bak bunu bilmiyordum. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Rabbim peygamberlere bile bu derdi verdiyse.... Bizim de kapısında yılmadan yalvarmamızı istiyr. Hiç yılmıyorum, üzülmüyorum da sadece merak ediyorum ne kadar devam edeceğini. Ama dualarımla bu süreyi kısaltacağıma inanıyorum. Biliyorum ki Rabbim kalpten edilen duaları geri çevirmez. Bugüne kadar kalpten ettiğim hiçbi duamı geri çevirmedi.
İnanırmısınız bilmem ama, korunmayı ilk bıraktığımızda bir rüya görmüştüm: Hamile kaldığımı öğreniyormuşum güya, çift çizgili idrar testi elimde, ve tam o an karnımda bir sızı hissediyorum, bir bakıyrum karnımda kocaman kırmızı bir çıban var. Birden sıçradım, o an anladım bu iş kolay olmayacak dedim. Zaman geçti, ben dualarıma devam ediyorum tabi.... Bir rüya daha gördüm rüyamda yosunlu bulanık bir suda yüzüyorum, ayağıma yosunlar dolanıyor, kulaç atarken denizin yüzeyinde kabul gibi birşeyi kıra kıra yüzüyorum, ama yüzüyorum sonuçta. Sonra denizin dibine bir bakıyorum beyaz ve danttelli bir battaniyeye sarılmış çok güzel bir bebek... Suya dalıp çıkarıyorum bebeği, kupkuru bir şekilde..... İlk rüyam desteklenmiş oldu, kolay olmayacaktı, bir sınavdaydım, ama sonucu güzel olacaktı Allah' ın izniyle. Bunların hepsi işaretti. Bu işaretleri verdiği için Rabbime çok şükrediyorum.
Dua, sabır.... yapacak başka bir şey yok. Tedavi bunları destekliyor sadece. Doktorlardan değil, ilaçlardan değil, sadece dualarımdan medet umuyorum. Kalpten ettiğim bu duamı Rabbim geri çevirmeyecek inşallah inanıyorum.....
Özellikle Meryem suresinin ilk ayetlerinin mealini ve Saffat suresinin (100.ayetten sonra gelen pasajı) okumanı tavsiye ederim Hz İbrahim'e yıllar sonra İsmail'i müjdeli Rabbim... Hz Zekerriya'yada Yahya'yı...müjdelenen bu iki evlat salihlerdendi Peygamber oldular her ikiside... Sabredelim Rabbimizden hep hayırlısı isteyelim...inşallah hakkıyla sabredenlere ve ALLAH a karşı sorumlu olanlara Rabbim salih evlatlar nasib eder...