- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Selam cankuşlar. Yahu bebek istediğinizi nasil anladınız buna nasıl karar verdiniz? Ben sanki 5 yıl daha olmasa olmaz amann modundayim ama anlayamiorumda. 26yasindayim kendimi hic anne olarak goremiorum sadece simdi deil her daim icin. Ben co cocuk ruhluyum acaba ondnmi kaynaklı anlamiorumki. Yani bor bebek olmasi onunla yaşamak ne bilim. Çocukları cok severim bakımından cok iyi anlarim hani yenidogan bile bkmisligim var mevzu kesinlikle bakımdan korkma deil.
Bebek sahibi olmayi istiorum aalinda ama kendime yakistiramiorum bilmm anlatabildimmi?? Siz buna hazir oldugunuzu nasil anladinizz¿¿
Senin yine iyiymiş canım. Ben elime daha birkaç aylık çocuk almadım ve çalışacağım için çok daha bakımından ve o sorumluluğu yerine getirememekten korkuyorum. Allaha hakkıyla bakabileceksek ona hakettiği değeri verebileceksek nasip olsun diye dua ediyorum.
Annem kayınvalidem yanımda onların yardımıyla öğreneceğim. 2,5 yıllık evliyiz. Artık zamanı diye düşünüyorum ee birde kardeş olması lazım diye çok geç kalmamak lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ogrenirsinki nolcak emin ol. Baslarda Ürker sin biraz ama korkmakolu bacagi oylr kolay cikmaz:-D ay artık ikimizede saglikli bebisler versin rabbim:-D
Selam cankuşlar. Yahu bebek istediğinizi nasil anladınız buna nasıl karar verdiniz? Ben sanki 5 yıl daha olmasa olmaz amann modundayim ama anlayamiorumda. 26yasindayim kendimi hic anne olarak goremiorum sadece simdi deil her daim icin. Ben co cocuk ruhluyum acaba ondnmi kaynaklı anlamiorumki. Yani bor bebek olmasi onunla yaşamak ne bilim. Çocukları cok severim bakımından cok iyi anlarim hani yenidogan bile bkmisligim var mevzu kesinlikle bakımdan korkma deil.
Bebek sahibi olmayi istiorum aalinda ama kendime yakistiramiorum bilmm anlatabildimmi?? Siz buna hazir oldugunuzu nasil anladinizz¿¿
20 yasında anne olunmaz cocuksun dedi eşim..
şimdi 24 mumla arıyoruz.. Ya nasipp ..
Bazı seyleri ertelememek gerek ..
Hayattan bunu öğrendim ..
Ya bakabilirmiyim die korkum hic yok ben bir bebegi tek basina banyo ettirebilen, altini acabilen, her türlü ihtiyacini bilebilen, hastalaninca atesi cikinca sabah kadar basinda suyla tampon yapan biriyim. Cok bebek baktim birde 10 yasinda kardesim var onuda ben büyüttüm nerdeyse annemin rahatsizligindan dolayi. Benim ki biraz psikolojik sanırım. Dedigim gibi bebekleride cok severim evet yegenlerimi bile kucagima alinca mis kokulari nasil mutlu edior ki eminim evlat daha baskadir. Sadece nedense kendime yakistiramiorum sanki yillar gwcsede istemicekmisim gibi gelior. Ama evet sanırım o zamani gelince kendi haber verior. Testlerimi yaptirmayi bende düşünüyorum en büyük korkuda o zaten ya ben hazir olduğumda is isgen gecmis olursa die.
Bende sizibin gibiyim hiç hazır hissetmiyorum ama ya sonra olmassa diye de korkuyorum.3 yıllık evliyim bu arada.1 sene sonra diyorum ama o zamsn hazır olur muyuz bilmem😊
YA iste beni anlarsin. Inanki evlenirsem cocuk icin evlenirim diordum simdi yokk... cikkk... tirsiommm27 yaşımdayım.
Ben de 3-4 ay öncesine kadar evlenir evlenmez çocuk yapmayı isteyen birisi idim.
Ama şimdi düğün günü yaklaştıkça çocuk istemediğimi farkettim. Ama neden istemediğimi çözemedim. Korkuyor olabilirim. Bir de işim gereği biraz daha kıdem almak istiyorum gebelik izni için.
Bilmiyorum, korkuyorum.
Böyle şeyler ihmale gelmez bak bende 26 yaşındayım ve 1 senelik evliyim ilk 6 ay korunduk eşim bebek isteyince tabi bende de aşırı bir istek meydana gelince korunmayı bıraktık bir kaç ay sonra baktık olmuyor doktora gittik yumurta tembelligim varmış doktorum tedaviyle bebek sahibi olabileceğimi söyledi çok şükür başka bi problem yok şimdi diyorum ki keşke daha önce test felan yapsaydim onca ay boşuna korunmuşuz olmayacakmis zaten Velhasıl baştan önlem almak en doğrusu hakkınızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?