Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabrimizi siniyor canim bizimde kaderimizde bunlari cekmekte varmış Allah guc kuvvet versin bize..Bende en çok her önüne gelenin bi fikir vermesine sinir oluyorum.dr gidiyo musun evet.hangisine şuna .ee onu boşver şuna git.bak şunu ye, bunu iç , kafaya takma falan filan .geçende birisi bi bebek yapamadın demez mi ben şokAllahım yarabbim sanki kendi çoçuklarını o yaptı bişey diyemedim tıkandım kaldım
![]()
Amin inşallah Rabbim bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin cahil insanların düşüncesiz laflarına karşıda sabır versinAllah sabrimizi siniyor canim bizimde kaderimizde bunlari cekmekte varmış Allah guc kuvvet versin bize..
Benimde iş yerinde var aynı tür bi arkadaş, he he diyorum napiyimBende en çok her önüne gelenin bi fikir vermesine sinir oluyorum.dr gidiyo musun evet.hangisine şuna .ee onu boşver şuna git.bak şunu ye, bunu iç , kafaya takma falan filan .geçende birisi bi bebek yapamadın demez mi ben şokAllahım yarabbim sanki kendi çoçuklarını o yaptı bişey diyemedim tıkandım kaldım
![]()
Öyle yapcaz zaten he he diyip geçcez çünkü böyle insanlar herzaman olucak hangi biriyle başadebiliriz ki en önemlisi bunlara karşı Rabbim sabır versin bize..Benimde iş yerinde var aynı tür bi arkadaş, he he diyorum napiyim
KIZLAR BU SABAH BENDEN 8-9 AY SONRA BEBEK İSTEMEYE BASLAYAN BIR ARKADASIMIN HAMİLE ODUGUNU ÖĞRENDİM. BI YANDAN COOK MUTLU OLDUM CÜNKÜ HEP ONADA DUA EDİYORDUM AMA BI YANDAN O KADAR CANIM ACIDI Kİ TEST SONUCUNUN FOTOGRAFINI GÖRÜNCE. HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM EŞİMİN YANINDA. BİZ NEDEN HIC BU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMİYORZ DİYE.SU AN İŞYERİNE GELDİM HALA DAHA AĞLAMK ISTIYORM AMA KIMSEYE SOYLEYEMIYORUM. Bİ SİZE YAZMAK GELDI ICIMDEN.SİZİN BENI ANLAYACAGINIZI DÜŞÜNDÜM.
![]()
TSK EDERİM CNM SİZİN BENİ EN İYİ ANLAYACAGINIZI BILIYORDUM. İNŞALLAH RABBIM EN KISA ZAMANDA O GUZEL DUYGULARI YASAMAYI BİZE DE NASİP EDER.İNANIN SİZİN İÇİN BİLE DUA EDİYORUM. O SİTEDEKİ BENM GİBİ EVLAT HASRETİ CEKEN TÜM ARKADASLARA DA NASİP ET DİYORM.İNŞALLAH KABUL EDER ALLAHIMCanımm seni çok iyi anlıyorum, kendi iyi niyetinden şüphen olmasın, mutlaka sevdiklerin adına da sevinirsin ama bi yandan böyle hissetmen de çok doğal. Emin ol bizimle aynı durumdaki herkes aşağı yukarı benzer duygular yaşıyo...Bu tip durumlarda ne düşün biliyo musun, senin tek istediğin sağlıklı bir çocuk sahibi olmak, senin amacın bu...Başkalarının yaşadıkları senin bu isteğinle ne bi ilgisi ne de buna bi etkisi var..Eğer etrafındakilerin durumlarından etkilenirsen dah afarklı duygular da işin içine girer ve üzüntün çoğalır. Sadece kendine ve kendi istediğine odaklan olur mu![]()
TSK EDERİM CNM SİZİN BENİ EN İYİ ANLAYACAGINIZI BILIYORDUM. İNŞALLAH RABBIM EN KISA ZAMANDA O GUZEL DUYGULARI YASAMAYI BİZE DE NASİP EDER.İNANIN SİZİN İÇİN BİLE DUA EDİYORUM. O SİTEDEKİ BENM GİBİ EVLAT HASRETİ CEKEN TÜM ARKADASLARA DA NASİP ET DİYORM.İNŞALLAH KABUL EDER ALLAHIM
Ha birde haberlerde en az 3 çocuk yapın lafı var.
AMA CNM MALESEF BİZ AZINLIGIZ...CEVREME BAKIYORM MASALLAH HERKES YA İLK GECEDEN HAMILE KALMIŞ YADA YANLIŞLIKLA HAMİLE KALMIŞ...ARKADAS BİZİM NEDEN ÖYLE OLMUYO NEDENNN DİYE BAĞIRASIM VARAllah bağışlasın canım çocuklarını sana...Evet o 3 çocuk yapın lafını duyunca isteyince oluyo mu zannediyosunuz diye bağırasım geliyo, bence biri bu işlerin nasıl olduğu konusunda hükümet yetkililerini bilgilendirmeli![]()
AMA CNM MALESEF BİZ AZINLIGIZ...CEVREME BAKIYORM MASALLAH HERKES YA İLK GECEDEN HAMILE KALMIŞ YADA YANLIŞLIKLA HAMİLE KALMIŞ...ARKADAS BİZİM NEDEN ÖYLE OLMUYO NEDENNN DİYE BAĞIRASIM VAR