sol kalp hem genetik hem de çevresel bazı faktörlere bağlı olarak oluşmaktadır. Tüp bebek olmasıyla direkt ilişkili olduğu söylenemez. İlerleyen gebeliklerinizde tekrar görülme ihtimali çok düşük de olsa mevcuttur. Size önerim dondurulmuş embryolarınızla yada başka bir denemeyle hamile kalmanız halinde gebeliğinizin başından sonuna dek perinatoloji denilen riskli gebelikler bölümünde takip olmanızdır.

Hocam acil cevap verirmisiniz duphaston kullandim pazar bitti beyaz akinti var olgunlasmisti yumurtam 18 mm iki gun sonrada hissettim çatladı duzenli ilişki de oldu bugun adet gunumdu olmadi ani usume ve ates basmasi var siskinlik alt karinda ara ara sanci sizce hamilemiyim test yapmaktan korkuyorum hayal kirikligi cok oldu cunku

X