Çocuk sahibi oluyorum ama....

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.636
16.057
298
Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?" :( eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi :(
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum :(

Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?" :KK43: eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi :KK43:
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum :KK43:
Canm benim yakınım erken doğum riski vardı 5 ay öyle 40 günde öyle 6 buçuk ay girmemisler öyle böyle olur ya eşiniz anlayışlıdır eminim

Bu bebek ikinizin bebeği, varsayalım ki bebeği eşiniz taşıyor, sizin de cinselliğe ihtiyacınız var. Aldatır mıydınız?

Bu düşünceleri kafanızdan silmeye çalışın gerekirse bu duygu ve korkularınızı eşinizle paylaşın ki hissettiklerinizi bilsin.

Evet evlilikte cinsellik çok önemli ama bebeğinizin sağlığı kadar değil.

Neden bazı hemcinslerim her sorumluluğu üstüne borç biliyor hiç anlamıyorum... her sene çocuk mu doğuruyorsunuz da kocanızın derdine düştünüz... o da bu bebenin babası olacak ve sorumluluk almak, yapması gerekeni yapmak zorunda. Sağlık meselesi yahu!

Herkese selam,
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?" :KK43: eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi :KK43:
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum :KK43:
ben iki defa hamilelik geçirdim ve ikisindede ilişki olmadı diyebilirim, ve bu eşim yüzündendi :) çocuğa bişey olacak mantığı ile istemedi :) bu çocuk sadece senin değil ikinizinde ve sıkıntılı diyorsun anlayışlı olması lazım, sen hiç kendine stres yapma bence bekleyecek paşa gibi...

Benimde sıkıntılı hamilelik sürecim oldu +40 da var . eşim paşa paşa bekledi ve hiç sorun yapmadi dillendirmedi. Hatta espiri yapiyodu "bende dükkani kapattım diye". Çünkü bebebigimiz herşeyden önemli. Şimdi 5 ay oldu doğum yapali, o günlerin acısını çıkarıyoruz :) eşini seven bebeğini düşünen adam bekler. Eşi hamile olan her adam aldatcak diye bişey yok

Haklısınız kızlar bu Bebeğin sorumluluğunu beraber üstlenmek gerekiyo.Eşim hiç teklif bile etmedi aslında,geçenlerde bir deneyelim dedim ben artık soğudum dedi, benim her bişeye dikkat edişimdenmiş.bu durum sonradan da böyle devam edecek diye düşünüyor sanırım.Zaman hızlıca geçse de öyle olmicanı görse..

Aldatılmak mı? Bence çok duygusal düşünüyorsunuz? Erkekleri sırf seks düşünen varlıklar olarak görmüyorum ben şahsen.. Tabi kişilik meselesi, sizin eşiniz öyleyse bilemeyeceğim.
Aslında o da öyle değil de içine atıyor olabilir mi diye aklıma takıldı.Ama Allah korusun bu sebepten bebeğe kötü bişey olsa yaşayacağım vicdan azabı ve üzüntü yine Allah korusun aldatılma üzüntüsünden kat kat fazla olur

Neden aldatsın ki o ıkınızın bebegı. Eğer aldatacaksa zaten cınsellık bebekten onemlıyse zaten bence baba olmayı haketmıyor demektir. Ben 6.ayda kanama da denmez bı lekelenme gecırdım ve cınsellıgı kestik. Su an mesela 3 ay öyle 20 gunlukte bebegım var 3.5 aydır cınsellık yok. 40 ımı beklıyrouz bı kere laf dedıgını bılmem eşimin.

Herkese selam,
ya boyle seyleri dert etmeyin lutfen saglikla alin kucaginiza bekleyin ölmezsiniz eşiniz de ruyada ........olunca o da ölmez...

Bu gidisle biz de oyle olacagiz. Lekelenme yasiyorum doktor yasakladi iliskiyi. Ilerde izin verse bile ne ben ne esim cesaret edip de tam iliski yasayamayiz sanirim. Ama mesele etmiyoruz. Farkli yontemler denicez :) azcik ket vursunlar hem duygularina baba olmak kolay degil )

Yani anlam veremiyorum .
Burada eşinizin bencilliğini görmek yerine aldatılır miyim korkusu taşıyorsunuz.
Bu forumları okuyunca bende mi sorun vae acaba diye düşünüyorum .
Ben soğudum artık diye size tavır yapıyor siz bu adamın bebeğini tasiyorunuz ; bu ragmen bu tavir .
Sonra aldatılır miyim ?
Ben aldatilacagim hissinin aklimin kenarına geldiği hic bir ilişkiyi sürdürmem .
Sizde kocanız 3 5 ay cinsellik yapamadı diye aldatilacaginizdan korkarak evlilik sürdürüyorsunuz .
Bu kadar farklı iken tavsiye veremem ama bence biraz aldatılmak yerine eşinizin bencil fikirlerine odaklanin .

Yani anlam veremiyorum .
Burada eşinizin bencilliğini görmek yerine aldatılır miyim korkusu taşıyorsunuz.
Bu forumları okuyunca bende mi sorun vae acaba diye düşünüyorum .
Ben soğudum artık diye size tavır yapıyor siz bu adamın bebeğini tasiyorunuz ; bu ragmen bu tavir .
Sonra aldatılır miyim ?
Ben aldatilacagim hissinin aklimin kenarına geldiği hic bir ilişkiyi sürdürmem .
Sizde kocanız 3 5 ay cinsellik yapamadı diye aldatilacaginizdan korkarak evlilik sürdürüyorsunuz .
Bu kadar farklı iken tavsiye veremem ama bence biraz aldatılmak yerine eşinizin bencil fikirlerine odaklanin .
Malesef öyle bir çırpıda silinip atılamıyor yalnızca benim eşim değil artık,çocuğumun da babası olacak inşallah.Bu Evliliği canlandırmak istiyorum Çocuğum mutlu bir aile içine girsin dşye daha o gelmeden babayla bağları zayıflatmak olmuyo..

işte insan okudukları duyduklarından etkileniyor.Benim bir iş arkadasım eşi hamileyken Arkadaşımın evini taşıyoruz orda kalıcam yalanıyla gidip başka bir kadınla iliskiye girmiş.Dünya çok pis artık.Ben de cidden 5.5 ayın 4.5 Ay'ı boyunca çok sıkıntı çektim yeni duruldum her şeye çok dikkat ediyorum eşim neyazıkki bunlardan rahatsız oluyo beni de geriyorsun diyo ama ne yapayım bugünüme şükür :KK43:

Bence siz ilişki olmadan tatmin olmak için yöntemlere bakın. Uzum bir süre sonuçta ve eşiniz istekli biriyse kafanız rahat eder.
Evet Aklımda planlar var bir an önce uygulamaya koyayım erkekler bizler gibi değil ki düşünmek zorunda kalıyoruz bunları ..

Herşeyden önce sağlığını düşün.
Seven insan sevdiği insanı bir Ömür bekler 5 ay ne ki ...
Aldatırsa da o kendi karaktersizliği olur sizin eksikliğiniz değil

Back
X